Komentari

slonic.blog.hr

Dodaj komentar (5)

Marketing


 • malabubica

  moram vam pohvalit postić,ssuuuuuuppppeeerrrr je!!!!!!
  ja se ponekad osjećam kao da me nitko ne voli ,da svima smetam i onda sam cijeli dan tako neraspoložena!!mislim,to je bilo prije nego što sam se počela družiti sa pčelicom i karlom!!!u puno postupaka pokazale su se kao zbilja dobre,brižne i poštene prijateljice da ja nemam razloga više misliti na to!sad mi je zbilja super u životu!!!obitelj mi je zdrava,frendice uvijek spremne na pomoć,u školi sve ok!!ali,meni je zbilja dobra ona izreka:S KIM SI,TAKAV SI!
  u što sam se ja uvjerila!kad sam se družila sa anom,nije me bilo briga za nikoga,isto kao i nju,nikad mi se nije dalo nikud ići,na nju,ali ima i puno drugih stvari!!!!
  a sada kad imam nove prijatelje,sve je dručije bolje!počela sam više cjenit prijateljstvo!!!
  pozdrav :-) :-) :-)

  avatar

  06.06.2006. (08:00)    -   -   -   -  

 • ...Live And Let Die...

  evo samo da vas kratko pozdravim... :) pusica

  avatar

  06.06.2006. (20:24)    -   -   -   -  

 • luda13

  pozzz imam novu adresu

  avatar

  08.06.2006. (16:58)    -   -   -   -  

 • tea-rnr

  Ewo mene i tu...stwarno wam je blogac odlican...i puno wise od tog...
  imate jednu weliku pohwalu od jedne male plawe...nedawno sam se upoznala sa tarom i neznam kaj bi rekla....curka mi je swe naj...jucer smo se widle a wec mi fali...jedwa cekam da ju widim...a i was sam upoznala prije dwa turnira...bas ste mi supac,a i owaj blog,i sta mi tara prica o wama...wjerojatno neznate tko wam sad pise i razmisljate...pa koja je sad to mala...
  e ja sam wam tea,plesem rnr a i kolko sam cula tara wam je dosta tog rekla o meni...ewo sad moram ic pa wam saljem jedan weliki kissach...i samo recite tari da nisam mogla uc u njen blog...i da joj saljem jednu weliku,weliku pusu... :))

  avatar

  11.06.2006. (11:43)    -   -   -   -  

 • slonic

  ZA TEU RNR- ja tebe znam i prije Tare jer ti i Lalić tako lijepo plešete da je teško ne zamjetiti vas, a onda od Poljske od Tare slušam sve najbolje, što mi je stvarno drago i vidim da je Tara zbog vašeg prijateljstva jako sretna :):):):):). Što se tiče komplimenta HVALA i imaš veliki pusek od mene.....a Tari ću prenjeti da si ju "tražila"....

  avatar

  12.06.2006. (09:22)    -   -   -   -  

 •  
učitavam...