Komentari

lifeforsucks.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • toma

    hvala...a zanam kak ti je mi smo isli prvo 4 god pa su nas razdjelili pa opep sad 4god i nisam ja bas tak happy mislim super je to kaj nema vise profesora,testova i ispitivanja...ali opet na toj skoli postoji jedan 8a koji je legenderan i jedino ce mi oni falit sljedece god,jer ce u skoli postat tak dosadno ipak cemo mi bit tam najstariji na skoli i to sve....ma dobro sutra idem sa svojim frendovim i provest cemo se kak najbolje znamo i gotovo!!!pozzz

    avatar

    10.06.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • teenagersko derište

    hej,i ja idem u 8.b i za svoj razred mislim,isto kao i ti,da je najbolji na svijetu...pa neide ti dečko na kraj svijeta...iako i ja imam dečka i sve to kužim kak je al kaj nalazit će te se izvan škole...ajde namoj biti tak u bedu zbog toga...usput,u koju školu misliš ići???i,kaj ti briješ na sotonizam il tak neš kad u adresi imaš 666?

    avatar

    10.06.2006. (18:14)    -   -   -   -  

  • Nina

    Bok, ov ti je post jan od najboljih. Kak je bilo v petek v školi? Čula sam da ste dobili neopravdane:) Nam je bilo baš super v Slavoniji, zabavljali su nas ovi z Kuršanca. To su oni cigići kaj su bili tam z nami i na lidrano v Zadro. Ispričam ti zutra... Bila je ona ivana kaj je bila na lidranu z menom v apartmano. I jana z Droškovca. Melita. Poznaš jo? Si bila fčera na susreto? Ja sam bila na vežbi. Meli smo nekvoga, valjda je bil nalo pod šusom... Posle smo pili, jeli... Donesem zutra na informatiko cd-a, slikala sam, i na izleto i na vatrogasni, pa ti pokožem i one Cigije z lidrana. E, DAJ MI MAIL ADRESO. Ajde, vidimo se, BOOOK!

    avatar

    11.06.2006. (12:05)    -   -   -   -  

  • Xime

    Nina nemam ti kak odg pa evo...v petek je bilo super,ma nismo došli na kemiju...ona misli nas zajebavati...kaj misliš jedan neopravdani sim ili tam!!!Poznam melitu onak prek Sile!!Bila sam na susretu!!!love77@net.hr

    avatar

    12.06.2006. (08:57)    -   -   -   -  

  • teenagersko derište

    ja sam iz samobora...ići ću u školu primijenjene umjetnosti-slikarstvo...

    avatar

    12.06.2006. (09:52)    -   -   -   -  

  • reggae king

    heh! i meni će falit ljudi iz mog razreda, al se veselim kaj je JEDAN period (od njih tri) završio!!! pozzzz.... e da anja, priznaj da si iz brezja (wtf)??

    avatar

    12.06.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...