Komentari

davorkovidovic.blog.hr

Dodaj komentar (22)

Marketing


  • slaven178

    jel istina davorko da gej parada seli u sisak . *SIS SIS - SISAK - :-)))

    avatar

    04.06.2006. (19:01)    -   -   -   -  

  • rnda_drnda

    Zašto jučer niste došli na proslavu 15 godina mature razredu kojem ste bili razrednik? Radi se o generaciji koja je završila školovanje 1991. godine.

    avatar

    04.06.2006. (19:27)    -   -   -   -  

  • slaven178

    pravi si političar, mijenjš vrijeme objave posta samo da duže budeš na naslovnici..tja....

    avatar

    04.06.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • CrAzY oNe

    evo,opet se ja javljam,dođi do mene,dugo se nismo čuli.

    avatar

    04.06.2006. (19:34)    -   -   -   -  

  • ....eiiiii...i ja sam rođena 26.lipnja....ali ne iste godine...pizdrav from Petrinja------->>>>NEBOJAN

    avatar

    04.06.2006. (19:44)    -   -   -   -  

  • nikolina29

    Zdravo Davorko, ja sam velika vaša obožavateljica, točnije, obožavateljica vaše politike, ili još točnije, vaše političke opcije. Moram vam ovdje javno reći da vam skidam kapu, upustiti se u politiku, a za političko djelovanje imati na raspolaganju preduvjete kakve vi imate u Sisku zaista je hrabro i smiono. Želim vam puno sreće u radu i političke pobjede koje će ići u prolog onima koji danas jedva pronalaze smisao u ovakvom kolektivnom postojanju. Srdačno, Nikolina.

    avatar

    04.06.2006. (20:27)    -   -   -   -  

  • nikolina29

    Ispričavam se Davorko, u prethodnom sam postu učinila jednu pogrešku, tipfeler, rekli bi intelektualci u Zagrebu. Umjesto riječi 'prolog' trebalo je stajati 'prilog'. Prolog je nešto sasvim drugo HA HA HA

    avatar

    04.06.2006. (20:30)    -   -   -   -  

  • Davorko, lijepo zboriš u gradu, ali što si učinio da u njemu stoluje poštenje, zakonitost i red, a ne lopovluk i zakon jačega. Svi vi brinete samo o svojim interesima i dok je vama dobro, ne smetaju vas nemoral, lopovluk i bezzakonje kakvo danas dominira sisačkom scenom. Što si učinio kao ministar i saborski zastupnik da onemogućiš nepotizam koji je prisutan u mnogim ustanovama. Kažu da si ga i ti poticao, te zapošljavao "svoje", što te svrstava jednačicom s ostalima (pintarićem i sl.)

    avatar

    04.06.2006. (21:26)    -   -   -   -  

  • katrida

    ............zdravi i veseli bili............

    avatar

    04.06.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • Kelner

    Grad je meni sve a ja u njemu tek stanovnik... nije lako sizifovski se borit protiv svega onog što se godinama taložilo po Hrvatskoj...

    avatar

    04.06.2006. (22:41)    -   -   -   -  

  • mama44

    ,,,vrlo lijepo napisano....pozdrav..:)

    avatar

    04.06.2006. (23:17)    -   -   -   -  

  • Davorko Vidović

    Zanimljivo je pitanje nepotpisanog"Što si učinio kao ministar i saborski zastupnik da onemogućiš nepotizam koji je prisutan u mnogim ustanovama. Kažu da si ga i ti poticao, te zapošljavao "svoje", što te svrstava jednačicom s ostalima (pintarićem i sl.) ". Pa evo dio odgovora: Žrtvovao sam vlast u gradu Sisku (mjesto gradonačelnika) jer nisam podlegao ucjeni "moga" Nikolića, koji je iako nesposoban i nemoralan htio da ga postavimo na mjesto direktora "Komunalca". Nisam pristao na tu ucjenu! Kao ministar sam imao 6 pomoćnika, zamjenika, tajnika ministarstva, 3 direktora zavoda - niti jedan od njih nije bio "moj", dakle iz moje stranke. Čak štaviše, jedna pomoćnica (koju iznimno cijenim zbog stručnosti i poštenja) bila je članica HDZ-a. Niti moja tajnica, moj vozač, šef kabineta, glasnogovornik nisu bili "moji" dakle iz SDP-a. Ako pak misliš na "moje" (rodbinu), onda samo da ti kažem da je moj brat u 55. godini života otpušten kao višak iz Željezare, sada ne radi kao niti njegova žena. Moja je sestra također sada u 54. godini bez posla i bez ikakvih prihoda. Zato ne vjeruj sve onima što "kažu".

    avatar

    04.06.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • DRAGI DAVORKO!! TREBALI BI I VI MALO ZAUZDAT NEKE SVOJE LIDERE!!! NPR, VOJKA OBERSNELA I EKIPU U RIJECI!! MALO SE IPAK PREVIŠE BAHATE!!!

    avatar

    05.06.2006. (00:07)    -   -   -   -  

  • CrAzY oNe

    hvala što ste navratili.Nadam se da vam ove neće biti preveliko mučenje,ali vas moooolllimmm
    da dolazite skoro svaki dan jer ja baš i nemam puno komentara.

    avatar

    05.06.2006. (07:56)    -   -   -   -  

  • Davorko, nije istinita tvrdnja da ste žrtvovali mjesto gradonačelnika jer ste nepopustljivi prema navodnim ucjenama gospodina Roka Nikolića. Kontradiktorni ste sami sebi- vi ste u jeku bitke za fotelju izjavili da vi "vašeg" Nikolića niti ne poznajete. Vjerujem da biste se sjećali osobe s kojom ste proveli godine u stranci i koja vas je upozoravala da vaš stil neodoljivo podsjeća na stil nekih drugih stranaka. Međutim, vjerujem da vam je teško uzimati u obzir takve dobronamjerne kritičare, jer vas podsjećaju na nešto što se davno odlučili zanemariti, a to je vlastita savjest. Pored ljudi iz vaše blizine koji vas upozoravaju da ste "u otklonu" socijal-demokracije vjerujem da se osjećate minorno i uzaludno i to u generalno-životnom pogledu. Vjerujem da vam je lakše denuncirati čovjeka i reći da vas je ucjenjivao. Zbog čega ne kažete svojim blogerima da jedino što niste željeli ni po koju cijenu jest odstupanje s mjesta gradonačelnika. Imali ste šansu sačuvati vlast odstupanjem s mjesta gradonačelnika i prepuštajući ga bilo kojem drugom SDP-ovcu ili članu koalicije Sisačko proljeće. Ali, ne. Vi ste se držali zubima za stol, a noktima za zid, gradonačelnikovog ureda. Umjesto da priznate da ste postali zli i neobjektivni u pogledu prednosti koju ima javni interes pred vašim osobnim, vi ste se odlučili potegnuti sve svoje medijske veze kako biste proveli mini-medijsku kampanju na nivou države i oblatili ugled jedinog čovjeka koji je vjerovao da ste sposobni shvatiti svoje nedostatke kako biste ih evenutalno uklonili ili se odmorili tijekom obavljanja funkcije gradonačelnika od strane bilo kojeg kandidata Sisačkog proljeća. Tko god ne ide vama niz dlaku, a to je pokazala vaša politička karijera, obično je bez krzmanja proglašavan udbašem ili nekom drugom teškom kvalifikacijom. Podsjećam vas da ste nudili brda i doline čovjeku "za kojeg nikada niste niti čuli" kako biste sačuvali gradonačelničko mjesto. Ali neka vam bude. Sirotinja je onaj u čijem ste životu vi jedini blagoslov.

    avatar

    05.06.2006. (09:05)    -   -   -   -  

  • Tajpvrajter

    Nakon dugo vremena nisam Te posjetio. S velikim sam nadama kliknuo i - opet ništa. Koliko si samo potrošio riječi i rečenica, a da nisi zapravo ništa rekao. Kako sam u pola posta opet skoro zaspao, ne sjećam se da si napisao: 'Sisak je lijep i ja ga obožavam. Volim njegove građevine, ljude i djecu...' U nadi da ćeš već u sljedećem postu biti konkretniji, otvoreniji, iskreniji i opušteniji drugarski Te pozdravljam.

    avatar

    05.06.2006. (14:14)    -   -   -   -  

  • robsesivka

    cool. sabornici pišu blogove. kaj to nije zabranjeno, mislim nakon onog malog kaj je imao anonimni blog, sin silvije lux?? al cool ak nije.. perfa, dapače. ima li anto đapić blog, ak znate - molim link. hvala. (a.dj. rulez ;))
    (ovaj komentar 'zgleda k'o da ga je napisala nepismena srednjoškolka.. uf.. kaj ću, takav je ekstatičan dan.. previše endorfina i adrenalina za neku smislenost).
    dakle, davorko-blogeru, svaka čast na pisanju bloga (bez obzira kaj ga ni ne pročitah.. možda poslije.. super je ta činjenica.. ja bih zapravo uvela neku obvezu svim sabornicima i drugim predstavnicima naroda (a koje narod (skupo?) plaća) da pišu blogove, i dnevnike. di upisuju sve kaj su taj dan učinili za narod. za svoj posao.
    bravo daVORKO!

    avatar

    06.06.2006. (15:03)    -   -   -   -  

  • Gospodine Vidoviću! Ukratko: pomalo sam razčarana jer imam osjećaj da ste napravili mali odmak od Siska i svega što se u njemu dešava. Znači li to da ste odustali? U gradu nikada nije bilo gore, radnici su ogorčeni, zapošljavaju se razni podobni i rođaci po trgovačkim društvima i ustanovama, kulturnjaci su pred štrajkom... Što mislite o tome i kad ćete se (konačno!) i Vi i Stranka maknuti iz stanja pasivnosti (barem u ovom jadnom Gradu)? Sara

    avatar

    06.06.2006. (15:50)    -   -   -   -  

  • Bed Girl

    malo se i vi javite!Nigdje još nisam vidla da piše i jedan komentar od vas!!!

    avatar

    07.06.2006. (18:40)    -   -   -   -  

  • Mixed Items

    20.00, Sisak, Stari Grad, MOTO SUSRET 2006,sviraju sisački bandovi...očekujemo te...pozdraf

    avatar

    08.06.2006. (00:13)    -   -   -   -  

  • Treba znati živjeti

    oh proslava dana grada......to se traži.....svatko je vezan za nešto u tome se slažem......naiđite do mene ja sam tu nova...

    avatar

    10.06.2006. (01:43)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........zdravi i veseli bili..........

    avatar

    11.06.2006. (09:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...