Mene sve ovo mami na pomisao kako bi bilo lijepo sve to obić i vidjet,možda počnem skupljat pare i jedan dan se odličim posjetit Izrael,do čitanja vašeg bloga to mi nije padalo na pamet,eto Vesna i Borut možete naplatit turističkoj zajednici promidžbu.
16.06.2006. (12:25)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Kase, za mene je kuhanje umjetnost i molim da se tako odnosis prema mojim umjetninama. Nemoj mi reci da bi nekom slikaru ikada mogao isti motiv ispasti jednako na dva, tri razna platna. Zasto su dvije tegle drugacije nianse, je vec pitanje ekzaktnih znanosti, kao sto je kemija, zato ces ovoga puta ostati bez odgovora. Moram te izvjestiti da je ukuom tamna boja cak bolja od svijetle. Osim toga nisi upoznata da su ovo tek prvi koraci u moj svijet kuhanja "pekmeza"(neznam da li je pravi naziv,ali mi lijepo zvuci). To mi je tako drago, da se nemoj iznenaditi ako uskoro otvorim biznis i svaku teglu cu praviti unikatnu...
17.06.2006. (11:05)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
@Slatko grlo dosta sam proputovala i dosta vidjela, ali ova zemlja je nesto sasvim drugo. Ova zemlja se prima vise culima, neko razumom i srcem. Vrijedno je dozivjeti ... Napomena, sva ova plodna zemlja na nasim slikama, je zapravo pustinja koju je covjek oplodio svojim saznanjima i prije svega teskim radom, a ona mu to bogato vraca, ne samo u novcu vec i u ljepoti svojih plodova, cisteci zrak koji udise, mirisom cvetova i ....
17.06.2006. (11:13)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
pomica
ajme lipote... :)
15.06.2006. (20:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
~ tko sam ja uopće? ~
Mljac! Ovaj džem mi mami uzdahe. Ma pojio bi ga ovako žlicom, beskruva!
15.06.2006. (21:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
kvadar
bome ima tu posla,steta sto ove zice idu tuda,predivno je biti u prirodi.Obozavam kaise(kajsije) i mermeladu od njih mljac:))
15.06.2006. (22:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Birajte
Evo da e malo pozdravim da nemisliš da sam te zaboravila
16.06.2006. (00:41) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Sefica
Ja bih toga grzdja:)
16.06.2006. (00:44) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
portretsnova1
Ma dobri ste! :-)))
16.06.2006. (09:24) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
slatko grko
Mene sve ovo mami na pomisao kako bi bilo lijepo sve to obić i vidjet,možda počnem skupljat pare i jedan dan se odličim posjetit Izrael,do čitanja vašeg bloga to mi nije padalo na pamet,eto Vesna i Borut možete naplatit turističkoj zajednici promidžbu.
16.06.2006. (12:25) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Kašeta
a što je ispalo tamnije u ove dvi tegle? ove ostale zanosno izgledaju :)
17.06.2006. (00:35) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
@Kase, za mene je kuhanje umjetnost i molim da se tako odnosis prema mojim umjetninama. Nemoj mi reci da bi nekom slikaru ikada mogao isti motiv ispasti jednako na dva, tri razna platna. Zasto su dvije tegle drugacije nianse, je vec pitanje ekzaktnih znanosti, kao sto je kemija, zato ces ovoga puta ostati bez odgovora. Moram te izvjestiti da je ukuom tamna boja cak bolja od svijetle. Osim toga nisi upoznata da su ovo tek prvi koraci u moj svijet kuhanja "pekmeza"(neznam da li je pravi naziv,ali mi lijepo zvuci). To mi je tako drago, da se nemoj iznenaditi ako uskoro otvorim biznis i svaku teglu cu praviti unikatnu...
17.06.2006. (11:05) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
borut
@Slatko grlo dosta sam proputovala i dosta vidjela, ali ova zemlja je nesto sasvim drugo. Ova zemlja se prima vise culima, neko razumom i srcem. Vrijedno je dozivjeti ...
Napomena, sva ova plodna zemlja na nasim slikama, je zapravo pustinja koju je covjek oplodio svojim saznanjima i prije svega teskim radom, a ona mu to bogato vraca, ne samo u novcu vec i u ljepoti svojih plodova, cisteci zrak koji udise, mirisom cvetova i ....
17.06.2006. (11:13) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...