Komentari

flower4girl.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • coldstone

    Evo čekala sam tvoj novi post da ti ostavim komentar...Nekak počinjem mislit da si ti jedna stvarno ispravna osoba...i definitivno ti savjetujem da ne prestaneš pisat.Vjeruj mi i ja sam o tome razmišljala kad mi je profesorica iz hrvatskog davala neke jadne ocjene iz sastavaka, a sad kontam da je tako samo pokušavala izvuči što više iz mene.
    Hvala ti na komentaru...izgleda da nismo toliko različite...veliki pozdrav

    avatar

    19.06.2006. (23:14)    -   -   -   -  

  • Još jedna djevojka ukradenog srca...

    To je istina, mi smo u potpunosti slobodni, ali s time dolazi jedna velika odgovornost na koju nisu svi spremni. Granice slobode ne postoje, ali ipak bi trebali zadržati neku zlatnu sredinu jer, na kraju, to je najbolje za nas. U ničemu ne treba pretjerivati... pusek :)

    avatar

    20.06.2006. (00:05)    -   -   -   -  

  • my secrets

    slobodni smo onoliko koliko to sami sebi dopustimo.. i mi sami smo ti koji si postavljamo granice unutar vlasitte postojanosti.. tesko je biti slobodan.. no smatram da nije nemoguce..

    avatar

    20.06.2006. (13:30)    -   -   -   -  

  • all alone

    ja mislim da nisam slobodna onoliko koliko bih to željela biti...svaki čovjek ima slobodu volje, dano mu je da sam odluči što će učiniti...kolikogod se činio slobodan , on to ipak nije, jer pritom mora pazati da u toj svojoj slobodi, ne ograničava tuđu slobodu...što bi značilo da smo svi slobodni do neke određene granice koju nijedan čovjek ne bi smio prijeći...a to opet implicira da nismo slobodni nikad u potpunosti...ma znam...previše kompliciram stvari...a sloboda da čovjek odlučuju sam za sebe, da ima slobodu mišljenja, slobodu govora, slobodu čitanja onog što ga zanima...neprocijenjivo...mnogi nikad nisu upoznali takvu slobodu, robovi su društva u kojem žive...ma čitam knjigu ''U Afganistan Bog dolazi još samo plakati- priča o Shirin Gol'' pa sam pod utjecajem te knjige...veliki pozdrav

    avatar

    22.06.2006. (09:04)    -   -   -   -  

  • coldstone

    ej...malo zakazali postovi...meni se piše a nekak nemam inspiracije....kriza!
    Kod tebe isto?!
    aaaaae pozzzz

    avatar

    24.06.2006. (14:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...