Komentari

bookaleta.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • almost Poznata

    ja uopće nisam znala za taj natječaj

    avatar

    15.06.2006. (20:28)    -   -   -   -  

  • Porto

    almost (s)poznata, nemoj biti tužna, bit će uskoro opet natječaj. :))

    avatar

    16.06.2006. (10:09)    -   -   -   -  

  • incubus_ka iliti incalius

    kontam si i ja da pun k. rulje nije znalo za to ( i to oni koji sigurno još bolje pišu) pa bi bilo poželjno malo više razglasiti o tome... ono o vampirskim pričama... nice... eto... aj pozdrav

    avatar

    16.06.2006. (13:35)    -   -   -   -  

  • Blueville

    pa na naslovnici bloga su nekoliko puta reklamirali isti natjecaj... tko vam je kriv sto ne citate...

    avatar

    16.06.2006. (13:59)    -   -   -   -  

  • Porto

    just me, kak se nije znalo? hajde, molim te, navedi mi konkretno koji su to koji još bolje pišu, a da nisu znali pa je to bio razlog što nisu poslali? pa o tome se priča ima skoro godinu dana, objavljeno je na naslovnim stranicama svih blog servisa, knjiškim blogovima, forumima, u štampi, na radiju, najavljivali smo to na javnim čitanjima i nastupima... i tako dalje i tako bliže. e sad uvijek postoje oni vječiti skeptici koji ne vjeruju da će se nešto realizirati, pa niti ne pošalju svoje radove. ista stvar bila je i sa zbirkom blog.sf. e sad kad je stvar pred objavom svi se nešto iščuđavaju... ;)))) razlog više da na godinu shvate ozbiljnije kako sebe tako i natječaj i pošalju svoje radove.

    avatar

    16.06.2006. (14:02)    -   -   -   -  

  • studena

    bookaleta, kao što vidim, napokon ti je blog postao prometan :)
    nadam se da se ne ljutiš ako iskoristim još jednom komentare za odgovor nekima što im je postalo vruće čim je pala kritika:

    ani (sigurno ne) meni, vidiš, do tvog pljuckanja u fujkanja ne držim ništa. Da sam željela pljuvat po izabranima onda bih navela imena i pljuvala po njihovom radu. Ali nisam. Jer znam da se o ukusima ne raspravlja. Iskoristila sam svoje pravo slobodnog čovjeka (znate li vi uopće što to znači???) i izrazila svoje negodovanje.
    Treba imati muda, draga moja, pa izaći iz stada i reći svoje mišljenje, na što vi očito niste navikli. Tim me više veseli kad se ovako uspaničite.

    porto, ljude neću imenovati ako se sami ne jave, ali sam zadržala pravo da kažem što mislim. To što si se ti osjetio prozvanim, nije moj problem.

    stroke, počeo si plivati nizvodno. ne, nemam ti što zamjeriti i ti imaš pravo na svoje mišljenje, ali umjesto da pljuješ po momu, mogao si reći da ti odgovara odabir. A koliko sam shvatila to je istina.

    anonimci, natrag u stado i dalje lijepo blekati u zboru.
    -ende-

    avatar

    17.06.2006. (11:27)    -   -   -   -  

  • a što su tebi anonimci u životu krivi? pa i ti si anonimac. kakvo je to ime ... studena???? ne pravi se pametna i drži se svoga bloga.

    avatar

    17.06.2006. (12:07)    -   -   -   -  

  • između jave i sna

    nasla sam na popisu neke meni posebno drage blogere i to me razveselilo... da li je bilo boljih radova ne znam i ne zanima me, uvijek ce u odabiru biti truncica subjektivnosti, jer, hvala bogu, ukusi se razlikuju... ali, komentari koji su uslijedili, bacaju ruzno svjetlo na sve ovo... malogradjanstina... shvacam da se pri odabiru nije moglo izbjeci neka imena jer u globalu pisu izuzetno dobro, ali shvacam i one koji su u nekim pricama blogera koji mozda nisu "vrsni pisci" pronasli nesto izuzetno i pomalo su razocarani izborom... no, zar je zato potrebno ovakvo jadno pljuvanje jednih na druge????
    jadno...

    avatar

    17.06.2006. (12:52)    -   -   -   -  

  • nema me

    ekipa, ovo mi se ne sviđa, dajte malo smanjite tenzije, u životu je to tako, negdje prođeš, negdje ne, mene to posebno ne veseli koliko neke druge blogere koji su me promptno nazvali da mi se pohvale da im je blog priča "prošla", osobno imam većih stremljenja u kojima nisam baš previše uspješan, pa sad veseliti se objavljivanju dok tugujem za nečim drugim, hm, hoću reć veselite se stvarima koje su važne u životu, ovo s pisanjem na blogu nije nešto što bi nam bilo toliko presudno u životu da se moramo međusobno napadati, vrijeđati, podcijenjivati ili precijenjivati; hoću reć i ovo: pišite i dalje ako vas to veseli, a ako ne - radite onda nešto drugo, život je predragocjen, vrijeme je naše blago, iskoristite ga, svatko prema svom nahođenju.

    avatar

    17.06.2006. (12:53)    -   -   -   -  

  • stroke

    @studena - ma to ti je sve slučajno....ta nizvodna struja slučajno ide u mom pravcu :)))))))))))))))))))))))))))))))).....stay beautiful ;)

    avatar

    17.06.2006. (14:36)    -   -   -   -  

  • zašto svaki put kad se netko posere to opravdava činjenicom na "ima muda"? tako je teško priznati da se zeznuo i da mu je malograđanština izletjela na prkno?

    avatar

    17.06.2006. (17:05)    -   -   -   -  

  • Annie De Meni

    Studena: haha pa o čemu ti pričaš, kakva muda? Pa ti si tu potpuno anonimna i to ti daje pravo da ogadiš koliko god i koga hoćeš! Nema tu nikakve hrabrosti kako si tepaš i podilaziš sama sebi.. napiši svoje ime i prezime pa pljuni, onda možemo razgovarati.. Postoje predrasude da su takvi ljudi, koji pljuju anonimno na webu, u stvarnosti manji od makova zrna, ne znam zake mi je to sasvim logično.. :D

    Na tu hrpu ljudi koja se pod zaštitom anonimnosti poziva na pravo govora diljem cyber-svijeta mogu se samo nasmiješiti i reći "djeca".. "Treba imati muda" haha koja patetika.. Još jednom: kod anonimnih komentara nema muda, "draga moja".. :D

    avatar

    21.06.2006. (08:34)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...