Komentari

queenfrommars.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • buuuubica

    nije da se sad ovo tiche direktno tebe ili da mislim nesto loshe, ali nekako mi se chini da ti starcheki gledaju 'samo da je mlado i prposno'.. da nemaju neke kriterije velike. nemoj me pliz krivo shvatiti! :) al da, grozni su.. ljigi-migi..

    avatar

    06.06.2006. (15:00)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @buubica, koka, ma kaj bi te krivo shvatila, to je istina i danas ih je jako puno i mislim da nema cure koja to nije doživjela. sad sam se baš sjetila jednog tvog posta iz " prvog bloga " kad si pisala o starčeku u trmvaju koji te htio za sisu ( ako se dobro sjećam ) uhvatit. to je tako danas. baš ljigi - migi!

    avatar

    06.06.2006. (18:04)    -   -   -   -  

  • sweet girl

    hej.....ajoj, kud se bas na tebe namjerili....morat ce te pratit decko do kuce skroz.....znaci sutra lijepo spavas.....blago se tebi.....se ti sta kladis??.....pusek

    avatar

    06.06.2006. (22:11)    -   -   -   -  

  • aibreann

    ouch... gadno. ma glavno da se nije ništa strašno dogodilo, a ti stari pedofili znaju biti zaista jako neugodni. mrzim to... što se vremena tiče, meni je užasno ovih dana i glava me boli (meteoropat sam i jedva čekam vrućine i sunce), a ti samo uživaj dok traje ova kiša i hladnoća... ;o) pusa!

    avatar

    06.06.2006. (23:49)    -   -   -   -  

  • urban_princess

    užaš. zbog takvih kretena mrzim javni prijevoz. neugodni su, odvratni i obavezno smrde. lijepo te momčić mora pod rukicu i do vrata dofurat:)

    avatar

    07.06.2006. (00:22)    -   -   -   -  

  • beauty queen from mars

    @sweet boy, ne, ja ti se nisam još niti jednom okladila otkako radim u kladi. sve cure se klade, ja sam valjda jedina koja ne. uopće me ne privlači.
    @aibreann, nadam se da će ti bit bolje, ali koliko sam ja čula ovo vrijeme ti ostaje barem do kraja tjedna. meni paše! :)
    @urban_princess, da istina, u zadnje vrijeme mi je zbilja muka vozit se javnim prijevozom. a ništa, vrijeme je da se upišemo na vozački.

    avatar

    07.06.2006. (12:31)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...