Komentari

6819.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • smičak

    je, svi kažu da smo okej pjevali, neznam jel nas tješe ili stvarno, al meni je bilo grozno. još kad je onaj tip gurno mikrofon pred mene i sotonu ufrastila sam se. i dvaput se nisam mogla sjetit kak idu riječi a znam pjesmu. valjda niko nije skužio. što se tiče onog komentara kaj si mi ostavila, moja kuja je poprilično bezosjećajna i samo gleda kak da nađe žrtvu da se igra s njom. samo gleda sebe. s medom sam mogla "razgovarat", on me kužio. pusa, bokić!!(?!?!?!) :))))

    avatar

    02.06.2006. (15:59)    -   -   -   -  

  • bzvz world

    a jebeš to kaj si ti zaboravila rječi, tak u glogalu smo bili dobri.a žao mi je zbog kuje, baš je kuja!:) kaj bi ja bez tebe smičku moj, ti me jedina pratiš i čitaš ova sranja, skužila sam ko je žaba al ipak hvala!i htjela sam ti još nešt napisat al ne znam kaj! bila sam i kod milce, ona ima post sličan tvom, očito se radi o istoj osobi i pretpostavljam kojoj,al ok.. i kod žabe sam bila i kod maje, svima sam poostavljala komentare i otišla spavat, sad je sve već bolje nego šta je bilo i iz sekunde u sekundu sve je bolje, kak sam strgana ovo nema više veze s vezom!kissić

    avatar

    02.06.2006. (16:47)    -   -   -   -  

  • smičak

    ma ja idem na ovaj blog kad god uhvatim slobodnog vremena (jer mi je društveni život nula) i zlostavljam sve šta stignem. sad si ti nova i često tu visiš i ostavljaš komentare pa sam ja zato stoga veoma srećna. ovi koji imaju malo više staža tu, dolaze svaka 3 dana. to me ubija. budi pozdravljena.

    avatar

    02.06.2006. (18:17)    -   -   -   -  

  • bzvz world

    samo ti dođi k meni ja ću bit tu dok mi opet isključe telefon, nadam se ne tak skoro tak da mogu malo pričat svoje isprazne napušene priče koje ovak nemam kome pričat, nemoj se ništ brinut sve je ok.....a ako nemaš drugog društva imaš svoju kuju koja je kuja i zajebavaj ju malo a i sad je vix pa će ti i seka valjda stić doma i druži se s njom a ako ti je baš jako dosadno možeš uvijek doć k meni na kavu!to ti je to naj bit u kurcu i uživaj odo ja pit.kiiiiiiisssssssss

    avatar

    02.06.2006. (18:50)    -   -   -   -  

  • * * * zajebana * * *

    oh, oh, oh, iliti voila!

    avatar

    02.06.2006. (21:51)    -   -   -   -  

  • milca

    dobro si ti to napisala kod smička!kak je bilo na urbanu?si malo popla?ili glumila redara?

    avatar

    04.06.2006. (17:01)    -   -   -   -  

  • The return of the frog :)

    vidiš, i mene je auto pukno pred par godina, a zato sam ja ovako, heheh, napokon našla razlog!!! nisam ni sumnjala da ćeš skužit ko je žaba, pametno moje... jesi došla doma živa i zdrava danas???

    avatar

    04.06.2006. (17:11)    -   -   -   -  

  • smičak

    di je novi post čmare?

    avatar

    05.06.2006. (16:39)    -   -   -   -  

  • joy is in your mind

    još taj ˝bezinspiracijski ˝ post tu stoji... daj, kad će novi? ti bar imaš uvijek inspiracije... !

    avatar

    06.06.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...