Komentari

ofcedve.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • JUGAČICA

    moram reči da vam je ideja za ročkas bila super isto kak i sam ročkas. super superski!

    avatar

    16.06.2006. (13:28)    -   -   -   -  

  • mirisni i glupi

    Nismo bili pozvani, al se daleko čulo za tu feštu, rođendan, pa smo se odlučili sami pozvati :)) Nismo vidli niš od programa koji se vjerojatno prije odvijal. Došli, bili, vidli, spili i otišli doma... Čaroban rođendan! Nisam ni znal da budu poslije njega neke stvari promijenjene... čudni su putevi... al jako mi je drago... promijene su uvijek dobre hehe :)

    avatar

    17.06.2006. (04:23)    -   -   -   -  

  • tina

    1. Na ročkasu bijaše ZAKON!!! Ono, jedan od naboljih rođendana na kojem sam bila... Baš smo se zabavili a svima koji nisu bili obučeni - SRAM VAS BILO!!!!
    2. Unutarnje uređenje Pub-a (mislim na postere) bijaše feeest!!! I ja sam par postera uništila sa škarama... He he...
    3. Leva - sad je s njegove strane sve ok, sam kak dugo?!
    I je fala kaj si bar ti nešt poduzela... Ajd ovo za kafu se da realzirati... Mislim materijala za tračanje imamo!!! ;0))) Ajd se čujemo!!! VELJIKA PUSA

    avatar

    18.06.2006. (14:19)    -   -   -   -  

  • tvoja iva/britni

    super bilo...fešta totalna...jao koji su to nastupi bili...smesno mi je ve dok se zmislim...vrecica bu navek zakon i navek bumo se s toga smijali...meni bu navek smesno ono kaj smo ana i ja imale obleceno...prokleti til ! uglavnom imamo celo ljeto pred nama tak da to treba ponoviti jos jemput... ( ne bas sve dogadaje koji su se desili...nadam se da kuzis na kaj mislim.....) ajd zena..idem te ve nazovem

    avatar

    18.06.2006. (18:59)    -   -   -   -  

  • m.

    ej, ofce! moram i ja reći - zakon fešta - fakat fenomenalna!! nego, ko je ono pjeval s ivom na stejđu? jer paris nije, hehe...;) a kaj se slikica tiče, barem onih kaj sam ja slikala, dala sam Vrećici cd, pa vam more on proslijediti to da si obogatite kolekciju... pozdraf:)

    avatar

    19.06.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...