Komentari

lonelymaura.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • gugo

    ti si ovaj pit pravo zaljubljena..do ušiju""pa pogledaj taj dizajn"!!!odiše zaljubljenost,ushik.,leptirići na sve strane..toliko me opilo da sam izljubio monitor:)))..ajd;e bleso jedna mala..pa nije dotle došlo.,ti što se više ustežeš ono te više gura...saberi se!!!STOP je znak kad moraš stati,.hajde malo uključi taj mozgić.,prelistaj sve osjećaje pa onda donosi odluke......vjeruj mi zna biti i teže ako se pustiš..

    avatar

    03.06.2006. (20:44)    -   -   -   -  

  • kashmir

    Draga moja, događa ti se to da si se opasno zatreskala. Nije velika filozofija,e.. ;) Neko vrijeme ćeš moći negirati vlastite osjećaje..ali jednom..shvatit ćeš i priznat, barem sama sebi, koliko ti je stalo. Smiri se, razmisli o vlastitim osjećajima. Svima nam se događaju ovakve stvari i ja vjerujem da je u našim godinama to i normalno. Jednog dana će sve ovo proći..samo treba imati strpljenja. Take care.

    avatar

    04.06.2006. (00:38)    -   -   -   -  

  • ~~dupinka~~

    opa mala moja, i kaj cemo sada?

    avatar

    04.06.2006. (12:48)    -   -   -   -  

  • all alone

    jednom su mi rekli, živi u trenutku, pusti sve ostalo, prepusti se, samo se jednom se živi, nikad ne znaš hoćeš li sutra uopće biti ovdje...ali katkad je teško, preteško prepustiti se, zaboraviti na sve ono što nas sprečava biti sretnima...

    avatar

    04.06.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • Bložanstvena

    a u kurac. kaj ćeš sad ? kaj ćeš jebeno sad? sad sam zabrinuta za tebe.potpuno razumijem tvoje stanje, ali ne pada mi na pamet kako ćeš se iz tog izvući.

    avatar

    04.06.2006. (15:39)    -   -   -   -  

  • Toast.

    ee...tako sam i ja suviše razmišljala umjesto da pokrenem dupe i nešto učinim.pa makar kasnije i požalila. nalaziš se na jebenom raskrižju i odluči kojim ćeš putem jer inače ćeš ovako unedogled.al zapamti da ćemo te mi poduprijeti bez obzira što odlučila!samo da mi budeš živa,zdrava i sretna!pusa

    avatar

    04.06.2006. (16:47)    -   -   -   -  

  • Avatea

    Govoriš kao da je tako loše biti zaljubljena u njega. Prepusti se. Usput, morala sam promijeniti ime bloga. Lady Arwen

    avatar

    04.06.2006. (17:03)    -   -   -   -  

  • Malecka...ponoć zvecka

    maurić, zaljubljena moja… došla si do one točke kad treba birati i izabrati… a ja znam da ćeš izabrati najbolje…

    avatar

    04.06.2006. (17:23)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...