Komentari

dijamantnidvorac.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • sirotinja

    Meni je rečeno da svaki puta kad ne mogu nešto naći da se pomolim sv. Antunu i da će mi pomoći. Pokušala sam i djeluje! Sv. Antun pomaže "smotanoj" glavi...

    avatar

    14.06.2006. (07:41)    -   -   -   -  

  • BW

    tvoji postovi su uvijek poučni i često znam zavapiti sveti Ante pomozi....lijepo i opširno si to napisao i k tome svete sličice su predivne...osjećam se ugodno na tvom blogu jer zrači jedna pozitivna energija puna ljubavi prema Bogu i bližnjima.pusa tebi.

    avatar

    15.06.2006. (12:09)    -   -   -   -  

  • Homeless

    Stvarno je bio lijepi blagdan Sv.Ante!

    avatar

    15.06.2006. (14:29)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    ..sweet od tebe sta si me se sjetio :) .. samo da znas da sam se i ja tebe sjetila taj dan.. nazalost nisam bila u mogucnosti ici doma, ali na Kantridi se isto slavi.. molitve su mi predivne, a onu "studentsku" molim vec godinama svaki dan.. veliki ti pozdravcic i jos vecu pusu ostavljam!

    avatar

    15.06.2006. (17:45)    -   -   -   -  

  • atlantida

    Čini se da ja uvijek imam nešto za dodati. A ovaj put, samo bih rekla da i u Kninu se štuje SV Ante. Tamo se slavi i dan grada, tako da ne rade niti dućani, niti javne ustanove, ništa osim bolnice. Praznik. Na večernjoj misi je blagoslov djece, tako da je crkva ispunjena klincima, a naiđe i lunapark, pa je ugođaj potpun. ETo, pozdrav od mene. čitam te

    avatar

    15.06.2006. (20:07)    -   -   -   -  

  • @pple

    Zaista, za pohvalu je ovako iscrpan post o Sv. Anti. Znaš, u mom mjestu postoje četiri crkve. Zapravo, velika župna crkva i još tri manje i jedna od njih je crkva Sv. Ante ( mi ga zovemo Sv. Anton ) i u njoj su vrlo vrijedne stare freske i tako je mala da odiše nekim posebnim mirom. Pozdrav!

    avatar

    15.06.2006. (22:27)    -   -   -   -  

  • mirta

    Sv. Ante je drag svetac... kada smo bili u Padovi,u bazilici,gdje je njegov grob, u jednom dijelu se u staklu čuva njegova haljina, satkana od grube tkanine, poderana... i govori kako je bio jednostavan i ponizan. Nevjerojatna biografija mladića koji je krenuo iz Lisabona prema Maurima u Africi a došao do Apenina, i do kraja života ostao vjeran Kristu živeći i boreći za Njegovo Kraljevstvo. Neka nas i dalje čuva u svojim zagovorima pred Gospodinom. I hvala ti na lijepim i temeljitim postovima. :)

    avatar

    16.06.2006. (00:54)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...