Komentari

mybigblue.blog.hr

Dodaj komentar (53)

Marketing


  • miš

    i mene jebu isti problemi. t-com na vrbe.

    avatar

    05.06.2006. (12:11)    -   -   -   -  

  • sama, pa šta

    baš mi je ža što ti se to događa. za razliku od tebe, ja nikad nisam imala problema sa ADSL-om (osim jednom) a imam ga više od godinu i po. mene muče česta gašenja računala čim je loše vrime jer i na mali pad napona struje, on se sam ugasi. nikad tehnika i ja nismo bili na "ti", ali ne dam se...ne daj se ni ti :)

    avatar

    05.06.2006. (13:01)    -   -   -   -  

  • Plava Zvjezdica

    mi u firmi imamo adsl, na početku je bilo takvih problema, internet nije htio raditi svako malo, i isto su nam prodavali fore, tada nam je naš zlatni informatičar rekao da fino gasimo ovim redom "na kraju radnog vremena prvo računalo, pa onda uređaj, a na početku prvo uređaj za adsl, pa onda računalo", od tada nema problema, zakaj je to tak nemam pojma, glavno da radi, možda da probaš pali-gasi sistem :-))

    avatar

    05.06.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • muir

    hehe…ja sam se jedno vrijeme šalila kako mi operater na helpdesku odmah kaže "dobar dan gospođo muirgheal" (prije no što progovorim:)) moram priznati kako sad više ne zivkam i puno sam zadovoljnija nego s dial-upom.

    avatar

    05.06.2006. (15:11)    -   -   -   -  

  • Prokleti

    Ne znam otkud baš svima ti problemi s adsl-om... kod mene, otkad sam uključio modem, negdje prije godinu i kusur, pa sve do sad, adsl radi. I mreža i wireless i sve što treba raditi. (nije da bi znao što ću kad crkne, ali do sada nije:)))

    avatar

    05.06.2006. (15:45)    -   -   -   -  

  • Zombix

    A tek kad ti stigne prvi racun pa vidis da nije samo jedna kuna. Ima tu cijeli copor malih krznenih zivotinjica koje dotrce nakon te prve kune za prikljucenje. A problemi ko problemi, sto je vise korisnika vise je i problema, pa ti proizvodjaci opreme, pa ti truli bakreni kablovi ah, milina jedna. Ja nisam imao takvih problema ali tek kad sam se prebacio na mrezni prikljucak sa USB-a i investirao u posteni router i... presao na Iskon. Doduse prelazak na Iskon sad zvuci malo bedasto ali ipak, druga je mreza pa stvari bolje funkcioniraju nego na T-Com-atoznom prikljucku. Ne puno bolje jer samo dio ide preko Iskonove mreze, prvo treba preco od modema do centrale, a to je u nadleznosti T-Com-ovaca. Cekam da Optima pocne sa svojim ADSL-om, ak nis drugo bar ce biti jeftinije.

    avatar

    05.06.2006. (15:47)    -   -   -   -  

  • Lana i Paola

    prvi put čujemo za probleme s adslom. za nas nema bolje stvari, raj....nikad nikakvih problema...

    avatar

    05.06.2006. (15:56)    -   -   -   -  

  • Misli

    Ne mogu se poistovjetiti, jer otkad imam ADSL uživam nevjerojatno. Imao sam problema samo jednom i to zato jer je s T-comovim serverom nešto štekalo. Evo sad već više od godinu dana.

    avatar

    05.06.2006. (16:13)    -   -   -   -  

  • v4MP1r3 is Dead

    uclani se u klub mrzitenja T-Com-a, to je vec postao jedna vrsta kulta, skupljamo se da ce mo im srusiti zgradu u zagrebu, lose cijene, losa ugluga, ko ih treba ^^

    avatar

    05.06.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    meni savršeno radi, imam ga već pola godine. a da ne spominjem da sam dosta smanjio račune za tel.

    avatar

    05.06.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • v4MP1r3 is Dead

    @here to stay

    naravno da ti se smanji racun, ali ti muke dodju na vrh glave

    avatar

    05.06.2006. (16:31)    -   -   -   -  

  • Film/TV

    @T-Zombix - Tako mi je čudno kada čujem da je netko namjerno išao na Iskon. Dok sam imao dial-up bio sam njihov korisnik dvije godine i to su mi najgore dvije godine na netu. Njihov support su onda vodile priglupe vjeverice a ponašali su se krajnje bahato i neugodno dok im je usluga konstantno bila u kurcu.

    Što se tiće T-Com support službe, to je priča za sebe. Za svaku stvar koja ne radi čovjek mi prvo kaže: "Mislim da bi pomoglo ako re-instalirate Windowse" kao da je to jedino riješenje. Kada mu ja odgovorim: "Ja ne koristim Windowse" onda nastane muk i blokada :)

    avatar

    05.06.2006. (17:58)    -   -   -   -  

  • Radnik

    Ja sam imao problema s ADSL-om. Sklopio sam ugovor s Iskonom ali tehnički su sve odradili dečki iz T-com. Kako ni nakon mjesec dana korištenja stvar nije funkcionirala otkazao sam ugovor i pokušao vratiti modem. Ali modem se ne može vratiti, a račun su mi poslali za 12 mjeseci. Nema veze što stvar nije funkcionirala i što njihovi T-comovi majstori nisu mogli popraviti, čak su i modem mijenjali. Trenutno se natežemo oko plaćanja, šaljemo si uljudne dopise itd. Nastavak slijedi. U cijelom slučaju Iskon se ponašao korektno, naplatili su mi potrošeno i zahvalili na suradnji. Ali ovi iz T-coma....koma!!!

    avatar

    05.06.2006. (19:07)    -   -   -   -  

  • trill

    Mi smo imali jedno dva puta problema. Par dana pošto su nam uveli ADSL i nema dugo. Taj drugi put smo visili na telefonu, slušali "stričeka" i radili sve šta je on rekao (ustvari, sve je to moj muž radio ja sam ga samo poticala :) ), pa nije radilo skoro dva dana. Otišo nam, joj mene neznalice, ono što su nam oni prodali :)))
    Idem se sramiti, pričam o nečemu što ni ne znam kako se zove niti baš čemu služi...
    U svakom slučaju i kod nas taj ADSL zeza :)))

    avatar

    05.06.2006. (19:45)    -   -   -   -  

  • P a r a n o r m a l a

    ima nešto u tome što kažeš, ali s druge strane ja sam korisnik već preko godine dana i nisam imao NIKADA takvih problema i ne bih se vratio na dial up. jedino bih da je adsl još brži, ali to će kad uđemo u EU. problem ti je taj što je naša oprema stara, njemačka ima dsl već preko 5-6 godina recimo, sad su dobili još bolju opremu i brži net pa su nama dali staru, tja neće je valjda baciti, hrvati ju oće ;-).

    avatar

    05.06.2006. (20:14)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Rh-, dobrodošao u klub ;)
    @Reino, u pravu si ti, tehnika će uvijek zafrkavati, ne dajmo se mi! ;)
    @Zvjezdice, pa to su već stvarno trikovi ;) Eh, pokušala sam i to, ali kad im crkne, nema pomoći ;)
    @Muirgheal, i ja sam zadovoljna - kad radi :)
    @Prokleti, onda neka samo tako i ostane :)
    @T-Zombix, ja se stvarno i pribojavam tog prvog računa! Bljak, evo upravo reklama na tv-u Što vam donosi adsl...bla, bla, bla... :P
    @Paola i Lana, uživajte onda bez problema.
    @Neonmozart, i bolje je da se ne možeš poistovijetiti :)

    avatar

    05.06.2006. (21:15)    -   -   -   -  

  • Big Blue

    @Vampiru, ha,ha, zar već postoji i takav klub? ;)) Evo, učlanila se ;)
    @Here To Stay, ako se smanji račun, sve ću im oprostiti :)
    @FilmTV, e, to im je najbolja provala! Reinstaliranje...:P
    @Radnički, jao, pa kako ovi komentari napreduju, sve se više otkriva da je taj problem rupa bez dna...
    @Trill, ništa se ti nemoj sramiti, kad su mene to sve pitali, hodala sam po kući i čitala s papira - kakav imam model, kako je spojeno, a onda sam nekako naučila da postoji nešto što se zove router. I točno kad sam pomislila da im sad važno znam sve reći kad me pitaju, onda su smislili pitanje o modelu routera. A koji broj piše na Vašem routeru? :D Hi,hi...

    avatar

    05.06.2006. (21:22)    -   -   -   -  

  • aquaria

    A meni je bilo neugodno što sam tri ili četiri puta zvala korisničku službu! Dobila sam ADSL prije dva tjedna, prva tri dana nije radio nikako, no sad se više ne mogu požaliti. Preporodila sam se nakon što sam prvi tjedan također cvilila i plakala za dial-up pristupom. Želim svima da što prije riješe svoje probleme! ;))))

    avatar

    05.06.2006. (21:57)    -   -   -   -  

  • Oprosti što je ljubavna...

    Ja imam adsl nekih 13 mjeseci, na tcomu sam. Bilo je problema nekoliko puta. Desavalo mi se da se nisam mogla spojiti na net. Kada bi nazvala sluzbu za korisnike, odgovor bi bio, promjenite usb ulaz ili ponovo instalirajte modem. Jednom sam ih nazvala u 23:05, i dobila odgovor oni rade samo do 23h. To nebi bilo zalosno da nisam zvala desetak minuta prije 23 i covjek mi objasnio sto da napravim i da nazovem ako ne uspijem. Ali ne, oni rade samo do 23, iako reklamiraju 0-24!

    avatar

    05.06.2006. (22:00)    -   -   -   -  

  • barba

    ja sam na Wi-Fi...kod susjeda::))

    avatar

    05.06.2006. (22:01)    -   -   -   -  

  • slavonchica

    meni su u privih 10 dana od priključka, 9 dana dolazili pregledavati router i čačkati po svemu, jer nisu kužili "u čemu je poanta..." i zašto ne radi... i onda su izgleda "skužili", a ja sam u međuvremenu upoznala pola ljudi koji rade tamo na helpdesku... žalosno...

    avatar

    05.06.2006. (22:43)    -   -   -   -  

  • secret

    ajme a ja sam mislila da je nesto s mojim kompom. petak i sub mi uopce nije radio net, eventualno na par min. luda sam vec bila. sad je kao ok. navodno je greska s modemima

    avatar

    05.06.2006. (23:05)    -   -   -   -  

  • Here To Stay

    u vezi onog što si meni napisala: ponekad se klin klinom izbija, i svjestan sam ja toga prije neg si rekla ali prema imam jako malo ili skoro ništa tolerancije.

    avatar

    05.06.2006. (23:30)    -   -   -   -  

  • just-a-woman

    Pa kod mene baš i nema problema... (da kucnem o drvo kuc-kuc-kuc)... mene je dial-up izluđivao, a s ADSL-om sam se preporodila... ali bude li mi se što dogodilo, neću istraživati problem, nazvat ću ih i odmah poslati k vragu... sad po tebi vidim da su i ADSLom moguća itekakva sranja...

    avatar

    05.06.2006. (23:31)    -   -   -   -  

  • alkion

    Budući da kod mene sve te probleme rješava moje Svjetlo u tami ja i nemam pojma kada što i zašto što radi ili neradi. :)))

    avatar

    06.06.2006. (00:00)    -   -   -   -  

učitavam...