Komentari

xmjesecx17xx.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • Immortal Doll

    čitala sam tu knjigu u sedmom razredu. to je jedina knjiga koju sam pročitala i koja mi se svidjela. najgore je kad se boriš za život svim snagama iako si tako nemočan kao sadako ali ipak pokušavaš i imaš nadu, boriš se do kraja, ali na kraju...ipak odeš. knjiga je užasno tužna i puno se može naučit iz nje. trebaš živjeti i boriti se u životu za sebe. o.k. sad sam predaleko otišla... :)

    avatar

    06.06.2006. (21:03)    -   -   -   -  

  • djecko

    čuo sam za knjigu i pretpostavljo sam da se o tome radi ali mislio sam da je neka glupost. pročitat ću je naljeto.
    odličan post.
    a šta ja mislim o tom zvjerstvu bi mogo pisat satima pa bolje da ni ne počinjem

    avatar

    06.06.2006. (21:21)    -   -   -   -  

  • ..*dawn - maiden*..

    citala sam to vec davno i mislim da bi svi trebali...jer knjiga je zbilja odlicna..i fakat tuzna..cesto kad citam takve neke knjige il gledam filmove, zgadi mi se ljudski rod...sto smo u stanju napraviti..zbog nekih ciljeva koji su potpuno nevazni..strasno..pozdrav;))

    avatar

    08.06.2006. (00:45)    -   -   -   -  

  • ZBLOGOM ZBLOGOM ZBLOGOM ZBLOGOM

    Svaka čast. To je prvo što sam pomislio kad sam pročitao tvoj post. Raduje me da ipak ima nas koji ne zaboravljamo strahote ljudske gluposti koje uništavaju cijele kulture jednog naroda i sve ljepote ljubavi. Danas ću u eter pustiti pjesmu "Hiroshima" njemačke pjevačice Sandre. Još jedna pohvala za iskrenost osjećaja koje iskazuješ. Hrabro, nema šta. Pozz

    avatar

    08.06.2006. (09:02)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...