Komentari

lontana.blog.hr

Dodaj komentar (4)

Marketing


  • lorraine

    Nikako uhvatiti vremena pa malo procitati tvoj blog,a jos od doba Krejzi stalno da cu te pocet citat pa nikako:))). Sad sam vidjela i post koji si joj posvetila. Briljantno,bogami, nadam se da joj je probava proradila kad je ovo procitala.Trebala sam i ja koju napisati, no sad je kasno. Btw, reinkarnirala se vec u svog muza pa se drzne doci na chat i provocirati. Sprasile smo je Darla i ja neku vecer :). Steta sto onaj koji je trebao napisati post i istinu o njoj se povukao (Ikar), steta i sto ju je podupirao u raznim lazima...poput one da su nekad hodali, pa onaj njen teatralni odlazak na Bermuda...i stosta...i ako sad citaju,nek citaju...ona je sama sebi jamu iskopala. Sorry, znam da nije post za ovo komentirati...no nisam odoljela:))))) Malo kasnim, sta cu:)
    Eto,od sad cu pratit redovito:) Pozdrav iz Chicaga!

    avatar

    03.06.2006. (06:38)    -   -   -   -  

  • arianna

    eeeeee kako je divno komentirati kad znam 100% na kogamislis i kome je posvecena ova stvar i kako te je zaista izludio!! come on baby, saltagli adosso e fagli vedere da mi na balkanu znamo metode koje oni ni ne sanjaju!!! se ti serve qualche consiglio chiamero' l'equipe di medici da belgrado a darci una lezione sui centri nervosi nell'uomo... mada ti nece bit potrebno 100%....... e' gia'cosi bollente che sta x esplodere!!!ily I HVALA TI ZA SUPER PROVOD!!

    avatar

    03.06.2006. (17:37)    -   -   -   -  

  • boxerworld

    samo naprijed ,
    nemoj stati pjevati,
    doči on ili onaj pravi..
    samo naprijed,
    penso positivo e senso vivo...

    avatar

    05.06.2006. (09:53)    -   -   -   -  

  • vita e bella

    nema problema za dugi komentar...zapravo hvala na svim savjetima i sretno i tebi... javljat ću se...pa se čitamo... veliki pozdrav

    avatar

    06.06.2006. (00:14)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...