Komentari

zmajkovito.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • baca iva

    Imaš pravo, draga Zmajka. Lakše se baviti drugima nego sobom. Ali to je stari problem. Zar nije Isus prigovorio, kako u očima drugoga vidimo trun a u svojem ne vidimo gredu! Vjerujem da je to naša ljudska strategija. Jer baviti se samim sobom mora imati za posljedicu promjene. A znaš i sama kako je to neki puta teško. Osim toga mi se smatramo O.K. Tek kad zavirimo u našu nutrinu, u naš duh, onda vidimo da je prepun ne samo prašine, koja nije brisana tko zna od kada, nego, kako ti kažeš blata. Međutim poslije takove osobne katarze duha (moš mislit kao je to težak i bolan posao) on naprosto zrači i drugi to moraju osjetiti. Čovjek postaje kongrunetnim, nepatvorenim, onakvim kakav doista jeste. Puno smo mi puta pravili ispit savjesti ali čini mi se da smo jako pristrani analitičari i da si velikodušno opraštamo. Čak rijetko kada i uočimo blatu i gredu. Nadam se da ćeš o dojmovima iz te knjige još nešto napisati. Jako je to ne samo zanimljiva nego ponajviše potrebna tema. Želim ti puno uspjeha i šlajem ti veeeeeeeeeeeeliki pozdrav!

    avatar

    09.06.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • DsK

    bok mama :) :*

    avatar

    09.06.2006. (18:05)    -   -   -   -  

  • zmajka

    ***DsK: bok, Najdraža :)***

    avatar

    09.06.2006. (18:58)    -   -   -   -  

  • Irida

    draga iznenadio me, dapače ganuo tvoj današnji post i drago mi je da te knjiga našla jer ja je smatram izuzetnom, zato sam je i predstavila........uživaj u čitanju.......pričat ćemo........drago mi je što sam "skrivila" tvoj izbor naslova..........pozdrav! irida

    avatar

    09.06.2006. (19:14)    -   -   -   -  

  • katrida

    .......dobar ti dan zmajka.......

    avatar

    10.06.2006. (09:36)    -   -   -   -  

  • @pple

    Želim ti samo ostaviti pozdrav...možda ti i objasnim zašto...ili samo da napišem da je najvažnija jezgra koju sami u sebi izgradimo kroz vlastita iskustva, jer bez obzira na sve, ne ruše nas grede koje se na naš obrušavaju, nego slamke...one su jače.

    avatar

    10.06.2006. (14:47)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    dobar ti dan,komentirat ću kad pročitam iridu,sad nemam vremena.pozdrav

    avatar

    12.06.2006. (09:51)    -   -   -   -  

  • Qufgna

    takoder! To je najveca stvar koju smo ikada vidjeli. I've been marsiranje i pink refurbished laptops

    avatar

    19.09.2009. (10:51)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...