Komentari

suncokretni.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Herostrat

    Eh, tako se ni meni ne bi digla

    avatar

    06.06.2006. (10:30)    -   -   -   -  

  • adrenaleena

    ma daj nemoj sad blatit drage djedice i bakice, pa svi znamo da se jedino tebi teško dignit u busu, pa to je stvar odgoja....znaš,,,pitaj Mrkatunju Kotrljalo

    avatar

    06.06.2006. (17:35)    -   -   -   -  

  • Dubrovnik RockLine

    Da to mi je poznato... Kad kasne na bus - šprintaju, kad uđu u bus - umiru... smiješno. U biti, žalosno kako netko misli da te prca u glavu a da ti to ne kontaš... Npr. ona baba koja se ukrcava svako jutro kod "Kuma" (poznato autoru). Ja sam isto sebi reko: Ne jebem više nikoga 2%. Dignut ću se nemoćnim osobama (a znam procijenit ko je nemoćan), a ne nužno starijim... Ima starijih koji su u boljoj formi od pola dubrovačkog sveučilišta. Ajd živila! Drž se! :)

    avatar

    06.06.2006. (23:01)    -   -   -   -  

  • Branimir Branko Brane

    Hem...ne bih znao o čemu je riječ, mene se nitko ne usudi pitati da mu(joj) se dignem :)... Iako, ako procijenim da nekome stvarno treba mjesto, automatski ću se neprimjetno ukloniti sa mjesta...Ipak sam čovjek, barem djelimično :) (Iako to rijetko priznajem)...Ajd pozdrav!

    avatar

    07.06.2006. (01:00)    -   -   -   -  

  • Lakeisha

    ma ti penzići stvarno znaju dić živce. stvarno ih ima takvih da šnjuhaju kako imaju sto boleština a zdraviji su od mene. čast iznimkama koji su stvarno stari i nemoćni. njima se bez problema dignem. Ali nekom tamo starčeku koji cijelo jutro trči po gradu, šeta, krade Bogu dane, vitalniji od većine omladine, a ja cijeli božji dan slično tome što si ti opisala za sebe da se idem dignut nema šanse. ja se jednostavno zapiljim kroz prozor. Praviš se glup da ne vidiš da je neko poviše tebe!

    avatar

    09.06.2006. (22:24)    -   -   -   -  

  • koja luda tema za post!Stvarno ima masu tih babaka koji vječito vise po busevima i prenemažu se,iako samo žele sjest!Ne kažem ja, ima i onih stvarno nemoćnih kojima se potrebno dignut,a za ovaj ostatak,najbolje je nabit slušalice u uši i ne obadaj!:)PoZz

    avatar

    09.06.2006. (22:50)    -   -   -   -  

  • mtina

    lijepo si to napisala... ali ja ne smatram baš da su oni toliko vitalni, kao što ti kažeš, ali me živcira njihova bezobraznost! ljude se MOLI da im daju prednost, a ne ZAPOVJEDA!!
    živcira me njihova nezahvalnost, ponašaju se koda si im to dužan a ne koda si suosjećajan pa im prepuštaš mjesto! oni misle da su svi protiv njih i na tolike se bezobrazne načine bore za svoja "prava"... treba im se ustat, i ja im se ustanem... i jako sam ponosna kad vidim da sam neku staričicu ili starca time razveselila... ali ima onih kojima se ustaneš a oni ti još sapsuju sve! tebi, ni krivom ni dužnom- bit će da je to zato što su ogorčeni na mlade, jer oni svoju mladost ne mogu vratiti... a to je jako tužno... nemoj bit tako ošta... pusti ih nek gunđaju... :) :)

    avatar

    22.06.2006. (01:24)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...