Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • tropical

    ja sam gotovo kao ti, nisam uvijek savršeno disciplinirana, ali nikada nisam u minusu i nikada nikome dužna. ali niti ne kupujem iznad svojih mogućnosti niti mimo planova. ali imam jednog koji troši bez plana i ja sam ta koja voli da je sve po planu...

    avatar

    19.06.2006. (19:33)    -   -   -   -  

  • jja

    pa onda imamo slicnog ;-)

    avatar

    19.06.2006. (21:13)    -   -   -   -  

  • COOOOOOL

    Too! Ali za moga ljubu amazon.com je propast, od novih naslova ne vidi ni kunu pred nosom!Za namještanje stana komad po komad kako se i pristoji u Hrvatskoj nema šanse. Ili kupi smeće (koje zato što je smeće je preskupo), ili najskuplji komadi i to sve odjednom, jer slijedeći put kad dođeš po novi komad ili nema više tvoje butige ili tvoja (i neka druga) butiga više ne radi s istim proizvođačem. Zato je moj dnevni boravak prazan već godinama (osim polica za knjige joj)

    avatar

    20.06.2006. (08:49)    -   -   -   -  

  • vesna p-b

    Uh, baš si mi pošteno dala misliti! U minusu sam već preko godinu dana, a i DH isto. Sa troje djece u školi (srećom su knjige besplatne) stalno nešto neplanirano iskrsne, zapravo sam ja neplanirana jer zaboravim na početku šk.g. upisati izlete i ekskurzije i kazališta, a sve se složi u isti mjesec. Da ne pričam o vannastavnim aktivnostima. Jezici im idu, kako da kažem ne može više, pa to je budućnost. Sportom/plesom se moraju baviti, onaj sporadični tjelesni u školi je za niš. Najstariji raste kao gliva poslije kiše, pa se to osjeti na odjeći, obući (koma), a tek frižideru! Dodaj tu stambenu štednju, mirovinsko osiguranje, i počneš se guštiti ... Nadam se kratkom oporavku preko ljetnih mjeseci, a i usvajanju "alata" za planiranje, pa bolji start na jesen

    avatar

    20.06.2006. (10:15)    -   -   -   -  

  • Svea

    Ista sam kao i ti. Ne pamtim kad sam bila u minusu. Zapravo, sjećam se. Bilo je to prije par godina kad sam otišla u minus 300 kn da platim privatni laboratorij. Nastojim uštedjeti na drugim stvarima kako bi mogla Zakonitom, Štrudlici i sebi platiti privatne dr zbog kvalitete a i zbog vremena. Npr. ako vadim hormone štitnjače u bolnici (preko zdravstvenog) najprije čekam par sati u redu, pa su nalazi za tjedan-dva, pa moraš opet ići po njih (znači bar 1 sat vožnje po gradskoj gužvi). A ako odem privatno, na redu sam odmah, a nalazi stižu za sat-dva na mail.

    avatar

    20.06.2006. (12:56)    -   -   -   -  

  • jja

    Poison Ivy-nisam ni ja kupila naknadno, recimo komodu, u istom ducanu jer je propao i vise ga nije bilo. Da,da ima toga i na zapadu i jos koliko hoces. Ali ako furas neki svoj stil uvijek ces naci nesto sto ide skupa, onako stilski se upotpunjava. A amazon.com je i za mene posast ali je ukalkulirana u mjesecni budzet (nemoj me pitati kam stavljam knjige, ne znam vise ni sama). Cesto tam kupim rabljenu knjigu (pod rabljenu mislim-jednom procitanu, nula ostecenja) a platim je umjesto 40-ak eura za novu, nekih 10-ak eura max. Ili cesce 5-6 eura.
    A sudjelujem i u online razmjeni knjiga, pisala sam na blogu o buchticket.de
    Vesna, sama si sve lijepo napisala-na vrijeme ukalkulirati nadolazece troskove i sve pet. Recimo nama sjeda nekoliko godisnjih osiguranja na naplatu u sijecnju. To onda znaci paziti par tjedana prije, iako je bozic i ne ponasati se kao pijani milijunas.
    Jer ako cu samo 2 tjedna kasnije zdvajati kako platiti racune, ond ami je i sva radost oko skupih bozicnih poklona pokvarena.
    D.D. apsolutno podrzavam takav raspored prioriteta. Recimo ja jos od osnovne idem privatno popravljati zube, mozda nemam, nesto drugo fensi smensi ALI imam zdrave i odrzavane zube, a kad se to zapusti tek onda ode brdo love i vremena. Ako mi za nesto nije zao novaca onda je to zdravlje (u to ukljucujem i zdravu hranu, kvalitetnu sportsku odjecu, odlazak u saunu).

    avatar

    20.06.2006. (13:10)    -   -   -   -  

  • malamoja

    o da kako imaš pravo za taj minus,ja sam sad nažalost do grla u minusu i to zašto jer sam se odlučila rastati a gospodin bivši nije htio pa mi sve otišlo na advokata jer je rastava trajala godinu dana, što na advokata ,što da s djecom preživim i sad izraćuna da godinama neću izaći iz minusa,ali nije mi žao ovaj put kad malo promislim jer .krenut ću u novi život ,i sve će bit lakše sam svoj majstor ,nekad je to jedino riješenje

    avatar

    22.06.2006. (11:36)    -   -   -   -  

  • jja

    Malamoja zbog takvog razloga bih i sama usla u tri a ne u jedan minus. I bas zbog istog razloga je i moja mama usla u debeli dug kad se rastajala. Mislim da bas za takve stvari minus i postoji, da nas spasi u zivotno vaznim situacijama. Drzim tebi i tvojoj djeci fige! Biti ce sve dobro.

    avatar

    22.06.2006. (21:00)    -   -   -   -  

  • Sandy

    nikada u zivotu nisam bila u minusu, tj. nismo bili u minusu. nikada ne bih nesto kupovala sto si financijski ne bih mogla priustiti. tak...

    avatar

    28.07.2006. (19:49)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...