Komentari

animaniac.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • ja opet

    aaaaaaaaawwwwwwww...ja san se rastopila na ovo ko da je za mene...meni je puno drago zbog bebe sta ide...sican se s kojon sricon mi je reka da ide u njemacku...a kad je dobija karte..bija je presritan..i tako mi ej drago zbog njega jer svojom sricon i mene usrecuje, jednostavno je tako...i nadan se da ce uvatiti pravi peron i pravi vlak....A DA ĆEMO I POBIJEDIT!!!!

    bijelo crvena
    polja hrvatska
    na dresu sjete me
    da ja volim je
    igrajte za nju
    nasu voljenu....

    malo san se uzivila.. :P

    avatar

    10.06.2006. (14:55)    -   -   -   -  

  • angielina

    baš mi je drago šta ide...mi ćemo se u tonija zabavit...kupila sam majcu i kapu....jeeee...tamo ćemo navijat...a beba će u njemačkoj derat se i za nas i kupit nam svima poklon...hihihi =)

    avatar

    10.06.2006. (16:52)    -   -   -   -  

  • picket

    e, da... iša car u njemačku..... moramo još ispitat sve navijačke lokacije u gradu za protiv brazila.... pa ćemo se dogovorit... al di išli da išli, dolazimo potpuno opremljeni... dres je spreman, a i ona kapa... moga bi još kupit neki šal il nešto

    avatar

    11.06.2006. (12:03)    -   -   -   -  

  • Nimphetamine Girl

    Predivno, nema texta...
    Stvarno dirljivo...
    Ljudi uživajte večeras na utakmici....

    avatar

    13.06.2006. (09:17)    -   -   -   -  

  • melodičar

    Jedna vračara je prognozirala četvrtfinale za "kockaste" . Bumo videli . Nije rekla ko će nas izbaciti možda Trinidad i Tobago. Kaš doć po cd , jel ideš ostaješ kod tetke ?

    avatar

    13.06.2006. (12:28)    -   -   -   -  

  • DaRk sIdE oF mY hEaRt

    >sTVARNO MI JE DRAGO RADI NJEGA, NE ZNAN OSOBU KOJA JE VIŠE ZASLUŽILA TO I KOJA VIŠE VOLI NOGOMET OD NJEGA...I ZA KRAJ...SRCE VATRENO!!!!!

    avatar

    13.06.2006. (18:00)    -   -   -   -  

  • zgodni

    evo me drugovi, evo me u njemackoj, izgubija san glas, al san sad drugi covik totalno, nakon sta ono dozivite, sve ostalo van je ravno................sve osin...................a mislin da se pocinjen snalazit medu vlakovima, i da bi uskoro moga uskocit u pravi vlak, hehe...........ma nmojte nista pomislit, samo me malo ovo puklo.......adiooooooooooo.........AHYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA K

    avatar

    15.06.2006. (12:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...