Komentari

jja.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • nepušačica

    e na ovom blogu ću, već vidim, visjeti često :))))))))))))

    avatar

    04.06.2006. (11:35)    -   -   -   -  

  • teuta

    Bok, draga...iako znaš da ja uglavnom koristim sve prirodno, zaista sam sretna što imam mogućnosti saznati iz tvojih postova o svemu tome....dakle, kako pravilno njegovati našu kožu itd. A moram napomenuti da sii me nasmijala svojim komentarom kod mene....uglavnom s onim svijetskim čudom, ha ha. Znaš taj moj ginekolog, osim što mi je dobar prijatelj, ujedno jeste i izvrstan stručnjak...tako da sam zbog toga sretna. Topli pozdrav, draga....cmokkkk.

    avatar

    04.06.2006. (13:33)    -   -   -   -  

  • Viva

    opet detaljno i iscrpno, odlično :) iako ova tema baš i nije moja s obzirom da preferiram mlijeko+umivanje običnom vodom+tonik, nekako imam osjećaj da cleanserima nikada potpuno ne skinem puder.unatoč tome, uvijek imam jedan, pa se tu i tamo, uglavnom rijetko umijem i na taj način.

    avatar

    04.06.2006. (17:10)    -   -   -   -  

  • tropical

    ja skidam šminku sa sensibio h2o od bioderme. i avene gel cleanser općenito.
    stigla kanta gela. vrlo je zelen. :) kantica je velika, javim rezultate.
    jedva čekam pronaći negdje ovo sa pistacijom od ferrera. izgleda fino

    avatar

    04.06.2006. (23:34)    -   -   -   -  

  • jja

    Teuta-prava je umjetnost naci doka s kojim se razumijes, i drago mi je da si ti to uspjela.
    Viva- da to s ciscenjem je vrlo osoban osjecaj, recimo ja bih imala osjecaj da sa mlijekom i blazinicom samo zamuljam sminku u pore i ostajao bi mi masnjikav trag, ja volim kad se pjeni. Ali u pravu si, ne cisti svaki cleanser dobro, dapace neki ostavljaju cijelu sminku na licu! Vaznije je da za tvoju kozu to odgovara.
    Topla ljetna kisa - kanta? LOL ja sam vidjela smao teglice od 200 ml. Je zelen je, ono ubojito zelen, javi rezultate ;-) Ovo od ferrera ima u jos par ljetnih okusa http://www.ferrero-garden.de/

    avatar

    05.06.2006. (11:06)    -   -   -   -  

  • teuta

    Draga, jako je pozitivno i poželjno, vjerovat u samog sebe. Ali ja ipak mislim da postoji i određena sudbina, bar u nekim segmentima našeg života. A tko će uopće i znati pravu istinu, zar ne? Topli pozdrav, srećo...cmokkkk.

    avatar

    05.06.2006. (11:41)    -   -   -   -  

  • lolina

    obično koristim mlijeko , namažem ga debelo na lice i skinem maramicom za skidanje šminke ,onom kremastom.zatim isperem maramicu toplom vodom i prebrišem lice. kad mi se daa malo ostavim na licu toplu maramicu , oko minute, zatim losion i krema...mada moram ti priznati da je ona moja prisilna dijeta zbog urtikarije bila izvrsna za moj ten...slatkiši me poružnjuju, ali ovisnik sam teški...

    avatar

    05.06.2006. (23:41)    -   -   -   -  

  • Svea

    Najprije sam vidjela ove kuglice sa pistacijama! Pa sam ih gledala još 5 minuta. I tek onda sam bila spremna za čitanje! :))) Što se tiče C vitamina - moja teta dr mi je rekla da je najbolje kreme sa njim koristiti samo u proljeće tj. 4,5,6 mjesec - prije velikih vrućina. Kaže da onda najbolje djeluju. Po vrućinama koristiti nešto lagano gelasto. AHA i BHA mi je rekla da se ne smiju koristiti po ljetu.

    avatar

    06.06.2006. (09:33)    -   -   -   -  

  • Svea

    Za čišćenje lica koristim Bioderminu micelarnu tekućini Sensibio H2O.

    avatar

    06.06.2006. (09:35)    -   -   -   -  

  • jja

    Hvala DD. Jos uvijek me zanima dal bi u proljece koristila i c vitamin i AHA/BHA i kojim redosljedom...razmisljam zasto dermatologica misli da ne kemijski eksfolijansi ljeti, vjerojatno zato jer je opasno AKO se ne stitis SPF-om a mnogi to valjda ne uzimaju za ozbiljno upozorenje. Nesto drugo mi ne pada na pamet. Ja koristim BHA cijelu godinu, pase mi.
    Ta micelarna tekucina kak to ide? Na blazinicu? I s tim ode sminka? Polsije umivanje cistom vodom ili tonik?

    avatar

    06.06.2006. (12:47)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Hm. Zelene kuglice. Zar to postoji? Gdje? Selim se tu. Odmah. Iz ovih stopa.
    Ja sam isprobavala svashta neshto za cishtjenje koze. Sapune i pjenushave gelove sam izbacila davno iz upotrebe. Lice kvasim vodom samo kad kosu perem. Zadnji put sam pokushala nekakav Sebamed sapun, prije tri godine, na preporuku frendice. Ona od njega blista, a meni - katastrofa!!! Nisam se smjela nasmijati poshteno. Jako mi se svidjelo i ulje od Anayake, ali je preskupo. Koristim Nivein 2 in 1 mlijeko - losion za skidanje shminke (plava, velika bocica) i Nivein rozi tonik (bez njega ne mozemo zivjeti u kuci). Taj tonik je neshto fantasticno. Omeksha mi kozu i pripremi ju za daljnju njegu. Najveci problem imamo (i Bogomdani, njemu stalno ledja moram premazat s losionom da ga ne zatezu) nakon tushiranja. Vidish - probat cu s destiliranom vodom. Pa javim rezultat.

    avatar

    06.06.2006. (14:23)    -   -   -   -  

  • jja

    Mozda da se proba tusirati sa Eucerinovim 5% Urea Waschfluid ili sa Lipid Duschöl od iste firme. Mene je spasilo.

    avatar

    06.06.2006. (20:37)    -   -   -   -  

  • mish misho

    Ok. Pishem, kupim, isprobam. :)

    avatar

    06.06.2006. (21:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...