Komentari

uskoplje.blog.hr

Dodaj komentar (12)

Marketing


  • SRAMOTA

    eto cujem da su stipendije dodijeljene!!
    koja sramota ( mislim na studente hrvate)
    da brat i sestra dobiju a jedno od njih vec ima stipendiju od zavoda za zapošljavanje!!
    a usput im otac radi kao profesor, privatno podučava odbojku, u 2 je plaćena upravna odbora...

    avatar

    13.06.2006. (17:34)    -   -   -   -  

  • Bosanac

    i kolike su stipendije

    avatar

    13.06.2006. (17:43)    -   -   -   -  

  • David Perić?? (sin Mihael, kći Irena)??

    avatar

    13.06.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  • Ali kakva odbora? Naknada za jedan, onaj Zavoda za zapošljavanje iznosi mjesečno 450 ili 500 KM!!!! Prava sitnica.
    U povjerenstvu za izbor stipendista su njegovi kolege Jozo Jurina, ravnatelj srednje škole "Uskoplje" i novopečni profesor, predsjednik mladeži HDZ-a, Josip Barnjak. Zgodno društvo nema što.

    avatar

    13.06.2006. (17:49)    -   -   -   -  

  • Cek polako! Kako Mihael? Zar nije receno da se stipendije dijele studentima koji studiraju u BiH? Mihael studira u ZAGREBU!!!

    avatar

    13.06.2006. (17:54)    -   -   -   -  

  • sto se čudite pa vi živite u bosni.

    avatar

    13.06.2006. (22:50)    -   -   -   -  

  • jebiga naši izgubiše.

    avatar

    13.06.2006. (22:52)    -   -   -   -  

  • sve mi je jasno ali da mondjosii navijaju za iran neide mi u glavu a jeste vidili,ove USTASE koja igra a balijeeeee USKOPlje brazil kurcina ha hja ha

    avatar

    13.06.2006. (23:09)    -   -   -   -  

  • Ronaldinho

    Komentar na stipendije! Stipendije mogu dobiti i studenti koji studiraju izvan BiH!
    Iako su brat i sestra Perići, to nema veze jer postoji lista bodova i sve koje zanima mogu je pogledati u općini. Dijeli se 12 stipendija. Prvih 12 su svi Bošnjaci (po bodovima), te molite Boga da Hrvati dobiju i jednu. Dogovoreno je pak da se stipendije dijele po omjeru 7/5. Irena je prema tome 2 . po broju bodova i mi tu ne možemo ništa, te cura ne bi trebala ispaštati zbog svoje obitelji. Što se tiče Mihaela neka ga je stid što je uopće podnio zahtjev za općinsku stipendiju jer dobiva i državnu stipendiju RH. (Pogledati na stranicama (http://public.mzos.hr/default.asp?ru=379&sid=&akcija=&jezik=1) Stomatološki fakultet u Zagrebu).
    Pa gdje prestaje ogavna pohlepa Mihaele, a gdje počinje tvoje poštenje!!!!

    Što se tiče komisije za dodjelu (2 Hrvata i 3 Bošnjaka - te se ove uvrede onda trebaju odnositi i na svih 5 članova, a da su Hrvati i imalu preference bili bi preglasani) imali su dobre kriterije, te su radili po njima, a sudeći po bodovnoj listi odradili su pošteno. Spomenuti novopečeni profesor Barnjak se prvi pobunio protiv ovoga slučaja Perić!!!
    Komisija je samo napravla bodovnu listu kandidata i sada je sve na općinskim pravnim službama da dodijele stipendije. Kako? Još se ne zna, te je cijela ova priča uzaludna
    NO, problem se i dalje nalazi u poštenju naših ljudi i jedinoj vrijednosti kojoj se klanjaju: NOVCU i EGU!
    Gramzivost - Poštenje i dalje 1:0 na stadionu zvanom Gornji Vakuf - Uskoplje!

    avatar

    15.06.2006. (21:53)    -   -   -   -  

  • dirligalo

    Kako će on dobiti kredu kad mu se Babo svim silama protivio spajanju općina? Ili on postupa kao i njegov politički mentor: potpiši spajanje pa se pravi normalan.

    avatar

    23.06.2006. (21:24)    -   -   -   -  

  • ja

    Evo i moj komentar. Prvo cu citirati RONALDINHA "...imali su dobre kriterije..." MA KAKVE KRITERIJE????? Ja studiram u Zagrebu, i ne znam kako je na ostalim sveucilistima, ali kod nas se javno objavi natjecaj za stipendije, a potom se JAVNO objave rezultati. Sto se mene tice, dobit stipendiju je cast, a ne sramota. Zasto se samo kod nas krije? Sve ove godine nitko ne zna tko je i na osnovu cega dobio stipendiju. Vjerojatno zato sto je JEDINI KRITERIJ ime i prezime, tj. veze i vezice. Neka je Mihael dobio stipendiju, al onda je Irena nije trebala dobit, i obratno. Zasto u jednu obitelj idu dvije stipendije? Pa to nema nigdje. Pogotovo ako je kriterij socijalni status. Al mi smo uvijek bili posebni. A za one koji su se zalagali da se stipendije dodjeljivaju samo studentima koji studiraju u Bosni: da, nama u Zagrebu ne trebaju stipendije. Ipak je Zagreb kao takav nebrojeno puta jeftiniji od bilo kojeg grada u Bosni. Ipak smo svi mi upali preko veze, pa vjerojatno imamo para. Ipak smo mi na najlaksem mogucem sveucilistu. Zasto nama dati potporu? Da, nakon diplome cemo bit i najnestrucniji. Itd itd itd. Hvala svima na vremenu odvojenom da se procita moj komentarcic, nastao nakon cijelog dana zivciranja procitanim, cujenim i vidjenim.

    avatar

    24.06.2006. (22:49)    -   -   -   -  

  • Zagreb

    Mihael i Irena sramite se!!!

    avatar

    30.06.2006. (16:09)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...