Komentari

boxerworld.blog.hr

Dodaj komentar (11)

Marketing


  • Dorica

    eeeeeee prva sam :)
    pa cuj prvi put moze bit na vise nacina,al prvi put moze nekad biti i gadan

    avatar

    05.06.2006. (10:08)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobar ti dan, srećo...Eh, da..prvi put...Često sam doživljavala taj "prvi put", na različtim nivoima i sa svakakvim doživljajima. REcimo npr. moj "prvi put" u seksu...nešto strašno..brrrrrr!!...Onda recimo dok sam rodila i to prvi puta...nešto prekrasno, neopisivo...Pa i sami uspijesi svoje djece. Bilo je puno u mom životu "prvi put"...U vezi tvog komentara kod mene...opet sam veoma ugodno iznenađena, jer si to zaista lijepo napisao. Imaš velikog smisla za opisivanje...i lijepo te je čitati. I mislim, isto nekako tako kao i ti o toj sudbini. Odnosno, možda ovako, da sudbina, ako i postoji, vjerojatno je prisutna samo u onim bitnim segmentima. A sve drugo, ipak ovisi o našim odlukama, djelovanju..itd. Topli pozdrav...cmokkkk.

    avatar

    05.06.2006. (10:12)    -   -   -   -  

  • arianna

    eeeeee pa mislim d je prvi put uvjek poseban jer je nov i iznenadan.. reagujes skroz instinktivno jer je situacija sasvim nova i pritom upoznajes i samog sebe, zato je i posebno.. i to ti dozvoljava da cenis sve ostale puteve koji stignu... a za sina svaka cast, neka neka kosarka je najbolji sport a vidim i da mu je krenulo :))))))))))))))

    avatar

    05.06.2006. (11:35)    -   -   -   -  

  • rilady

    Uh, iskreno - teško pitanje. Ne pamtim sve, ali se prisjećam kada gledam fotografije. Pamtim one trenutke koji su me prodrmali, bez obzira da li su dobri ili loši.

    avatar

    05.06.2006. (13:04)    -   -   -   -  

  • Irida

    sinu čestitke (a i ponosnom ocu).......................! prvi put pamtimo zato jer to prvo postaje mjera svih slijedećih iskustava........, nekakav prauzor i prametar.....................jako lijepo napisano........irida

    avatar

    05.06.2006. (13:05)    -   -   -   -  

  • always_mine

    kako lijepo ,drago mi je što si tako ponosan i sretan otac :)..samo čekaj doći će još mnogo sinovih uspjeha,tek je počeo ;)...hvala na lijepom komentaru kod mene na blogu,a u vezi prvog puta,hmmm pa mogu ti reći da je prvi put u svemu možda i najslađi,ne znamo što nas očekuje,dajemo sve od sebe kako bi to bilo što bolje,no opet sve ovisi o čemu se radi,nekada može doći do neugode i slično...eto puno pozdrava :)))

    avatar

    06.06.2006. (09:08)    -   -   -   -  

  • nika

    uhh, vidi njega kako je sretan! a vjerujem ti skroz, mora da je krasan osjećaj veseliti se radi djetetovog uspjeha. ja nemam još djece, al se zato ta moja sreća koncentrira na uspjeh dragog mi dragog ;)) pa je nekako slično?! inače, onu sam sliku slikala prije nekih 10-tak dana na plitvičkim jezerima(???!!) i s tim styling dobiva još više na težini :D jerbo..da se za odlazak u prirodu tako obučeš..hehe. ajd pozdrav, ponosni oče.

    avatar

    06.06.2006. (12:22)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    e da... prvi put.... prvo mi pada na pamet dvije stvari: diploma.. a druga, banalna - moj sin za zadnjoj stranici večernjaka (rekli su da će izaći mala crtica u lokalnom izdanju na sport. stranici), a ono malac u cijeloj hrv. (bilo je to prije par godina..) ili čak i prvi post - tako me bilo strah stisnuti ono pošali ili šta li već piše....

    avatar

    06.06.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • ledynada

    Hvala ti na posjeti, lijepom komentu...No pienso positivo, mi alma esta morta...Pero vivo...Prvi puta, to je onaj nedozivljeni dozivljaj, osjecaj koji nismo isprobali, poznavali prije prvog puta...ljubav, bol, ponos, radost...Topli pozdrav saljem ti...ponosni tata.

    avatar

    06.06.2006. (20:53)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobro ti jutro, šećeru...Eto, odmah se vidi tko je stručnjak...to sam naravno, primijetila iz tvojh komentara (pogotovo) kod mene...tako je i slažem se s time. Zaista tom tvom komentaru nemam što dodati nit oduzeti. Sve si to lijepo obrazložio. Topli pozdrav, mačak...cmokkkk.

    avatar

    07.06.2006. (09:22)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...