Komentari

pegy.blog.hr

Dodaj komentar (63)

Marketing


  • lorraine

    Slazem se s mudrosti dana ;). Ja sam se ponadala da na ovim prostorima kod mene nece biti nista od nogometa. No mala je skuzila da abc prenosi sve in live pa se prva jucer uvatila tekme USA- Italy, a evo sad me i Zakoniti uz kavu za dobro jutro casti Hrvatskom- Japan....ma milina, stres je vec prisutan...da ne pricam dalje :). Sukera se i ja sjecam,tada sam i ja navijala:)

    avatar

    18.06.2006. (15:38)    -   -   -   -  

  • našblog

    posjetite nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    avatar

    18.06.2006. (15:42)    -   -   -   -  

  • aquaria

    Znam i ja neke osnove nogometa, no ne pamtim ni približno toliko utakmica naše repke koliko ih se ti prisjećaš. Jednom u životu bila sam čak i na stadionu - Zagreb protiv Dinama, padali su golovi, padala je i kiša koja se pretvorila u susnježicu, nakon toga je i zagrmjelo (iz oblaka, mislim) - a ja sam u ponedjeljak nakon toga otišla na prvo bolovanje na novom radnom mjestu ;)))) Inače, ponekad volim pogledati dobru tekmu. I šteta što smo upravo remizirali s Japanom. To vrlo vjerojatno znači povratak kući. I to je život. Pozdrav! :))))

    avatar

    18.06.2006. (17:00)    -   -   -   -  

  • Poetess

    Da, i ja se slažem da po Bolonjskom ima previše predmeta... Nogomet bi barem bio zanimljiviji izbor.... Sjećam se i ja Šukera '98. tada sam imala 13, ali dobro se sjećam sveopće želje za pobjedom... Kako je završilo s Japanom, ne idemo dalje... :(

    avatar

    18.06.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • _Blog_je_premješten_

    lol koji blog.
    to je izgleda blog za cure.
    bog ti je dobar ali za cure.

    avatar

    18.06.2006. (17:10)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    Nisam ni ja neki nogometni Einstein, ali ova je devetka...ČISTA DESETKA ;)))) I kako da ja sad bilo što drugo komentiram??? ;))) Jučer sam se zalijepila za TV kad je igrao Portugal :)

    avatar

    18.06.2006. (17:48)    -   -   -   -  

  • Daniel

    NICE blog....svaka cast...pozz

    avatar

    18.06.2006. (18:12)    -   -   -   -  

  • on.off.lutkica

    nogomet ionako gledaš kad je prvenstvo i kad igraju najbolji

    avatar

    18.06.2006. (19:00)    -   -   -   -  

  • visssNJa

    Vlaovićevo klimanje glavom je ista ona utakmica, 2.gol, protiv Njemačke u Francuskoj. Da je samo Pauleta zgodan bilo bi to dobro, ali ima ih jos tako mnogo.. Kaka nam je zabio gol, pij ga bilo, ali reci da nije zgodan bio bi grijeh :)))

    avatar

    18.06.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • Lady Di

    ne pratim nogomet, ali moram priznati da sada gledam ove naše dečke...i potpisujem mudrost dana:)

    avatar

    18.06.2006. (20:15)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    O,pa zar i ti draga Feby o nogometuuuuu?!...o, neeee: ))))))))))))

    avatar

    18.06.2006. (20:28)    -   -   -   -  

  • plokmin

    Bravo pegy..:-))Za Hajduka navijati, dosta riječana navija za Hajduk...dobra kronologija samog nogometa i viđenje...

    avatar

    18.06.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • pegy

    @Aquaria, nismo baš u sjajnoj situaciji, ali ipak ima još nade. "Samo" trebamo dobiti Australiju i nadati se da Japanci neće dobiti Brazil. :)) @Bigice, kriterij ocjenjivanja nam je isti. :))) @Višnja, hvala na informaciji. :) Kaka? Da, nije ružan. :)) A i slažem se s tobom u ocjeni portugalske reprezentacije. Baš mi pada na pamet i Figo. :)) @Stereokemija, nisam Feby, nego Pegy. :)) Tko zna, možda i Feby gleda nogomet tamo gdje je. :) Ovo je post o nogometu, istina, ai ne baš onako kako bi ga napisao muškarac. :))

    avatar

    18.06.2006. (20:38)    -   -   -   -  

  • david glojgel

    O nogometu znam vrlo malo.

    avatar

    18.06.2006. (21:02)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Ja sam za nogometom luda.Cijeli život sam sport gledala jer su muški uvijek bili brojniji od nas žena,pa sam ga nekako prisilno i zavoljela.Vlaovićev gol je Njemačka:Hrvatska na SP-u `98,za 2:0,mislim da je Šukerov bio za 3:0.A danas;jad i bijed,u japansku mrežu neće,pa neće.Povijest se ponavlja,a sada svim snagama u četvrtak;IDEMO NAŠI!!!!!Dok traje obnova nema odmora:)))

    avatar

    18.06.2006. (21:37)    -   -   -   -  

  • stereokemija

    vidiš što mi riječ "nogomet" radi...sve pobrkam, pa i imena!: ))) pusa Pegy: ))))

    avatar

    18.06.2006. (21:45)    -   -   -   -  

  • Crna Mamba

    kao kćer jedinica postala sam tatin sin tako da nogomet gledam s njim oduvijek....i pored naše sirote ekipice, navijam baš za Portugal!!! Inače sam fan Barce,Chelsea i Porta....ako mi odemo kući...zdušno navijam za Portugal :-))))

    avatar

    18.06.2006. (21:46)    -   -   -   -  

  • suzauoku.blog.hr

    ..PoZDRaVCek..

    avatar

    18.06.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • Sve što se čini ludim u sasvim običan dan

    i da hoćeš ne možeš zaboraviti tu famoznu 1998.....a što se devetke tiče......uffff........:)

    avatar

    18.06.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • tlapnja

    previše adrenalina za moje slabo srčeko...

    avatar

    18.06.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • :: e - storm ::

    nogomet... čudo jedno! kako god da okreneš... a potrčkala na terenu... hmmm, neki znaju ugodno iznenaditi! pozdrav :)

    avatar

    18.06.2006. (23:48)    -   -   -   -  

  • fredie

    evo javno priznajem da NE volim i NE pratim nogomet...okej, znam tko su decki iz nase repke, ali to bi bilo to....ali zbog ovakvih pojedinaca kao sto je Pauleta, bome bi mogla i promjeniti svoj stav:))

    avatar

    19.06.2006. (00:19)    -   -   -   -  

  • filozofica

    i mene je pomalo zarazila ova nogometna groznica, barem kad je naša repka u pitanju. tako mi je krivo što je danas bilo neriješeno:(
    a portugalci-ajme... :D što se tiče poznavanja nogometa: svodi se na par glavnih pojmova: hrvatska reprezentacija, thierry henry i zaleđe. (iako još nisam sigurna što je to hm):) xoxo

    avatar

    19.06.2006. (00:39)    -   -   -   -  

  • pavaogc

    Ovih dana ne pišem na svom blogu jer radim na PC-u i kući i na poslu pa izgubim inspiraciju za taj vid izraza, ali nastavak slijedi prije ili kasnije, a prije prije nego kasnije. Ta 9-tka ima prevelike uši, ima onaj Tom Cruise izraz lica nu me sladak sam pa se smješim. Šteta šta ja krijem svoj identitet na Internetu pa ne mogu stavit svoju sliku ;-) da vidite šta je lipota. :-) O nogometu se nema šta puno znat, a gomila navijača sa tribina ne vidi ni golove ni ništa zbog cjelokupne atmosfere i takvi mogu sudjelovat u razgovoru o utakmici jedino ako pogledaju snimku. "Religija" i jest napravljena od nogometa jer je jako glup sport i svi mogu imati mišljenje o njemu pa tako i biti dio cjeline koja na taj način, jer u njoj konstantno čitava gomila sudjeluje, dobiva važnost. I mene je otac odveo Poljud dok još nisam znao ni govoriti dobro, ali za sebe danas tražim bitno drugačiju zabavu od nogometa. Dok sam bio aktivan kao pratitelj Hajduka izvor napajanja koji me tu neko vrijeme održao je bio adrenalin kojeg su stvarale opasne navijačke situacije i spontanost drušva s kojim sam bio, a s vremenom me pretekao osjećaj odgovornosti (koji se tako lako gubi kad si dio gomile), i stiglo je gađenje prema potezima najvećih jadnika i grupica kako među navijačima tako i još više prema ljudima koji vode klubove i HNL, a i plašim se danas upasti u sranja (iako me zapravo još jedan udar adrenalina privlači i uvijek ima onog tko je zaslužio što će ga snaći) jer bi lako mogao za sobom povesti one iste mulce i druge one koji se pari kao da su pripiti, kao što sam bio i sam dok sam se napajao adrenalinom i tragao za spontanošću i odsustvom odgovornosti koju putovanje i ekipa tako lako pružaju. Nogomet, taj glupi sport me uopće ne zanima (osim kad sam igram, a ne gledam), a pogledam ponekad ipak neku važnu utakmicu, pa i navijam jer mi je drago da "naši" pobijede (ipak su naši), a i kao što si ti natipkala nije teško kad gledaš neku utakmicu od bilo koje dvije momčadi izabrati onu za koju ćeš navijati i tako gledanje učiniti zanimljivijim, pretvoriti ga u emocionalno sudjelovanje, a ne samo percipirati dosadni akvarij. I kad gledaš dokumentarac opredijeliš se za lavicu koja lovi za nahraniti svoje mladunce ili za mladu zebru koja bježi. Navijanje pomaže ljudima u ekspress zadovoljavanju potrebe za sudjelovanjem i u potrebi za doživljavanjem, emocijama koje putem sudjelovanja u grupi mogu biti vrlo velike. Ja ipak danas, nakon nekoliko godina takvih iskustava tražim prvenstveno doživljaje i emocije koje će biti na liniji stvarnog osobnog sudjelovanja, a ne umišljenog i nije zapravo samo po sebi toliko loše ni to i u životu je važna ravnoteža, ali kako radim 6 dana u tjednu onaj 1 koji mi ostaje sigurno više neću posvetiti nogometnom događaju ma koliko pivovare njega reklamirale.

    avatar

    19.06.2006. (00:44)    -   -   -   -  

  • pastir

    o pa vi ste dalmatinka mlada damo...a do sada ste se prodavali za riječanku ha

    avatar

    19.06.2006. (02:02)    -   -   -   -  

učitavam...