Komentari

kaodajevazno.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • bojko

    prekrasno... pozdrav i pusa, boro

    avatar

    11.06.2006. (10:18)    -   -   -   -  

  • ANONIMAC

    Moje utočište je bio veliki hrast,na kojem smo imali malu kućicu i sva djeca smo se gore gurali dok ne bi i zadnje dijete stalo.Baš prije dva mjeseca smo taj isti hrast otpilali jer se opasno naherio i bio pretnja kući ispod njega.Gledala sam ga sa takvom tugom u očima,kao da smo i dio djetinjstva s njim izbrisali.

    avatar

    11.06.2006. (10:29)    -   -   -   -  

  • hannah 2

    Dok sam ovo čitala, čak sam se i ja lijepo opustila. Baš si lijepo napisala. U svima nam čuči ono malo djete koje se recimo u tvom slučaju još uvijek želi penjati na to drvo. Samo daj, kaj te briga što će drugi reći. Tko im je kriv što njih takve male stvari ne uveseljavaju.
    Pozdrav!!! :)

    avatar

    11.06.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • nobody

    I meni fali djetinjstvo, upravo zbog tih sitnih stvari kao što je penjanje po drveću... Prije otprilike tjedan dana bila sam sa prijateljicama na dječjem igralištu...spuštale smo se niz tobogan, vrtjele smo se na vrtuljku, klackale se....bilo je super i ponovno sam se osjećala ko malo dijete...bez ikakvih briga...samo osmjeh na licu i uživancija...nije me bilo briga što drugi misle jer te druge nisam ni vidjela....lijepo je biti dijete, ali to često shvatimo prekasno kao i milijun drugih stvari...pozdrav...

    avatar

    11.06.2006. (12:24)    -   -   -   -  

  • mooj splittt

    ma šta te briga.... Popni se na stablo i uživaj.. :)

    avatar

    12.06.2006. (18:36)    -   -   -   -  

  • darlene

    Radi ono sto te veseli =)

    avatar

    12.06.2006. (18:45)    -   -   -   -  

  • tyr

    Kao dijete sam bio najbolji penjač na stabla. Međutim, isto tako, odraslo se pa sada malo crnjak da se penjem po drveću. Međutim, u Sarajevu imao jednom stan na 12 spratu i nas trojica imali jedan ključ (lijeni bili da iskopiramo čak godinu dana:)). I, tako mi bacali ključ sa 12 sprata. A, ispod bilo drvo. I često ključ u kesi zapne na najvišoj grani.
    Jednom tako pravili mi pijanku u stanu. Vani kiša u 3 PM. Ja i jaran otišli da kupimo alkohol, a cimer baci ključ. I zapne on baš na najvišoj grani. Jaran se odvali smijat kontajući što ću ja sada. I kako ćemo ući? Fino ti ja njemu ovako.
    "Feđa (likovo ime), znaš li kako izgleda BH Neo (lik Matrixa)?"
    "Kako?" pita on sa čuđenjem.
    "Evo, ovako," odgovorim ja i za 30 sekundi se u mantilu i martinkama uspentram na vrh 40 metara visokog drveta. Jaran se čudi kako sam uspio. Ostalo iz djetinjstva. I bilo je gotiva veća nego pijanka. :)))))))

    ;)

    avatar

    13.06.2006. (00:18)    -   -   -   -  

  • borivoj

    pusaaaaaaaaaa i pozdrav, boro

    avatar

    13.06.2006. (08:47)    -   -   -   -  

  • ...life it seems will fade away...

    ej...baš si to lijepo napisala :) boli te briga što ko misli i govori...ti si ti...pa nek se oni misle ;)
    p.s.ono ti je napisao moj najdraži pjesnik,jedan jedini,neponovljivi...Charles Baudelaire

    avatar

    13.06.2006. (15:14)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    @broken wings-ozbiljno?Ja ga obožavam i vjerovala ili ne baš sam napisala jučer nešto o njemu,samo nije blog radio pa da postam.Evo sad ću staviti,išla sam prvo malo po blogovima prošvrljat.Pozz...

    avatar

    13.06.2006. (15:19)    -   -   -   -  

  • Euro

    samo se ti popenji ako ti je volja..Eto ja neki dan bio dva sata na tresnji iako mi je prek 30..A sto sam se najeo tresanja....hehe kao kad sam bio mali..pozdravljam

    avatar

    13.06.2006. (15:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...