Komentari

faustica.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • SMRT FASIZMU

    Drago mi je da si skupila snage i vratila se. U zivotu je sve prolazno, i sreca i tuga. Ali jedno se sa drugim izmjenjuje. Nadam se da je doslo vrijeme za tvoj dio srece u zivotu.

    Kakje bilo jucer vani? Jel boli glava danas?

    avatar

    10.06.2006. (19:03)    -   -   -   -  

  • buraz

    wow, moja mala seka piše blog :D nauči brisati history sis =D ..zanimljivo, meni se ne želiš povjeriti, a neznancima s neta da... KOJI KURAC USTAŠE ŠTO JE TO BILO!?!?! pička materina da si sad doma dobila bi svoje, ak smo već prošli to što smo prošli valjda znaš da mi možeš sve reć...a i nemoj misliti da te nisam čuo onu noć kad si pričala s njim, jebote, dovoljno te poznam da znam kak dišeš kad spavaš a kad ne a kamoli da nebi čuo kad šmrcaš. pička strinina.srećo pusti tog kretena što se zove našim ocem , mene nije previše diralo to nije ovo kraj neg ono:ja sam vaš otac, volim vas. kurac pička nas voli. čuj hanči, sredi se malo, nemoj bit tak tužna stalno, odrasla si sada, postala si prekrasna mlada žena, goran te stvarno voli, jebote smatra te božicom a i po školi ima svakakvih komentara na tebe tak da sam par balavaca i pribio uz zid...pogotovo onaj dan kad si one kožne hlače od tratičnice obukla. jebemu. ugl, ja idem sa ovima i neće me bit do nedjelje, ajd ak nađeš moj mob spremi ga jerbo ga nemrem nać, nadam se da ga nisam zgubio..damn it. sad smo oboje bez mobitela. i nemoj prestat pisat blog zato što sam ga ja našao...možda bi trebala i više pisati da izbaciš to iz sebe... i zaslužuješ gorana . i on tebe. i super ste par, nebi ja bilo kojem frendu dao da bude s mojom malom sekom i nebi bilo kojoj (jedinoj, lol) seki dao da bude s mojim best frednom ;D pazi se hanček. pusa, vidimo se...be happy molim te, dosta mi je više gledati te tužnu..

    avatar

    13.06.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • buraz

    e da, daj to provjeri al mislim da ovaj krelac vara tvoju tratinčicu. nemoj odma paniku radit al provjeri to malo, sama si mi rekla da je cura i prije sranja imala.

    avatar

    13.06.2006. (12:52)    -   -   -   -  

  • Drug Alica

    keep up the good work.4

    avatar

    16.06.2006. (12:10)    -   -   -   -  

  • SMRT FASIZMU

    Drugarice gdje si ti nestala opet?

    avatar

    19.06.2006. (21:01)    -   -   -   -  

  • Drug Alica

    ošla ubijat ustaše. mejbi.4

    avatar

    19.06.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • Drug Alica

    kad će novi post? zdravo.4

    avatar

    17.09.2006. (17:12)    -   -   -   -  

  • The Great North Wind

    Zašto je život nekim ljudima sjebaniji a nekim ljudima jednostavniji je pitnje n koje nikada nečemo imati odgovor. Bog pita zašto svi nismo jednaki što se tiče takvih stvari u životu. Ali to uopče nije u pitanju. U pitanju je što čemo mi napraviti s vremenom koje nam je dano zato što ga treba iskoristiti po mogučnosti na nešto zato da bi se kasnije osječali zadovoljno. Svi si mi trebamo izgraditi svoj svijet gdije možemo bar na tren pobječi. Svi mi moramo nač taj "happy place" zato što u teškim trenucima nas jedino to mijesto može spasiti. to mijesto može biti u našj glavi, a može biti i stvarno. Ja sam našao i ono stvarno a i ono imaginarno i puno se bolje osječam zato što znam da svaki put kad mi je teško, mogu otiči na jedno od njih i srediti sve u svojoj glavi a i odmoriti se od svijeta koji ponekad zna biti jako okrutan. Želim ti sve najbolje u životu i žao mi je što se nismo upoznali zato što ono što sam čitao mi se jako sviđalo i smatram da si jako dobra osobo pogotovo zato što znaš kako malo takvih osoba ima na ovom svijetu. Do idučeg čitanja ako če ga biti. Pozdrav i sretno.

    avatar

    11.12.2006. (18:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...