Komentari

jelek.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • vrtlog

    jednostavno moram reći da i ja vjerujem da svi problemi nestaju ako se pozitivno razmišlja. provjerila sam to i dokazala sama sebi već nekoliko puta... nije to loš stav. samo, šteta je kad ga promovira netko agresivan i nasilan, tko želi da svi misle isto kao i on (ona u ovom slučaju) i tko ne zna to dobro objasniti... jer se tako počne odbijati cijela teorija :)
    s pozitivnim razmišljanjem se ništa ne može izgubiti...
    ali, stvarno je ludost dovoditi u vezu optimizam i čišćenja stana. naravno da se suđe neće samo oprati samo zato što ti u to vjeruješ. i zašto ti ne bi bila strena ženica iako usisavaš/čistiš itd? (meni to pospremanje da nekakvu divlju energiju i uvijek me oraspoloži. nema boljeg od ribanja kade!!!)
    da zaključim, mislim da je najpametnije uživati sam u sebi i u životu, biti kolko je moguće više optimističan i ignorirati dosadne kokoši i njihova još dosadnija naklapanja...
    ma...super mi je post pa sam morala reć svoje mišljenje..o tom bi se dalo raspravljat i raspravljat...
    pozdrav!

    avatar

    13.06.2006. (16:44)    -   -   -   -  

  • mama sepia

    joj, kad bi obraćali pažnju na sve "dobronamjerne" ljude, svekrve, šogorice i slične ženske koje dobijemo u paketu s mužem i koje uvijek sve znaju najbolje, spremne smo vrlo brzo za "žutu" zgradu. samo ti tjeraj po svom, radi onako kako misliš da je najpametnije za tebe i tvog zakonitog, a ostalo pusti...i sretno :)))

    avatar

    14.06.2006. (10:07)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Dobro jutro. Zar te dirnulo to što filozofira navedena psihodelija?! Žena liječi frustracije, jadna ona i jadan taj njen. Ironija, sarkazam? Ma, jok! Srdačan pozdrav.

    avatar

    14.06.2006. (10:31)    -   -   -   -  

  • Goldeneye

    opaljena si ti mokrom čarapom malo, jel da ;))))))))

    avatar

    14.06.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • pegy

    Općenito ne volim lekcija-stil. Volim reći ono što mislim, ali baš nikad nemam primisli da je moja riječ ono što mi MORALO biti tako. Dobro, vjerujem u to :), jer da ne vjerujem ne bih ni govotrila, ali ne kažem da i nešto što govori netko drugi nije istina. Ono što me posebno smeta je kad se netko nadvisuje i postavlja kao "sad ću ja tebi reći kako stvari stoje". U konkretnom slučaju, mislim da je ta koja dijeli lekcije zaboravila da bi i njoj trebale neke i da ih nažalost nije savladala. No pusti ju, nek ona Svog usrećuje onako kako misli da treba. Ti radi kako ti misliš da je bolje. A i naravno, upregni mužića da ti pomogne. :) Znaju i oni brisati prašinu, ili barem oprati suđe. :)

    avatar

    15.06.2006. (15:44)    -   -   -   -  

  • Under my skin

    To s pozitivnim razmišljanjem je ok ako se djeluje. Ali baš ne vjerujem da će mi sve padati s neba ak si ja zamislim da bi to moglo biti tak. Ugl. umrla sam od smijeha dok sam čitala ovo, ali o tome na kavi... pusa!

    avatar

    15.06.2006. (18:22)    -   -   -   -  

  • SOULFUX by Colorblind

    hahaha, dobra si ;-) vidim fino su te izmasirale raznorazne kreature... a što reči, počevši od moje stare koja mi više-manje svakodnevno baca pregršt 'nenametljivih' & 'dobronamjernih' mišljenja o smislu svijeta i života, pa do svakodnevnih susreta s ljudima zbog kojih sam uvjerena kako postoje vanzemaljci jer takvi likovi ne mogu bit s ovoga svijeta... ne znam... dajte mi fetu neba i malo mora na dlanu ,a oni nek pričaju što ih volja, u jednom osmijehu mog djeteta više je smisla no u njihovih milijardu rečenica;-)

    avatar

    21.06.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • dijamantic

    Uh... ne mogu a da se i ja ne umiješam... kad je već ova ovca s početka komentara tako započela... (ona koja voli ribat kade, k'o fol)
    ... uglavnom, viš kak počneš s jednom stvari (naizgled) pa završiš na skroz drugoj...
    A ja se baš želim uhvatiti za onaj dio o pozitivnom razmišljanju... :-)
    ... uh, svašta sam zamislio... ali samo ću reći: to nije isto što i zanemarivati stvari i praviti se da ne postoje. Zanemarivanjem osoba samo radi više štete sebi.
    Pozitivan način razmišljanja znači, između ostalog, prihvaćanje trenutne situacije, ne živciranje, smireno promišljanje i zauzimanje optimističnog stava o budućem djelovanju.
    Osoba koja je do jučer bila sva negativna ne može preko noći postati osoba koja (istinski) pozitivno razmišlja... ta promjena je dug i težak proces (iako, naravno, mnogo to ovisi od osobe do osobe). Treba naučiti odvajati se od negativnih utjecaja - sklanjati se da prolaze pokraj (a ne boriti se protiv njih) a sve pozitivne primiti i crpiti energiju iz njih. Ništa ne smije ići na silu.
    To me podsjetilo na mog jako pozitivnog prijatelja koji često fura upitan osmjeh. Ima puno pozitivnog u njemu, to je istina, ali nekad to previše sili.

    Joj, eto, kaj da ti velim... sretno s daljnjim izborom haljine :-) Al ne moj da te drugi previše muvaju svojim savjetima. Drž se svojeg, možeš ti to. To ti je moj (mlađahni) savjet :-))

    Da, na kraju, ne moj mislit da sam bezobrazan što vrtlog nazivam ovcom. To je... ma, možda skužiš :-)

    Ajde, lijepi pozdrav, Jelek :-)

    avatar

    23.06.2006. (00:53)    -   -   -   -  

  • Lana i Paola

    ma ta astma je čudna bolest..nama je jedna poznanica u osnovnoj izvodila scene s tom bolesti a uopće je nije imala!!
    kisssa

    avatar

    25.06.2006. (22:00)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...