Komentari

lanterna.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • zgdnevnik

    Hm.. Ja sam sa 77 kg bacil okladu da bum za godinu dana skinul 10kg. Onda sam dobil 3 kile, pa još malo, pa još... Sad sam na cca 87 kg. A metar i žilet...

    avatar

    08.06.2006. (16:56)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    pa ti sad gledaj, slušaj i čitaj išta!!! jok, to ti je sve biznis, namlate pare od nekih tamo sponzora ovoga i onoga-pa i tzv."naučnici" (ovo da se ne uvride pošteni i nekorumpirani) ne mogu odolit mirisu love (pa posli x godina pročitaš kako je npr.diditi bia opako otrovan-sad mi ništa konkretno ne pada na pamet osin ovega, al svaki dan pročitamo neki demant)...ma svi smo mi genima predodređeni pa da se postaviš na glavu, jest da triba povest računa o nekin stvarima al mučit tilo kontra prirode jok! uživajmo u životu svin čulima, a radije trenirajmo mozak i društvenost (ovo zadnje je zakržljalo skoro sasvin)...elem u stvari ti došla reć da san ti digla jednu Đibinu pismu sa najnovijeg albuma Unca fibre (ako oćeš još koju samo reci)-evo ti jdirekt link na stranicu pa je nađi i klikni (aj baš da vidin oćel radit, ako ne a ti klikni kog mene u đuboksić)

    avatar

    08.06.2006. (23:32)    -   -   -   -  

  • Kašeta

    ha radi, a ovo "j" viška baš me veseli kako je blentavo uletilo :)))

    avatar

    08.06.2006. (23:35)    -   -   -   -  

  • kratke...

    budi prirodna. uživaj u tome (ako i koliko možeš). a za ostalo, ne brini... sve će se to već nekak posložiti :)

    avatar

    09.06.2006. (13:41)    -   -   -   -  

  • Juliere

    ma o kilazi nisam nikada brinula, nisam ni imala zasto, ali valjda nakon 30-te u tebi se nesto promijeni i tijelo trazi svoje... geni ili ne geni, ne znam. samo znam da je i hrana zasluzna za mojih nekoliko kila viska i to od kada sam u Flemish dijelu Belgije iliti Vlaanderen-u: maslo, sve neki sosevi, majoneza svugdje... i moje tijelo nauceno na mediteransku prehranu pocelo uzivati u svemu tome i siriti se... i sto sada tu mogu: naravno promijeniti prehranu, nikako se izgladnjivati. a za flaster: znas sta, nikada, kazem nikada nisam to mogla a niti necu raditi. pa zar da pristanem na jos jedno mucenje??? uzmi zilet i deri!

    avatar

    10.06.2006. (14:05)    -   -   -   -  

  • xiola bleu

    Joj, samo ne taj sarlatan McKenna!

    avatar

    10.06.2006. (17:36)    -   -   -   -  

  • dnevna doza života....

    nema bezbolnije, ja idem kod kozmetičarke koja me oskubi voskom al tak da izađem van istraumatizirana sa suzama u očima, i još za to platim. psmtr, tak je to kad smo žene!

    avatar

    10.06.2006. (21:29)    -   -   -   -  

  • anspik.

    prezirem dijete. nikad nisam bila na dijeti jer mi srećom ne treba, ali imam prijateljicu koja je isprobala sve koje postoje na svijetu ovom i dosta mi je to da zaključim kako su svi ti stručnjaci blago rečeno full of shit. prije ćeš smršavit od straha prije potezanja flastera s bikini zone nego od brojanja dobrih i loših ugljikohidrata.

    avatar

    13.06.2006. (11:56)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...