Komentari

lavica08.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


  • Totalne istine...

    Jao Ružo, sad su počeli svakakve ljude puštati na blog. Ne znam tko je tebi dopustio...
    Ha ha. Sad vi odlazite, a mi vas naslijeđujemo... Jao si ga svima... Nemoj pisat prevelike pizdarije po blogu, morat ću ga blokirati...

    avatar

    07.06.2006. (16:35)    -   -   -   -  

  • blog za sve one koji nemaju pametnijeg posla nego

    he!! onda se je tvoj odavno trebao biti blokiran, Petriša... kako te nije sram pisati takve bljuzgotine na javnom globalnom sredstvu informiranja i priopćavanja... pa što ako neko nedužno naivno djetešce slučajno otvori tvoj blog i vidi te strahote, pa imaš li ti pojma koliki će to trag ostaviti na njegovoj mladoj, još neiskvarenoj duši?? pa zar ti nebi bilo žao,zar bi mogla živjeti i gledati ljude u oči bez bojazni, znajući da si upravo ti ta koja ga je svojim nepromišljenim postovima sputala u njegovom nevinom spoznavanju svijeta oko sebe i odvela ga u mračne i pokvarene kuteve ljudskog uma, koji iz dana u dan smišlja nove strahote... ne bojiš li se da će to, nevino i čisto dijete koje slučajno otvori tvoj blog, uništiti sve svoje dotadašnje snove o životu, i sve što je do tada smatrao svetim i dragim, pasti će u vodu, i njegovi mladenački sni, koji su dotad stremili nebeskim visinama, odjednom će kao oštrim mačem pokošeni, pasti na duboko mračno dno s kojeg nema povratka............................................................ :))

    avatar

    08.06.2006. (14:25)    -   -   -   -  

  • Totalne istine...

    Jao Ružooo, pa tko bi rekao da i ti možeš pisati ovakve besmislene riječi, riječi koje odišu tugom. Žao mi je što ti moj blog toliko smeta, možda ga čak i ukinem, ipak sam sada predsjednica, a predsjednici se ne smiju ponašati bahato, kao što se ponašaš ti naprimjer. Uglavnom, čini se da si i ti kao malo dijete čitala takve blogove, i zbog toga si sada Ruža kakvu svi znamo. Kad budem imala vremena, napisat ću post i o svojoj prijateljici Ruži. Nadam se da će ti se svidjeti. Hvala još jednom na predivnim riječima... Taknula si me u dušu... :)

    avatar

    08.06.2006. (14:41)    -   -   -   -  

  • Road W.C.N.P.T.H.

    Đes ruuuuuuža!šta ima pri vas?budite pozdravljeni,zdravi bili,vodu pili!

    avatar

    12.06.2006. (11:00)    -   -   -   -  

  • times are changing...so am I...

    mene zanima zasto mi otvara sve blogove, osim mojeg?!?!?!?!

    avatar

    17.06.2006. (06:18)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...