Komentari

femfem.blog.hr

Dodaj komentar (34)

Marketing


  • Fadolf a.k.a. Bully

    Dobar post... Pozz!!!

    avatar

    05.06.2006. (16:03)    -   -   -   -  

  • mc diva

    JAKO JAKO DOBRA TEMA....zaista bi se trebalo vise pisati o tome...nije svrha u tome da se glumi orgazam sto oko 70% zena i radi znaci taj postotak zena koje ne dozivljavaju vaginalni orgazam... zasto bi zenama trebalo biti "ruzno" u krevetu a muskarci da uzivaju svaki put... jako dobra tema i mislim da se treba vise pisat o tome jer je to tabu tema donekle...nije sve u cosmu.. :)

    avatar

    05.06.2006. (16:17)    -   -   -   -  

  • Misli

    Hm, zanimljivo... ovo se da upotrijebiti. A jesi čulo ovo: "Zašto vegetarijanke ne vrište, kad doživljavaju orgazam? Jer ne žele priznati, da im može jedan komad mesa napravit takvo veselje ...."

    avatar

    05.06.2006. (16:17)    -   -   -   -  

  • Penellope

    Nisam nikad doživjela vaginalni orgazam, samo klitorisni. Postoji određeni fini osjećaj pri nadraživanju mjesta koji ljudi vole nazivati g-točka (je li ona usitinu mit ili ne, neka potvrdi netko tko ju je našao:)) , no definitivno nikako dovoljan za orgazam. Događa se upravo ovo što si napisala. Opuštanje mišića, i nelagoda pri daljnoj penetraciji. No, u svakom slučaju, klitoris rules:)

    avatar

    05.06.2006. (16:33)    -   -   -   -  

  • Pogled iz ženskog kuta

    Mislim da je ovo super tema. I sama se često ljutim kad vidim kako muškarci olako pričaju o ženskom orgazmu. Nije to baš tako jednostavno, a osobito onima koji su previše sebični da bi radili išta osim penetracije i/ili su prepametni pa misle da ono što rade u predigri rade savršeno.

    avatar

    05.06.2006. (16:45)    -   -   -   -  

  • femfem

    opa, koliko komentara :)
    drago mi je ako vam se sviđa. i drago mi je zbog podijeljenih iskustava. žene su različite, svaka po redu. zato nemojte zamjeriti ako napišem nešto što se ne događa vama. ja sam ih ipak upoznala samo određeni broj :)

    avatar

    05.06.2006. (17:10)    -   -   -   -  

  • idamnyou

    ja s niti jednim od tih koji gleume velike jebače nisam doživjela orgazam, ni klitoralni ni vaginalni. to samo zato što se od njihovih prenemaganja uistinu nisam mogla opustiti -to bi bio kao moj problem. zato sam svaki put orgazam lijepo odglumila -naravno da ni to nisu skužili, ti veliki jebači -a to je stvarno samo njihov problem.

    avatar

    05.06.2006. (17:14)    -   -   -   -  

  • Ribica Mare

    hm...drago mi je znati da nisam ja frigidna neg samo moji dečki početnici (čitaj nikad prije vidli) :P

    avatar

    05.06.2006. (18:21)    -   -   -   -  

  • "I don't mind being ogled, ridiculed Made to feel

    svaka ti čast kaj se baviš tom temom koja se činila ili zakopanom ili kao da nikad nije niti otvorena...svaka ti dala ;))

    avatar

    05.06.2006. (18:42)    -   -   -   -  

  • Žena izvana, djevojčica u srcuIrenin svijet

    Hvala bogu ja našla valjda zadnjeg poštenog jebača... :)
    pozz...

    avatar

    05.06.2006. (19:11)    -   -   -   -  

  • In chains

    mmmm... jako lijepi post... iako, ja jesam doživjela i vagionalni i klitorisi orgazam... to zavisi strašno od tehnike...

    avatar

    05.06.2006. (19:16)    -   -   -   -  

  • Silovani Jazavac

    vidim po arhivi da te patilo što te salbo čitaju. eto sadsi si sigurno našla par osoba koje če te čitat i koje su zrelije od ovih što spamaju blogove.
    Inače pročito sam cijelu arhivu, i mogu ti reći da mi se JAKO sviđa aćin na koji pristupaš ovim temama. Naime, stvrno je puno bolji osiječaj za oba partnera ako postupaju na naćine koje si opisala. Provjereno :)
    p.s. jel bi mogla posvetit jedan post ili dio da opišeš detaljnije razliku između vaginalnog i klitoralnog orgazma?

    avatar

    05.06.2006. (19:54)    -   -   -   -  

  • CHaRaPiCa!!!

    sviđa mi se blog..navracat cu tu cesce ;) i zavrijedila si puno vise komentara..al tu na blogu je ocito najvaznija reklama a ne kvaliteta postova..bzvz...ja nemam svoj blog ali volim citati tuđe..tvoj ima puno potencijala...koji se polako ostvaruje :)P sretno dalje....volim te....hahaha...a joke :P

    avatar

    05.06.2006. (20:46)    -   -   -   -  

  • sed

    Huh, pa ja sam nakon tvoga posta potpuno sretan! Hvala ti, Već sam mislio da nisam normalan. Stvarno si mi popravila raspoloženje! Stvar je bila u tome da nisam o tome ni s kim razgovarao. Bojao sam se priznati da sam pre nježan. Mislio sam da to , nekako nije u redu, nije muški pa sam "glumio" macho jebača , (doduše samo kad sam bio vrlo mlad. )To mi je bilo jednostavno dosadno pa sam ubrzo bio onakav kakv jesam- nježan.

    avatar

    05.06.2006. (21:13)    -   -   -   -  

  • always_mine

    hmmm,napokon netko tko će nas sexualno obrazovati,imaš veoma zanimljiv blog,od sada te čitam redovito,infomacija nikada dosta :)

    avatar

    05.06.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • NO Homo aka THC f. BMX kru

    bravo bravo.....ovo treba procitat vecina muskaraca....

    avatar

    05.06.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • sadie

    hej, daj otvori neki mail (femfem@gmail.com :)) pa da te se moze lijepo kontaktirati...

    avatar

    05.06.2006. (23:06)    -   -   -   -  

  • Manistra

    šaljem svog dečka k tebi iz ovih stopa!

    avatar

    05.06.2006. (23:51)    -   -   -   -  

  • always

    A što napraviti s osobom koja svaki put doživi opuštanje mišića prije mene muškog, pa ja ostanem kratkih rukava? Dakle nije problem u meni da ja ne mogu svršiti, već sam se prepao da sam neki always-up tip :) Što je možda poželjno kod žena, ali meni onako, razočaranje, iz jedne sebične perspektive... Dakle, kako izbjeći "opuštanje mišića" i postići onaj pravi orgazam, ma na bilo kojoj strani.

    avatar

    06.06.2006. (00:35)    -   -   -   -  

  • Klitorisa

    Super su mi ove žene kao Ida koje glume orgazam sa tzv. jebačima. I šta time dobiješ. Pa kažijebaču da i nije baš takav jebač. Ako mu tako svaka glumi pa tip stvarno misli da je profić!

    avatar

    06.06.2006. (08:18)    -   -   -   -  

  • Nenya

    ah ti orgazmi, dobar ti je post, samo bilo bi mi drago da još malo opširnije obradiš tu temu... kako netko uopće može glumiti orgazam, barem kod mene onaj filmski vrišteći je nepostojeći, al svi muški su uvjereni da je taj jedni pravi, u kojoj su oni zabludi :)))

    avatar

    06.06.2006. (09:30)    -   -   -   -  

  • Forgettin's cheap in Mexico

    zene, mi trebamo neki forum za razmjenu ovakvih stvari i misljenja. evo, sad se bojim rec sto zapravo mislim, jer sto ako netko naleti pa procita... i onda... ma joj. forum forum forum!

    avatar

    06.06.2006. (09:35)    -   -   -   -  

  • Viktor

    jedino još kaj bi htel uspjeti izvesti je ovo: http://www.drsusanblock.com/squirt/. čak sam pisal sanji da napravi temu o ovome, ali se ne javlja (baš čudno). još uvijek sumnjam da je to neka namještaljka, ali mi je interesantnija priča da je možda i stvarno. a kad vidim žene na filmčićima kak se tresu kod ovakvog orgazma, još mi se više digne moral da to izvedem i svojoj ženi. za sad ništa, ali se ne predajem

    avatar

    06.06.2006. (11:12)    -   -   -   -  

  • marduk

    to vam je tak... živimo u vrijeme seksualnog neznanja... u vrijeme kada žene ne mogu doživjet orgazam i u vrijeme kada muškarci niti ne znaju da mogu doživjeti multiple orgazme... a niste znali?... da, ejakulacija je zaseban proces koji se odvija u isto vrijeme kada i orgazam... uz malo vježbe muškarac može kontrolirati ejakulaciju i usput doživljavati duge multiple orgazme... no u naše banana države Hračke je najbitnije da imamo vjeronauk u školama (prema kojem je seks grijeh, žene su vrazi) a kad treba staviti seksualni odgoj, onda se prizivaju vječne paklene vatre... smiješno je da kada se skupe sve informacije ispada da žene ne mogu doživjeti orgazam zbog needuciranosti muškaraca... ako želite izaći iz edukacijskog mraka preuranjene ejakulacije upišite u google 'male multiple orgasm' pa ćete vidjet šta tamo ima... :-PPPPP

    avatar

    06.06.2006. (12:06)    -   -   -   -  

  • melez

    Eto recepta kako povećati čitanost i komentare, samo se raspiši o jebačini, a da vidiš tek kad ti poraste promet pa te počnu razne tražilice nalaziti ... inače, tema je OK slažem se da muški slabo znaju (ili ih nije briga) ovu temu ...

    avatar

    06.06.2006. (12:09)    -   -   -   -  

učitavam...