Komentari

ljubavneboli.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • teuta

    Dobro ti jutro, mačak...Hvala ti na posjeti i ostavljenom krasnom komentaru. Evo, čitam ja tvoj post i mogla bih nekako ovo napisati. Kao prvo, dobro pišeš, lijepi opisi...jednostavni i jasni. To mi se posebno sviđa. Kao drugo..u vezi one cure...znaš, možda je u pitanju ovo. Mi žene volimo često biti u centru pažnje i volimo malkice koketirati samo zbog toga da vas muške još više zaintrigiramo. Možda to ona upravo želi i tebi učiniti. Moram ujedno priznati da sam ti pozavidjela na kupanju, ja se obožavam kupati, jedva čekam kad odem na more. A što se tiče mog posta...Imaš pravo, to može biti i poučno,ne samo za mlade, već za sve parove. Znam ti ja često o tome pisati...ne samo zbog svog zadovolsjtva, već i zbog toga jer sam svjestna da mnogi parovi još imaju određene predrasude u vezi samog seksa i tih erotskih igrica. Hvala ti za favorite, ja ću isto učiniti. Topli pozdrav, šećeru...cmokkkk.

    avatar

    07.06.2006. (09:18)    -   -   -   -  

  • because of her...

    ej...i tvoj je kul... kul ti je nick!!!!

    avatar

    07.06.2006. (10:07)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga...malkice mi je ipak bolje, pa ti se javljam i hvala na komentaru. Bit ću ja uskoro ona stara. Topli pozdrav, draga...cmokkkkk.

    avatar

    09.06.2006. (14:37)    -   -   -   -  

  • Tišina

    Hej... Zna li ta cura da ju voliš?

    avatar

    12.06.2006. (12:59)    -   -   -   -  

  • werther

    ne znam ni ja da ju volim.....

    avatar

    13.06.2006. (00:06)    -   -   -   -  

  • teuta

    Uh, tek sad vidim da sam te u drugom komentaru svrstala u žene, ha ha. Oprosti, valjda se to dogodilo zbog gripe, ha ha. No, da ti samo napišem, da je zaista najbitnija psiha, dakle nije bitn frizura niti dali je obrijana, zar ne? I naravno, da je baš takva kako si to napisao. Laka ti noć...cmokkkkk.

    avatar

    13.06.2006. (00:52)    -   -   -   -  

  • Samo moje priče

    Werther, ipak ima i mene...napokon! Nisam zaboravio. ;) Ali stvarno sam imao problema da se sjetim sta ti mogu reci, pa ti radije nisam nista napisao. Dobro dobro, sudeci po tvojoj prici stvarno nisi zaljubljen u nju, posebno kad ne znas, sta osjecas prema njoj. I osim svega, kao sto si napisao, biti zaljubljen je stanje, ne odluka. Vjeruj mi, da bi stvarno bio zaljubljen, osjetio bi... drhtenjem, crvenjem, "leptiricima u trbuhu", sta god vec... nije to stvar odluke, ne ne. Sta zaista mozes odlucit onda je to, da si ji sto bolji prijatelj, ako ti se stvarno svidja. Ali ako sumnjas da te ona nikako nece zavoljet, onda je bolje ohranit distanciju... nista emocionalno... tako kako bas radis i opisujes u postu.
    Ipak moram jos nesto reci vezi naslova tvog bloga. Dali je vaznija ljubav ili prijateljstvo? Ja, neiskustveni ljubavni zelenko, sam razmisljao o tome bar godinu dana... sve tokom price o kojoj sam pisao na mom blogu. Cura mi je (bila) najbolja prijateljica... ali osjetio sam do nje nesto mnogo vise... i bojio sam se priznat... bio sam valjda u dilemi kako ce ispast. Nisam htio zrtvovat nasog prijateljstva za to. Na kraju sam odustao... i sve priznao! I znas koji je nauk price: Obojica prijateljstvo i ljubav su cin (kao si sam naveo) i stvar su odluke. Ali ljubav za razliku od prijateljstva treba "pred-fazu" - zaljubljenost. A zaljubljenost je stanje, na koga ne mozes uticat. I takve stvari uvijek pobjede. I ja sam bio zaljubljen. I ja sam se kockao s prijateljstvom. Jos uvijek se! Znaci: do dileme medju ljubavi i prijateljstva ne moze doci posto se za stave ne odlucujes u istom vremenu. Ali kako se odlucis protiv ljubavi, kad si vec zaljubljen... to mi je zivotna enigma koju jos trebam otkrit. Srecu tebi, Werther! ;)

    avatar

    13.06.2006. (01:57)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...