Komentari

jalucifer.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • bozanstvena

    Nije li Jahve nastao prije grckih poganskih akroposkih bogova,te mi pojasni,kaj bi trebalo grcima da kopiraju Jahvu,kad su vec htjeli bit razliciti od jahvinih sljedbenika???tj.bas su htjeli bit pogani,i tak su dospjeli tebi u kopita???

    avatar

    20.06.2006. (02:00)    -   -   -   -  

  • Lucius Horvat

    U metafizičkom redoslijedu, nema "prije" i "poslije". Naravno da nisu Grci ništa kopirali, nisu oni za Židove ni znali kada su snivali svoje snove o bogovima, niti Židovi za njih. A to o kopitama je smješna predododžba, pisao sam već o tome ali mi se neda sada tražiti i davati link. Kopitari su npr. svi biljožderi. :)

    avatar

    20.06.2006. (12:00)    -   -   -   -  

  • tina_dnevnik

    ma tko je zapravo sotona? to možeš biti ti, kao što kažeš, to mogu biti i ja. svatko u sebi nosi nešto sotonsko i na to treba biti ponosan jer je to dio nas. inače, zanimljiv blog

    avatar

    28.06.2006. (15:29)    -   -   -   -  

  • bozanstvena

    mozda u metafizickom redosljedu nema prije il poslije,a kak si siguran da zidovi nisu znali za grke i obrnuto.Po zemaljskom redosljedu povijesti,nastali su zidovi prije grka.Predodzba o kopitima nije smijesna,tko ti je kriv kaj su ti ih nabili,nema veze sa vegetarijancima...vrag se hrani zlom i perverzijama ljudi poput ponosne tine mace,koja nije prepoznala jadna,svog pravog oca,pa okolo lamata sklepanom teorijom da bi se netko trebao ponositi sa kopitarom?

    avatar

    29.06.2006. (00:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...