Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (42)

Marketing


  • slatko grko

    Teško je nekome reć skoči pa što bude,pa ni ja tebi to ne mogu,nemam pravo,ali mislim da bi o tome trebala dobro razmislit,sjedim ispred ovog blesavog ekrana i razmišljam o tvojoj ćeri i vjeruj mi da bi ga najrađe pljunula,tako sam ljuta,jer ona to nosi u život,ja curu od sina vozam đe god joj treba,više je u mene nego doma,a ne svoje dijete,jer on je oženivši se s tobom prihvatio i nju,prema tome ni u ludili je nije imao pravo izbacit,nek izbaci svoju,pa će vidjet kako to boli.Ma piši što god hoćeš,bitno je da se rasteretiš jer stalno živjet u stresu je grozno,imaš moju podršku.

    avatar

    03.06.2006. (00:55)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Kako vidiš ja sam još na donjem postu jer me razbjesnio,ako su ti ovi komentari pomogli drago mi je,ja smatram da ustvari i trebamo bit podrška jedni drugima i zato ne moraš zahvaljivat,jer danas ti,sutra ja i tako redom,a ja bi najrađe došla gori i dala mu jednu nogu u jaja da odleti u onu stvar.Laka ti noć,nađi malo mira i razmisli.

    avatar

    03.06.2006. (01:01)    -   -   -   -  

  • tableta

    Pozdrav. Pročitala sam kod lady, o tebi pa sam te posjetila. Divim ti se kako se boriš kroz život. To što si nam se izjadala, samo može da ti pomogne, jer te život zaista ne mazi. Mi smo zato tu da , ako ikako možemo makar sa pozdravom da pokažemo da mislimo jedni na druge.Da nemaš djecu još bi negdje i mogla otići, ali nažalost ne možeš zato se povremeno izjadaj nama pa će ti biti lakše.

    avatar

    03.06.2006. (01:15)    -   -   -   -  

  • kruh naš svagdanji ...

    nek si ti nama bolje!!! to je jedino bitno. ovo ostalo se posloži, ako nikako drugačije onda voljom Božijom!!! samo ti budi jaka i ne miči od blog-terapije:-))))

    avatar

    03.06.2006. (01:35)    -   -   -   -  

  • antibiotic

    Evo pročitala sam prošli post i ne mogu vjerovati da to moraš trpjeti..tako mi je žao, najradije bih imala čarobni štapić i zamahnula njime da on nestane..!

    avatar

    03.06.2006. (01:48)    -   -   -   -  

  • baca iva

    A zašto smo onda, draga mama4, ako nismo da ko ljudi jedan drugom pomognemo? Čitajući tvoj post bio sam više tužan negoli ljut. Pred očima sam imao tebe. I sad sam, hvala Bogu, smiren pa ću odmah poći leći. A i ti, smiri se, i, kao što kaže slatko gorko, razmisli. "Čist račun - duga ljubav". I nemoj zaboraviti: Nitko tebi nije važniji od tebe same! U tom te smislu, smiren, puno pozdravljam i dalje želim puno snage!

    avatar

    03.06.2006. (02:40)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Drago mi je ako smo bar rijecima pomogli, bude covjeku lakse, no zato i jesmo tu. Ne trebas zato zahvaljivati :)...pusa

    avatar

    03.06.2006. (04:40)    -   -   -   -  

  • lorraine

    Kad smo u najvecoj krizi, prijateljska gesta je ono sto nas najbolje izvuce iz tog ponora. Zato i jesmo tu,i ti si tu kad god te netko treba...svako zasluzuje svoj komadic srece.Be good, kiss.

    avatar

    03.06.2006. (04:45)    -   -   -   -  

  • katrida

    ...........draga mama44 čast mi je što te čitam............zdrava mi i vesela bila........

    avatar

    03.06.2006. (08:04)    -   -   -   -  

  • mala riznica misli

    prvi put sam na ovom blogu i zaista me dirnula ova priča iz prijašnjeg posta...
    znam nekoga sa sličnim problemom, znam otprilike kako je to no ne mogu reči da u potpunosti se mogu staviti u tvoju kožu... no ja se nadam da ti je budućnost svijetlija, sigurna sam da ima još mnogo sunca i za tebe... veliki pozdrav

    avatar

    03.06.2006. (08:44)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    zbog svojih problema nisam bola tu kad si trebala potporu:(žao mi je.ja te razumijem i ja sam zamalo ostavila muza i s dvoje djece drugom,ali sad vidim da sam sretna sto to nisam napravila jer otac je jedan.a tvoj muz?neznam šta reći,smiri se i brzo će ta dva tjedna ipak imate i ti i djeca krov nad glavom i koliko toliko noca.a za raditi ni ja ne mogu jer ni moj nije zadovoljan kad kazem da idem raditi.
    duboko udahni,tu se ispucaj i polako!
    i ne brisati koliko je mojih postova napisano da ih ni ja ne razumijem jer su rijeci same isle...
    i nadam se da si me našla na novoj adresi:))

    avatar

    03.06.2006. (08:56)    -   -   -   -  

  • zgdnevnik

    Samo se ti ispucaj tu na ispušnom ventilu zvanom blog...

    avatar

    03.06.2006. (08:57)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    vidim bila si kod mene doma:))samo ti dolazi

    avatar

    03.06.2006. (09:10)    -   -   -   -  

  • slatko grko

    Dobro ti jutro,jesam,ljuta sam,volim djecu tj.mladost i bilo kakva nepravda prema njima me pogađa bez obzira moja ili tuđa djeca,i na njih nekako gledam kroz ružićaste oćale jer oni to zasluživaju,zbog tebe sam tužna i žao mi je, ali zbog nje sam ljuta i bijesna i u ovakvim situacijama jasno kažem svoje mišljenje, pa sviđalo se to nekome ili ne,bila bi se u stanju s njim pobit zbog nje.
    Ovo sviđalo se to nekome ili ne mislim na sve roditelje ili one koji ih odgajaju a ne na tebe,jer pretpostavljam tj,vidim iz napisanog koliko te to pogađa i boli.
    Stara poslovica kaže "nisu djeca za svakoga",a eto on ih ima troje.

    avatar

    03.06.2006. (09:53)    -   -   -   -  

  • Ladyandry

    Adrijana ....ljepo je bilo popričati sa Tobom znaš...čula sam da si tužna...al biče bolje i vrijeme je tako za nikamo..znaš šta nisam ti kazala ali sada ti kažem tu...kad če ti biti težko samo se ti javi nije važno..kažemo riječ dve pa biče bolje...a sada ljepo idi van na kavicu i glavu gore..tako kako znaš samo TI..VOLIM TE I MISLIM NA TEBE!!!!!! POLJUBČEK

    avatar

    03.06.2006. (09:57)    -   -   -   -  

  • u ime...

    draga moja, nisam imala pojma u kakvom sranju živiš, i teško je bilo što reći nakon čitanja onog dolje posta... dobro je da izbaciš iz sebe što više toga. divim ti se na snazi podnošenja iako znam da bi sigurno i ti otišla kad bi imala neko drugo rješenje... osjećam se nemoćno i blesavo jer ne znam kako ti pomoći... ostaju mi samo riječi podrške koje ti mogu uputiti iako bi bila najsretnija kad bi ti mogla pomoći konkretno... nezamisliv mi je takav odnos prema djeci, nezamisliv mi je takav život... divim ti se, vjeruj... a ja nekad šizim zbog gluposti... draga mama, čuvaj se, nek ti Bog da snage i pošalje konkretnu pomoć... mislim na tebe... pusa i čvrst zagrljaj ti šaljem

    avatar

    03.06.2006. (10:06)    -   -   -   -  

  • silmarien

    svi ti komentari koji su ljudima potekli iz srca znače puno ali draga moja najviše moraš i možes sama napraviti za sebe..za svoju dicu...ka što san ti jučer napisala jednon se živi a ja ti za taj jedan život želin svu sriću ovoga svita...i bori se za nju...samo hrabro..i da znaš da smo TU!

    avatar

    03.06.2006. (10:11)    -   -   -   -  

  • erin

    pročitah kod Skropeca tvoj komentar, pa svratih vidjet o čemu je riječ. Ostala sam zatečena s ovim predhodnim postom, ne mogu vjerovati ili mogu, da ima takvih ljudi. Ti si doista izdržljiva i strpljiva osoba, jer ja ne bih to mogla toliko izdržat, u mene se takve stvari lome priko koljena, pa kud puklo da puklo.. iako ni to nije dobro, ali ja sam takva. Bolje je nešto prelomiti odmah, nego se slomiti, jer potrebna si djeci. Ni u snu mi ne bi palo na pamet da te osudjujem ili zamjeram, što si to izbacila iz sebe. Dapače svima nam je potrebno da se nekom povjerimo, da neke stvari izbacimo iz sebe da nas ne uguše i ne slome. Problem je egzistencijalni, da nisi ekonomski ovisna, ovoga posta ne bi ni bilo, a ni ove ljutnje. No mislim da ti još možeš izdržat, dokle god nešto ne pokreneš, bilo što.. Tek kad nas život dobro pričepi uza zid, vjeruj da se u tom zidu vrata otvore, vrata kroz koja izadjemo u jedan mirniji život, bez poniženja, frustracija i osuda.. Glavu gore, možeš ti to. Ja uvijek vjerujem u bolje sutra.. pozravljam te svako dobro ti želim, ugodan ti vikend..;))

    avatar

    03.06.2006. (10:58)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    glupo je reći da će biti bolje.. ako se nešto ne promjeni.. pitanje je da li to možeš. naravno, prvo je ono financijsko osamostaljenje... mogu ti samo poslati puno ljubavi i podrške..

    avatar

    03.06.2006. (11:15)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........niko nije kamen ,koliko god to želio,zato nek iscuri što više muke sa suzama.Bit će ti lakše............pozdravić......i idemo dalje...............

    avatar

    03.06.2006. (11:32)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    Dobar ti dan? Kako si? Jel danas novi dan? ( ah, nezaboravna Scarlet...)
    Nek te nitko i nikaj ne spriječi da se spucaš na blogu! Ne daj se! Ugodan ti vikend (kolko može bit...)
    I nemoj ni brisati... nek imaš dokaz sama za sebe... nekad namje to potrebno, meni barem je...imam tone dnevnika...
    Svako dobro :))

    avatar

    03.06.2006. (11:58)    -   -   -   -  

  • Od zore do sumraka

    E draga, sad sam tek pročitala postove! Znaš i sama da nam je situacija slična... I mogu ti samo reći da zbog svoje djece radiš ono što misliš da bi trebala! Jer sam ti već i ja rekla da mi je to najbitnije kod moje mame! Kad znam da me razumije... Ok, neće doć po mene kad nemam bus-a jer joj je on nešto utuvio u glavu (da se razumijemo, prije je bez problema dolazila po mene di god i kad god je trebalo), ne ide ni po svoje kćeri... lakše mu je dat 5o kn za kartu i jendoj i drugoj, nego doć s autom po njih na stanicu i dat za naftu ni 20kn. Nije da je to svaki dan.. kćer mu dođe možda 2x godišnje! Znam da si svjesna svega i to je najbitnije! Ne daj se da ti netko upravlja životom! Još si mlada i možeš puno toga promijeniti!Kako si nama mladim curama dala savjet, poslušaj sama sebe, jer još nije kasno! Najvažnije je da tvoja djeca znaju da si uz njih bez obzira šta on kaže i šta im napravi! Znam da su to komplicirane situacije, ali ja vjerujem da ćeš naći najbolje rješenje! Jer si ti super mama!!!! Pozdrav ti šaljem!!!! E, da...i pišem ti 2.tj.kad mi završe kolokviji mail! Pusek

    avatar

    03.06.2006. (12:49)    -   -   -   -  

  • teuta

    Dobar ti dan, draga...uvijek bi trebali ljudi međusobnom davati sebi podršku, ali onu iskrenu ne samo zato što bi to tako trebalo biti. A mslim da se prepozna ona prava od one lažne podrške. U vezi mog posta...nije ni bitno kako tko izgleda, zar ne? Bitno da je stručna,pažljiv i komunikactivan...kao i tvoj ginekolog...A što je u odnosu na zdravlje tih 100 kuna, zar ne? Topli podrav, draga...cmokkkk.

    avatar

    03.06.2006. (13:05)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Evo da ti uputim pozdrav. Uskoro me više neće bit na blog.hr. Neke su me stvari puno zasmetale. O tome ću u svom zadnjem postu. Otvorio sam novi blog na indexu pa ćeš me moć pronać tamo. Link je www.vin.bloger.hr :)

    avatar

    03.06.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • Pjesma o jednoj mladosti

    Draga majko, žao mi je što proživljavaš ovakve muke. Tko sam ja da ti sudim?! Živiš najbolje što znaš, nastojiš ugoditi svakome, sama sebi si na posljednjem mjestu. Glavu gore, skupi hrabrost i snagu, izbori se za sretniju budućnost. Pokušaj razmrsiti taj čvor ili jednostavno prereži. Kraj školske godine je blizu, dječica će pozavršavati što trebaju, a onda zakoračajte u bolji život. Želim ti od sveg srca da uspiješ!!!

    avatar

    03.06.2006. (19:16)    -   -   -   -  

učitavam...