Komentari

nikolina29.blog.hr

Dodaj komentar (3)

Marketing


  • wmax

    Slučajno sam na ovom blogu i mogu vam kazat da niste kreativni i nemate razumljevanja jedni prema drugima i sve vam se svodi na ponižavanje i vrijeđanje!Savjet Nikolini-ovako lijep dan a ti depresivna,uzmi role ili bajs i otiđi u prirodu,oslobodi malo duh,slušaj starije ljude (baku) ipak oni imaju više iskustva a ostalo če samo od sebe doči u svoje vrijeme!Bok.

    avatar

    15.06.2006. (17:19)    -   -   -   -  

  • Lentva

    Sprava Proke Pronalazača



    Muškarac iz Srbije koji je izmislio avangardno seksualno pomagalo traži žene koje bi ga testirale jer u Srbiji uopće nema dobrovoljki. Neša Proka zvani Pronalazač iz Kruševca potrošio je čak tri godine kako bi napravio stroj koji bi svakoj ženi trebao biti “neophodna pomoć za seksualni užitak”.
    Stroj radi na struju napona 390 volti i ima umjetni penis duljine 19 centimetara koji vibrira i do 180 puta u minuti (tri puta u sekundi). “Muškarac može samo zamišljati toliku brzinu pokreta koja bi trajala dulje od pet sekundi. Ovaj stroj to može koliko god ženi treba”, izjavio je Neša.

    Uz pomagalo, ako ga kupite, dolazi i set s kontrolama kojima se regulira brzina i intenzitet penetracije. Neša će pokušati u zapadnoj Europi jer u Srbiji nema dovoljno zainteresiranih (točnije, niti jedna).

    “Zapadne žene su liberalnije”, tvrdi Kruševčanin, i naglašava da su neke žene u Srbiji pokazale zanimanje za spravu, no kada ju je trebalo uključiti – nitko neće. “Da imam to kod kuće, ne bi uopće izlazila van”, rekla je jedna od žena.

    (M. R.)

    avatar

    15.06.2006. (17:25)    -   -   -   -  

  • inhibitor

    Sad se karaš s Ferićem.

    avatar

    16.06.2006. (08:10)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...