Komentari

ketcha.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • mALa309

    eh, kate moja, kad bi ljudi samo bili dovoljno pametni... skupi auti i skupe pizdarije... ma daj, molim te, ako već imam auto bitno je da vozi, pa nek izgleda i ko zadnja krntija... uostalom, u Zagrebu su mi dosta i moje stare izlinjane patike (tenisice) koje trošim prelazeći grad pehaka... i bash mi godi... puno toga više vidim, imam vremena za razmišljanje, ne gužvam se u tramvajima u gradskim gužvama... i šta mi fali? A ma bas nish...i kad izađem van, znam da mogu popit pivicu bez da ostanem bez vozačke... ihaaaa...

    avatar

    03.06.2006. (17:50)    -   -   -   -  

  • mad ketcha

    Stara tako je! To je realnost! Malo nas je koji cijene i naše stare ppatike..i Svijet koji nam je bolji jer ga bolje percipiramo! Mene kad netko pita što vozim? Odgovorim..Moju Zvijer! Jer ništa nije ljepše od cipel cuga ili pedal cuga! A ja sam svoj pedal cug kupila sama ( za razliku od drugih) i više ga cijenim! A onog dana kad diplomiram (kad god to bilo) moja buba ide u pogon..samo da benzina ne bude skočila na 12kn jer loče za popiiii...al je moja! To je najvažnije!

    Najvažnije je biti svoj!

    avatar

    03.06.2006. (17:56)    -   -   -   -  

  • mALa309

    Ma imaš pravo stara moja... a kad mene netko pita šta vozim, ja samo odgovorim: bijeli bolid! ...pa nek si misle...za mene je najljepši i najbolji, jer je prošao puno toga sa mnom i ja s njim. Pa i kad mi staje na svakom drugom semaforu, ja ga volim... a fala bogu patike mi za sad još ne staju ;))

    avatar

    03.06.2006. (18:03)    -   -   -   -  

  • vulkanac

    ja ću si kupit beciklo od prve plaće... a tome se nadam još ove godine... makar zima bila :cD a preko ljeta si moram moj skuterić popravit kojeg sam jadnoga zapostavijo... već par godina leži čameći u konobi... :c( moja škoda favorit aka Blaženka je zakon auto, neću ju nikad mijenjat (a ni prat bome hihi)

    avatar

    03.06.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • mad ketcha

    Bicikla je zakon stvar!Jedino je hebeno kad ga voziš pijan! Jednom sam nakon 4 tecquile sjela na bic i spucala se nakon 300m!možeš mislit kako je bilo kad sam razbila marte koje su neuništive!!!!!!! a hebiga..bic je gušt, po suncu,snijegu,ledu,kiši..sve sam probala! I super je

    avatar

    03.06.2006. (23:38)    -   -   -   -  

  • Zackery

    A great deal of useful information for me! at this shop

    avatar

    08.06.2012. (13:27)    -   -   -   -  

  • Wilfrid

    What namely you're saying is a terrible blunder. refurbishment find

    avatar

    02.12.2012. (18:43)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...