Komentari

rockmama.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • tomislava

    ka prvo davore,to s dedom je bila glupost na koju sam ja pristala samo zato šta su me misec dana svi pilali i mislim da je dobro poznato kako je sve završilo u Aquariusu..(I NI MI ŽAL ŠTA SAN MU TO NAPRAVILA!!!!ciao!!!

    avatar

    07.06.2006. (12:32)    -   -   -   -  

  • ...andy...

    haha...navrati još koji put, meni ne smeta... baš suprotno...drago mi je... ajde uživaj lipoto moja...a šta bi vi bez žena... :-)

    avatar

    07.06.2006. (15:12)    -   -   -   -  

  • ...bozanska psihijatrija...

    khm, khm, khm..a da nisi nekog SLUCAJNO zaboravio?? hehehhehee...ajdee, dobra ideja za post (izdao si lijenu naciju- ja necu napisat post jos nekih par miseci..)..drago mi je da spominjes mamu..znam koliko je svi volite (arijana uvik prica o njoj i vasim dogodovstinama) i ja sam ju imala priliku upoznat, stvarno se doima kao dobra zena..sto i je..arijana..hm, jedna od najludjih zenski koje znam..ima neke svoje stavove i zamisli i ne odustaje od njih..TA je zenska luda ko kupus..are, pozdrav..dijanu sam isto imala priliku upoznat..i ona mi se svidila odmah na prvi pogled..necemo spominjat njenu inteligenciju i pamet- sve se zna..svaka joj cast! :) o editi ne bih mogla puno rec..ne znam je dovoljno..o sari ne bih mogla nista rec- ne znam je uopce..ali o ovoj zadnjoj curi kojoj ne spominjes ime...ako je to ta na koju ja mislim, a ti ces znat na koga je to..o njoj bi mogla rec sve pozitivno sta se reci moze..zbilja je zenska zakon..pametna, dobra..ma sve je super kod nje..i mene je odusevila..takodjer..e pa pozdrav njoj..a i tebi kreso..uzivaj! vidimo se.. smajli :)

    avatar

    07.06.2006. (19:48)    -   -   -   -  

  • davor

    Ej Dea. Naravno da kuzim na koga mislimo. I hvala na komentaru jako mi je drago sto si ovo sve napisala.

    avatar

    08.06.2006. (06:50)    -   -   -   -  

  • davor

    Dobro Tomislava jesi li ti normalna. Ovaj post si uspila povezat sa nekom pricom o kojoj ja nista neznam. A svaka ti cast. Neznam kako si to izvela, ali uredu. Jako mi je zao ali si malo promasila. Iskreno me nezanima na sta si mislila. Post ne nosi nikakvu skrivenu poruku koju mozes povezat sa sobom i Dedom, jako je jasan i razumljiv, ali nema veze. pozdrav. Davor

    avatar

    08.06.2006. (06:55)    -   -   -   -  

  • Gabor

    ej ženska mogu ti reč dsa si totalni idiot i odjebi

    avatar

    08.06.2006. (08:39)    -   -   -   -  

  • ...bozanska psihijatrija...

    e da..tomislava, jes ti malo egocentricna, a? reci ti njoj kreso.. :) nego, kako ti i dobro nam poznata cura o kojoj pricamo? ;)

    avatar

    08.06.2006. (19:50)    -   -   -   -  

  • hm

    e da.....uvik san volila tvoje sastave i pjesmic i sve sl. Uvik me oduševiš sa takvim, hm.pa recimo stvarima, idejama....zbilja neznam odakle ti sva ta inspiracija-ah...........dddddddddd..............koje pitanje, pa od ljubavih ti ljudi..eeeeeeeee.....a li svaka ti čast za ovaj post, i mislim da svih koje si spomenu zaslužuju sve to.......bravo....neznam te "male ljude", ali.....eto.....lažen..znam jednu curu-šilju i znam koliko meni znači i kakva je ta cura, znan sve o njoj i punjo je volinnnnnnn.........ala vidimo se posli....znaš ti ko jeeee.....hmmmm

    avatar

    09.06.2006. (08:02)    -   -   -   -  

  • anti-tomislava

    aaa tomislava idijote. i ti si otišla u kurac. Jeli tebe možda neko na blogu pita išta u vezi tebe i dede?!?!? Ma nevoli te on, i još govori da će nosit letvu u školu ako te kojim slučajem sretne. Ma njemu treba bolja ženska od tebe, a ne neka koja se ševi sa bilo kim ko ima motor (naravno, pričam o tebi)

    avatar

    09.06.2006. (14:33)    -   -   -   -  

  • tomislava je bezveze

    koliko ja znan tomislavu, onako sa hodnika, ženska pari glupava a ni fizički ni ništo...orgađivan se jer je ne poznajen

    avatar

    09.06.2006. (23:08)    -   -   -   -  

  • ...andy...

    zašto se niko neće da potpiše?? istina tomislava je idiotkinja nad idiotkinjama u ovom bolu i samo se jadna sramoti svojom pojavom... zato i je promašila temu jer je GLUPA!!! ako si mislila da te davor slučajno spomenia ili cilja na tebe hahaha moš mislit da bi ti neko poklonia par redaka pažnje na svom blogu, a pogotovo on... idi višinskemu on će ti pružit potrebnu pažnju... :-)

    avatar

    10.06.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • Syd Barrett

    Opa, a je višinski u điru? interesantno...

    avatar

    11.06.2006. (11:19)    -   -   -   -  

  • tvoja naaaj prija

    e davore! hvala na ovom postu,stvarno si sve ovo lipo napisa..znaš dobro da i ja tebe volin i da još nisan upoznala osobu poput tebe..ono šta ja i ti imamo,rijetkost je na ovom svitu..naravno da se sićan one večeri na mobitel,kako bi to zaboravila..i drugi put se samo javi kad ti bilo šta bude tribalo,bože prijatelji smo..iako mnogi misle da ne možemo bit toliko bliski i ne završit skupa..eh..šta će budale,nemaju pojma,al ne moramo se mi nikome opravdavat,jel tako? ajde iden ti sad ća,pa se vidimo u školi.

    avatar

    12.06.2006. (09:24)    -   -   -   -  

  • freestyler

    meni je tomislava glupa, a edita jos i vise.zao mi je davore,al tako je. ajde malo otvori oci.ti valjda nisi toliko glup i jadan.

    avatar

    13.06.2006. (11:31)    -   -   -   -  

  • davor

    Daj odjebite mi od Edite! Mislim da smo davno utvrdili da samo jadnici gade i drze se anonimni! Jadno do maksimuma. Po cemu si uspio izvuci taj zakljucak. Jebem ti mater uzduz i poprjeko po sred kisele picke.

    avatar

    13.06.2006. (17:42)    -   -   -   -  

  • EDITA

    Možda i jesan glupa al ti me onda sigurno poznaješ kad možeš govorit o tome! već je stvarno prejadno da se skrivate,zašto se ne potpišeš imenom i budimo iskreni, reci šta ti je na duši a ne ovako.

    avatar

    13.06.2006. (17:47)    -   -   -   -  

  • Only the Good Die Young

    ajme edita šta si bjedna... čime se ti zamaraš? neko ti je reko na blogu da si glupa i odma stvaraš strku... pa neš ti, pusti ljude da misle o tebi šta god hoće... Aj pozdrav

    avatar

    13.06.2006. (22:00)    -   -   -   -  

  • ...andy...

    pa da boli te briga sta misli neki jadnik koji ti nemoze nista rec u facu nego tu sere...a i da se potpisa nebi ti trebalo ništa značit jer sama znaš kakva si i ko su ti pravi prijatelji

    avatar

    15.06.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • edita

    ne zamaran se nego ih samo žalim i ne dižem strku..neznan ko je andy al dobro si rekla..usput davore, ima šta od onod..?znaš na šta mislim......

    avatar

    20.06.2006. (09:57)    -   -   -   -  

  • doktrina

    e a zasto vi trošite vrime na tomislavu, a ne vidite da je mutava. sad kad je našla vatroslava višinskega mogu mislit koliki joj je kvocijent inteligencije...hahaha--kresuj pozdrav, evo san i ja malo navrati

    avatar

    21.06.2006. (13:19)    -   -   -   -  

  • uyulala

    e.....Rambo ti je 24.06.....tj ovu subotu....na tvrdavi gripe....eto toliko od mene....

    avatar

    22.06.2006. (16:54)    -   -   -   -  

  • Minerva

    zbogan ti je blog....

    avatar

    13.07.2006. (21:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...