Komentari

girl2.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • sasvim ludo

    Iskreno, ja sam skoro izgubila sve prijatelje koje sam ikada imala... Ali, ja tih teških, napornih, tužnih dva tjedna uopće nisam pričala s njima... Nisam pričala s nikim iz razreda...
    Ali, ponašaj se prijateljski. Nemoj ju osuđivati. Pokušaj naći Sonjine mane i daj Mii natuknice o njima, ali joj nemoj sve odmah reći. Dokaži Mii da si joj ti bolja prijateljica od Sonje, a, i ti se sprijatelji sa Sonjom(ili se barem pravi da te toliko ne živcira i pokušaj otkriti što je Mii tako dobro u Sonji). Jer ipak, ljudi se mijenjaju, ma koliko god bilo teško u to povjerovati.

    avatar

    05.06.2006. (20:12)    -   -   -   -  

  • Love is a bitch!!!

    E imam isto mišljenje kao Lucija....ako se Sonja i Mia tako ponašaju to je vjerojatno njihova mala ideja ili dogovor da vide kako ćete reagirat....pokušaj biti mudrija od njih..pronađi im mane....možda postoji nešto što Mii paše kod Sonje,a Sonji kod Mie....kako se ono kaže NITKO NIJE SAVRŠEN...pa tako ni one...nemoj se obazirat....s obzirom da neznam u koji ideš razred...al dobro me saslušaj....kad dođeš u srednju tvoj život će se preokrenut....vjeruj mi..upoznat ćeš ljude koji će cijenit tvoje prijateljstvo....jer kad čovjek nađe pravog prijatelja našao je nešto vrijednije od zlata....čovjeka danas pokreće samo pohlepa,bezobrazluk a od svega toga najviše ZAVIST....čovjek nezna cijenit ono što ima...a Sonja i Mia su obične cure koje vjerojatno imaju neke svoje muhe u glavi....ti samo pored njih prođi kao da su zidovi,duhovi..neznam šta...dokaži im da te uopće ne boli to što su te odbacile....100% sam sigurna da će jednom zažalit što su te odbacile..al ti nemoj posustat....budi jaka..ne plači zbog običnih balavica....čini mi se da si jedna pametna i vrijedna cura..takva i ostani....ajd javiš mi šta jer bilo s tim..kiss...PS...zakon ti je blog..kiss

    avatar

    05.06.2006. (20:22)    -   -   -   -  

  • Savršenija od svih najsavršenijih!

    Ma ne moj molim te, ti si jako ljubomorna jer sam ja jako seksi. Ti si ružna prištava i frustrirana tinejđerica koju nitko ne želi. Nemoj mi tu srat o nekim metalima jer ja imam kemiju 3 , a ti 1. i naravno ja sam navijačica a ti si droljica!

    avatar

    05.06.2006. (21:24)    -   -   -   -  

  • LoRe

    Ja se ne bih složila s ovima dvjema. Ja mislim da se trebaš ponašat i prema Miji i prema Sonji zasad prijateljski, ono, ej bok, šta ima novo..., al nemoj biti prebliska. Uskoro će Mia shvatiti koliko joj fali vaše prijateljstvo i otkriti Sonjine mane. Nemoj joj nikako to nabijat na nos jer ćeš tako samo dodatno pogoršati situaciju. Ne vidim da si igdje napisala da te je ona doslovce odbacila nego je rekla da ste joj i vi i one dobre, tako da joj nemoj prkositi nego pričekaj da se ohladi. Nadam se da ćete vratiti izgubljeno i krenuti ispočetka jer, na greškama se uči. Hvala za link. A što se tiče ovog gore komentara, takav je isti ista glupača ostavila i na mom blogu. Ej ajd je prijaviš kao spam, i ja ću isto, a onda ću izbrisat taj "komentar".

    avatar

    05.06.2006. (22:29)    -   -   -   -  

  • LoRe

    Ja sam je i prijavila, i unijela zabranu komentiranja, i izbrisala to smeće. Ne dam da mi takva glupača pokvari blog!

    avatar

    05.06.2006. (22:34)    -   -   -   -  

  • LoRe

    Imam novi post! Kog si od nas poslušala? Mene, Luciju ili M@lu pl@vushu? Ili nikoga? Odgovori kad budeš na moj blog došla pročitat post.

    avatar

    06.06.2006. (14:16)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...