Komentari

badem.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • DsK

    Zar nije Kronu žena na kraju podvalila kamen pa je pobljuvao svu djecu što je pojeo? Vidiš, dragi, čak su i bogovi osuđeni na slanje sinova po svemiru, a svijetom vladaju- žene :)

    avatar

    19.06.2006. (21:18)    -   -   -   -  

  • Kat

    hmm...sviđa mi se sve ovo iako se ne slažem sa svime....zanimljiva teorija-ljudi su stvorili boga...

    avatar

    20.06.2006. (23:15)    -   -   -   -  

  • yoda

    volim ove tvoje izljeve bezvezarija :) kako to da nisi napisao svoju tezu o nepogrješivosti pape, ta je najzabavnija... iako i ovo sa roštiljem i božjom trpezom uopće nije loše :p:))

    avatar

    21.06.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • badM

    @DsK: znadem, dada, ali ne bih sada raspravljao o feminizmu jer mi to nije baš draga tema. @lilo: ti si kriva za to, gaduro :p @yoda: to s papom je ipak previše uvrjeđujuće, koliko god bilo moja zajebancija. ovo se ipak može 'probaviti' bez posljedica :)

    avatar

    23.06.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • lilo

    ljuuuubavi, nitko ne zabavlja poput tebe :) di su oni naši dani, i papa koji nikada nije pogrješio u školici i uvijek dolazio na nebo :)) zašto to nisi napisao, ta ti je bila najbolja :)

    avatar

    24.06.2006. (11:05)    -   -   -   -  

  • lilo

    uuuu, zorglub još nezna da ćeš doći u Ri :) je li to ono što si rekao da ću bit obavještena prije njega? lah-lah-lah... olala, čas naslade je tu!!!možemo ti ić kupit kartu već ili nee, hm?

    avatar

    24.06.2006. (11:07)    -   -   -   -  

  • zorglub

    Papa je bio jedan usamljen čovjek, zamalo kao eunuh, ali još gore od eunuha, jer on je imao genitalije, a nije ih smio koristiti. Nije ih čak niti smio dotaknuti, jer to je bio grijeh!!! i papa je bio frustriran i progonio mnoge ljude, dopuštao da ih pale, muče, lome, rastežu i krckaju njihove kost i razne druge gadarije, no nikako se nije mogao riješiti svoje frustracije. a tada je otkrio...ŠKOLICU!!! skakučući i prigibajući se po kamenčiće, otkrio je da mu to donosi užitak, jer njegove su genitalije skakutale i savijale se i zadovoljno prele, a nije činio grijeh, štoviše, čak je dolazio na NEBO!!! papa se tako izvještio u školici da ga nitko nije mogao pobijediti, i tako je nastala badMova teorija o pravom smislu nepogrješivosti pape, po kojoj jedino papa uvijek dolazi na nebo bez greške, zbog čega ga svi moraju slušati. eh, ta je najbolja... ide tako, jelda? kolko sam samo suza isplakao od smijeha i kolko sam se skoro puta popišao u gaće na tvoje oponašanje skakučućeg pape i užitka na njegovu licu do se prigiba po kamenčić... ee, to su bili dani.. -otirem suzu iz oka-

    avatar

    24.06.2006. (21:54)    -   -   -   -  

  • badM

    @lilo: neznam još sigurno, moram negdje smjestit Linga a znaš da je to problem... a tako bi htio doć na tu Harteru... fleka i DP isto idu pa oni nemogu pazit Linga, a znaš kakav je on sa nepoznatim ljudima :( @zorglub: ti imaš neku profesionalnu deformaciju ostavljanja komentara na stare postove i izlajavanja onog za što kažem da se ne izlaje? ;))

    avatar

    25.06.2006. (15:24)    -   -   -   -  

  • yoda

    i da... jesi li ikad pomislio da ova ilustracija kao da je iz Hellblazera, samo što je Constantine crnokos i ima crni mantil, u stvari kao Keanu Reeves u filmu... +moram bit zloban+-- u onom filmu koji je imao tu povlasticu da ga gledaš i da ti se svidi... iako mislim da je to samo zbog stripa, govno filmomrzilačko ;)

    avatar

    25.06.2006. (22:09)    -   -   -   -  

  • lilo

    @badM: a shit, pa nećeš valjda zato propustit... ko zna, možda te puste s njim nutra (iako nećeš moć prisustvovat koncertu, dough), ma daj, ajde... a sad ćeš reć da i ja imam profesionalnu deformaciju komm starih postova... al eto, zabavno je... a ti nećeš zaboravit na svoje stare postove:p

    avatar

    26.06.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • lilo

    @yoda: da, baš kao constantine... i da znaš da mi đubre od badM-a nikad nije dalo više od 2 stripa da pročitam... dragocjeni su, kaže, moram doć u ZG i tamo ih čitat... kao nisu njegovi, moram bit oprezna, mora ih poslat nazad va ameriku... ha-ha, nevjerujem ti, kirjanja jedan!

    avatar

    26.06.2006. (11:17)    -   -   -   -  

  • toyota fj cruiser

    Hi
    Inside Line: We test everything from the locking differential to the iPod input on the updated Toyota FJ Cruiser to see how it will fare in the 21st century.
    toyota fj cruiser

    G'night

    avatar

    31.01.2008. (16:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...