Komentari

femfem.blog.hr

Dodaj komentar (19)

Marketing


  • underconstruction girl

    sve pohvale za zaista hrpu dobrih i jednostavnih savjeta...no zanima me kako pružiti užitak svom muškarcu oralno jer sam po tom pitanju totalna neznalica... i bivšem je sperma imala prilično neougodan miris koji me odbio od bilo kakvih daljnjih pokušaja, pa čak do te granice da ga nisam mogla niti dotaknut penis... no to je bilo samo slučaj s njim... al posljedica je bila moja slaba želja za oralnim zadovoljavanjem dečkiju s kojima sam bila poslije....help!!!

    avatar

    18.06.2006. (19:20)    -   -   -   -  

  • Književno Društvo

    ej.... fakat te ,pram pohvalit...al blog ti je odlican..znam da svima idu na zivce ovakvi komentari...sorry....
    sto se tice posta.... sto manje dlaka to bolje... pogotovo kod oralnog seksa... ;D
    jako mi se svida kaj pises o temam koje su i inace u drustvi pomalo tabu tema...
    samo tak nastavi..redovito te citam....
    i slazem se sa underconstruction girl..... ak ti nije problem napisi post kako oralno zadovoljiti muskarca... ja nisam imala neugodnih iskustva sto se tce sperme...jednom sam progutala..i nije mi se bas svidjelo...al moj dragi je bio VERRY HAPPY.... ;D

    avatar

    18.06.2006. (20:18)    -   -   -   -  

  • crvena

    te dijelove brijem dugo vremena,ali jako tesko postizem da bude glatko,i to je onda grozno.ima li koji trik?

    avatar

    18.06.2006. (20:29)    -   -   -   -  

  • Zasto si lagao kad istina je besplatna...

    hm...poucno je ovo...

    avatar

    18.06.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • lara

    totalno ti je zanimljiv blog..mislim da s uprvo nasla (jos) jednog stalnog posjetitelja.
    nego,imam jedan problem za koji bi ti mozda imala rijesenje.onaj dio sto si pisala o penetraciji i totalnom ispunjenju i zadovoljstvu..kod mene toga nema.uopce nema nekog (citaj:bilokakvog) uzitka tijekom vaginalnog seksa.a kamoli orgazma.ok,jednom dva put se desilo da je bilo ok..ali to je to.s jednim sam deckom vec duze vrijeme(ljubav,povjerenje,iskrenost,la la la) i to mi je stvarno problem.probali smo razne poze i sta ti ja znam.dal je problem ako nisam dovoljno uzudena ili se mozda radi o tzv. frigidnosti??i sto uciniti po tom pitanju?tnx unaprijed

    avatar

    19.06.2006. (01:26)    -   -   -   -  

  • kiki

    odlican ti je blog...skroz interesantan..
    ne bi bilo lose kad bi napravila post o nekim novim nacinima uzbudivanja partnera(ono o medusobnom brijanju je cista istina...:)) jer one price iz cosma su smijesne...cula sam dosta ljudi (zenskog roda) da se zali jer ne znaju neke nove nacine,a na stare se sve teze uzbuduju...

    avatar

    19.06.2006. (01:32)    -   -   -   -  

  • asjaba

    čuj, ja se uvijek (ukoliko mi je ćeif sasvim ogoliti spolovilo) pridržavam pravila koja si navela, ali mi je svejedno mučno. nekako mi je draže fino je ošišati nego grmić sasvim eliminirati, jer se i s dlakama osjećam djetinjasto, a kako je tek kada njih nema.

    avatar

    19.06.2006. (01:32)    -   -   -   -  

  • femfem

    drago mi je da vam se sviđa blog, one_girl, otkud ti to da ljudima ide na živce ako ih se hvali. lažu :)
    pitanja koja ste postavili su dosta kompleksna, pa ću to u sljedećem postu. nadam se da se možete strpiti još koji dan:)

    avatar

    19.06.2006. (10:53)    -   -   -   -  

  • fall

    uvijek dobro ,uvijek poučno....samo tako nastavi....imaš sve više i više posla, hoćeš li ti to sve stići ?...he he he

    avatar

    19.06.2006. (10:58)    -   -   -   -  

  • maja

    Opet sam naučila nešto novo! Par puta sam probala bit malo hrabrija u uređivanju šumice pa se sve neslavno završilo s iritacijom i svrbežom. Probat ću sad tvoj pristup s puno pažnje a napose njege... Pozdrav!

    avatar

    19.06.2006. (15:59)    -   -   -   -  

  • Sadie

    hej, dobri savjeti za depilaciju. nego, poslah ti mail. napokon :)

    avatar

    19.06.2006. (16:44)    -   -   -   -  

  • .:Pijani Anđeo:.

    zanimljivo i korisno, nema šta! samo tako nastavi! pozdraf! :-)

    avatar

    20.06.2006. (23:16)    -   -   -   -  

  • ...Hot Side of My Life...

    moram priznati da ovako dobar blog već dugo nisam vidjela. volim teme o kojima pišeš. svaka čast! ideš kod mene u linkove i od sad te stalno čitam.

    avatar

    20.06.2006. (23:23)    -   -   -   -  

  • estrogena

    i ja sam za Hrvatsku bez dlaka (inače glupa reklama koja je išla na Radio Splitu..hihi). imam i ja pitanje...kako znaš kada je druga čakra potpuno otvorena? ha? :))))

    avatar

    21.06.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • femfem

    rješiš test :)
    a jednom i malo detaljnije o čakrama, tantričkom orgazmu i slično

    avatar

    21.06.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • gaja

    Famfam,nebih htio da te razočaram,ali si nesvjesno i u neznanju napravila grešku.Gaja je muško i samim tim je moj ugao gledanja na problematiku malo drugačiji.Ali da se držimo teme posta.Blago jeziv je osjećaj dok oštrica "pravog" žileta(oni jednokratni su neupotrebljivi)klizi preko testisa.Lično isprobano 7-8 puta.Nažalost,gladak osjećaj traje isuviše kratko.Malo je problematično kad dlake počnu da niču tako da prilikom sexa bockaju partnerku po velikim usnama i time umanjuju zadovoljstvo.
    Pozdrav!

    avatar

    22.06.2006. (00:29)    -   -   -   -  

  • Još jedna djevojka ukradenog srca...

    Prvo da te pohvalim na sva zvona - teme su ti super, a tvoji tekstovi još bolji. Veoma zanimljiva ideja i veoma interesantno ostvarenje! Ljubomorna sam...he he... Svaka čast, samo nastavi! E, a što se tiče ovih dlakica...pa znaš kaj, ne bih se baš složila da ne rastu jače nakon brijanja. Štoviše, ja sam zato s brijanja prešla na čupanje. Boli, boli, istina, ali je puno efikasnije i dugotrajnije, na kraju mnogo bolje. S brijanjem sam prestala iz sljedećih razloga: dlačice rastu s debljim korijenom; iz jednog korijena raste više dlaka; prečesto se moram brijati, čim malo naraste jer pika i odvratno je, a boli brijati tako kratke dlake i onda završim sva krvava. Izbrijavanje mi ne valja jer mi dlake samo urastaju u kožu, pa i to boli... Užas. Ja preporučam čupanje, čupanje i samo čupanje. Kad pretrpiš bol, glatko je da nemre bit bolje i nema onih ružnih crnih/crvenih točkica, a i dulje traje. pozdrav :)

    avatar

    22.06.2006. (19:02)    -   -   -   -  

  • femfem

    isprike gaji :)
    oprosti, valjda me zbunio taj a na kraju nicka:) hvala na gledanju iz muškog kuta, vjerujem da može biti prilično stravično :D. možda da probaš depilacijsku kremu? ili djelomično brijanje? ili skraćivanje? moja iskustva, kao i iskustva cura u mojoj blizini, definitivno više naginju bilo kakvom muškom uređivanju. naravno, nije baš statistički relevantan uzorak, ali ipak :)

    avatar

    23.06.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • femfem

    @justme
    hvala na dopuni :)

    avatar

    23.06.2006. (13:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...