[priQaz]
Sedam zlih bivših momaka,qstrip.blog.hr" /> <FONT SIZE="3" FACE="Verdana" COLOR=FFCC00>[priQaz]</FONT></br> Sedam zlih bivših momaka - Q STRIP - Blog.hr - komentari na post

Komentari

qstrip.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Weirdo_Intacta

    dekara je uvek voleo dobre stripove a shto ti nemash ukusa to je vetj druga stvar:)pPPp
    sccot pilgrim nije uvek bio fanatichno obozavan i pratjen od ogromne kolichine fanove i jedino shto je uspelo da maleya odrzi u zivotu izmedju dva volume(n)a pilgrima su upravo dobijeni tantijemi na konto prava za mogutji film.
    zbog toga verovatno i visoko pozicioniranje te vesti...a ako i zagledate malo skontatjete da film najavljuje negde za 2006u shto znachi da ta vest stoji tu duuugo duuugo...ono shto je dobro je da je tada kao reziser spomenut edgard wright, poznatiji kao reziser i koscenarista serije Spaced i Shaun of The Dead.
    to NE moze da bude loshe ali obzirom na bajatost vesti i shushkanja oko njegove uloge u marvelovom Ant-Manu - slaba vajda da tje pilgrim ikad biti realizovan u toj ekipi...
    u nachelu - koga briga.
    ionako SVE stripsko/filmske ekranizacije novije generacije su chisto i nepatvoreno sranje(sin city inkludid) a ono shto je bitno je da STRIP ide dalje...i ne planira da stane.

    svakako mi je drago da vam se svima pilgrim svideo.

    avatar

    08.06.2006. (22:31)    -   -   -   -  

  • nenad

    meni se nimalo nije svidio.

    avatar

    09.06.2006. (02:59)    -   -   -   -  

  • Bob

    Meni je bio sasvim okej, ali malo na momente isforsiran sa tim Bollywood/DragonBall/Anime spikama. Mislim da je moglo i bez toga. No, prekrasno je nacrtan svakako! Trebao bih procitati i drugu knjigu pa ako me zakaci...

    avatar

    09.06.2006. (03:17)    -   -   -   -  

  • Weirdo_Intacta

    @nenad - glede tvoje izjave, citiratju svog Image spiritualnog gurua - Roberta Kirkmana, koji je na pitanje nekog fana na forumu da li je kupio/chitao tretji volumen Scotta odgovorio:

    - "I bought it... haven't had a chance to read it. I, like anyone else with a soul, loved the first two. "

    :)))))

    avatar

    10.06.2006. (16:22)    -   -   -   -  

  • Weirdo_Intacta

    @ Bob - Slichno sam zapazanje i ja imao posle prochitane prve knjige ali sam chitajutji dvojku i onu FCBD svesku doshao do shokantnog zakljuchka da vishe i ne obratjam paznju i jednostavno prihvatam sve te pizdarije kao neizbezne...shto je najgore, mislim da pochinjem i da uzivam u njima:))))

    avatar

    10.06.2006. (16:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...