Komentari

microbluesparkle.blog.hr

Dodaj komentar (16)

Marketing


  • bezbroj pitanja

    eh, da...kao da je to lako...:)))...lijep pozdrav

    avatar

    08.06.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • vedjak

    Naravno da nije lako! Potrebna je određena predispozicija i dobar dio ljudskog života. I kad pomisliš da je nešto savladano, onda dođu iskušenja, pa se često mora ispočetka. Najljepši pozdrav i Tebi!

    avatar

    08.06.2006. (22:50)    -   -   -   -  

  • Irida

    misli su proizvod uma, emocije produkt ega , i misli i emocije nas mogu obmanjivati........i to vrlo nametljivo...........samilost prema objektu našeg gnjeva........, ali i prema sebi i vlastitim slabostima.............iskustvo kaže da je 99% suza samilosni plač nad samim sobom..........ponekad je pred porivom mržnje najbolje objektu koji ga je izazvao mnetalno uputiti blagoslov................to tako oslobađa..............irida

    avatar

    09.06.2006. (00:20)    -   -   -   -  

  • erin

    Jako lijepo opisano vedrane. Pretvaranje negativnog u pozitivno, se vremenom tako lijepo nauči, da na kraju zaboravimo da je uopće bilo nečgeg negatinog u nama ili negativnih reakcija, a bilo je i te kako. Sve reakicij su rezltat ili osjećaja ili uma, kao što si rekao. Kad se prepustimo intuiciju sve reakcije su pravilne i primjerene. No intuiciju treba razviti. Na duhovnom putu uvijek smo na početku. Pozdravljam te dragi Vedrane, pusica Tebi i Nataši..;)) iris & erin..;)) E da znam da ti nisam ništa novo rekla, da ti to znaš bolje od mene..pusa..;))

    avatar

    09.06.2006. (01:08)    -   -   -   -  

  • POGLED U NEBO

    Negativne misli treba uvijek odagnati i ne dozvoliti im uopce da zaokupiraju nas um, a moze se to samokontrolom, ponekad nije lako, ali pobjeda je kad to uspijemo!Najljepsi pozdrav!

    avatar

    09.06.2006. (02:32)    -   -   -   -  

  • angelina_smb

    ego je kod većine ljudi popriličan problem.

    avatar

    09.06.2006. (08:25)    -   -   -   -  

  • Irida

    pozdrav suncu i Vedranu! irida

    avatar

    09.06.2006. (08:53)    -   -   -   -  

  • bezbroj pitanja

    jutro vedjek...danas ću biti pozitivno nastrojena...:-)...lijep pozdrav

    avatar

    09.06.2006. (09:51)    -   -   -   -  

  • borivoj

    ti si meni uvijek u pozitivi s prave strane.
    niceg negativnog do sada ja nisam primjetio.
    pozdrav dragoj pitalici. pusaaaaaaaaa... boro

    avatar

    09.06.2006. (12:46)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, prijatelju...nisam još sposobna za komentiranje...zato te samo pozdravljam i hvala ti na komentaru. Uskoro ću ja biti ona stara, ha ha. Topli pozdrav...cmokkkk.

    avatar

    09.06.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • gumeni bomboni

    samo da ti kažem da sam slučajno obrisala tvoj komentar a ne namjerno. vidim kod iride da si lav kao i moj muž i to na isti dan rođen. samo on nekih 15 godina kasnije :) lav i blizanac - super kombinacija, znam točno kad mu treba još jedan kompliment a djelim ih tako iskreno:)
    ostani pozitivan

    avatar

    09.06.2006. (16:24)    -   -   -   -  

  • Kao da je važno...

    "što misliš u srcu tako će ti i biti" -mržnja rađa mržnju,ljubav ljubav...Misli su možda naši najveći neprijatelji(budući da su često negativne) zato jer ne obraćamo pažnju na njih,na njihovu snagu.Nismo svjesni koliko nam mogu nauditi (isto kao što pozitivne misli mogu pomoći) zato se slažem s tobom da je veoma važno negativno pretvoriti u pozitivno.Kao što je naslov tvog posta-to je pravi izazov,ali je i vrijedan sveg truda.Ego je također neprijatelj,kako si rekao on često i uzrokuje te negativne misli.Potreban je sustavan rad na samome sebi.Vjerujem da ti to sve već znaš,ali eto morala sam iznesti i svoje mišljenje.Veliki pozdrav!

    avatar

    09.06.2006. (16:55)    -   -   -   -  

  • Vidyavati

    vjezbam pobjedu uma nad osjecajima...kad me netko vrijeda ili se poigrava mojom egzistencijom, ja se molim...Boze, posalji mu Svjetlo Tvoje Ljubavi i Mira u um i srce...a i meni, molim Te...ponekad produ godine dok dode do pozitivnog preokreta...ali taj trud i rezultat je zauvijek upisan u knjigu zivota...a bez truda nema nist! pozdrav Vedjaku-Kralju zivotinja u zodijaku

    avatar

    09.06.2006. (17:24)    -   -   -   -  

  • safiris

    dragi prijatelju...ja se uvijek iznenadim kada iz moje nutrine ispliva bujica bijesa i ljutnje...taman kad pomislim da sam savladala neku prepreku eto ti lavine svega i svačega...još je poprilično toga potisnuto ... i nema tada potiskivanja jer se ne mogu sakriti sama od sebe...ali to sve spada u životnu školu a ja volim biti vječni učenik...pusa i zagrljaj tebi i Nataši:-*)

    avatar

    09.06.2006. (20:09)    -   -   -   -  

  • Irida

    pa tu se reazvila prava spiritualno-teološka i filozofska rasprava.jednostavno je.........., mržnju iz srca treba čupati k'o korov iz vrta.....i naravno potpisujem redom sve ostale komentare.................pusa svima irida

    avatar

    09.06.2006. (22:14)    -   -   -   -  

  • medejin svijet

    ništa te ne može iznervirati kod drugih što zapravo nije tvoj osobina, ona koju možda ni sam u sebi ne prihvaćaš kao svoju, jer kada ne bi bilo u nama bijesa zar bismo ga mogli prepoznati u drugima :) a ima zgodan trik za kontrolu uma :) pomisli na banane! i koja se slika stvorila u tvojim mislima ;) pozdraf

    avatar

    10.06.2006. (00:04)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...