Komentari

rilady.blog.hr

Dodaj komentar (47)

Marketing


  • zvoncica

    znas i sama da se slazem s tobom. JEDNA JEDINA osoba iz mog "stvarnog" zivota zna za moj blog. to je moja sestra. i NITKO drugi. nadam se da ce tako i ostati.

    avatar

    02.06.2006. (11:46)    -   -   -   -  

  • girls_gone_wild

    hej zanimljiv blog, dođi jednom do mene..pozz

    avatar

    02.06.2006. (12:41)    -   -   -   -  

  • Dragonfly

    U vezi svatko treba imati svoju "ladicu". To ne znači da ovaj drugi njega ne voli ili da nešto skriva,neku strašnu tajnu.. Već jednostavno svi moramo imati nešto samo svoje, jedan dio sebe nikada ne smijemo izgubiti.
    I puno puta mi se dogodilo u vezi to nerazumijevanje vezano za to da imamo nešto samo naše. Bilo li to blog, neko druženje, neko tajno izbivanje četvrtom uveče. I to nema veze s tim da se radi o prijevari, o skrivenim mračnim tajnama...
    Jednostavno nikada ne smijemo izgubiti ono nešto samo naše. Jer zapravo time gubimo i sebe.
    A što se prekidača tiče.... Goriti ćeš ti, goriti, kao krijesnica, ma kao ona jarka neonska lampa na stadionu: P
    Samo je pitanje dana...
    I ja čekam neke prstiće da dotaknu prekidač u mrkloj sobi i da lampa ne pregori u trenu kao dosada... Dočekati ćemo, o hoćemo, hoćemo: )))

    avatar

    02.06.2006. (13:29)    -   -   -   -  

  • -Bridge-

    mog zakonitog blog ne zanima.ponekad baci oko na njega pa kaze: "o, promijenila si dizajn? " tekst ne razumije jer ne zna hrvatski. sve da o njemu i hvalospjeve pisem -uzalud vam trud sviraci...;))

    avatar

    02.06.2006. (13:44)    -   -   -   -  

  • teuta

    Tako je draga, u potpunosti se slažem s tobom. Baš u svakom djeliću. Moj blog nitko ne čita od mojih, iako bi i mogao, nemam nikakve tajne nit mi ne bi smetalo (pogotovo što se tiče mog supruga), ali jednostavno smatram da je ovo moja tajna ladica, i to čuvam samo za sebe. U vezi mog posta...znaš ne radi se o nekoj fatalnoj ljepoti, to nikako..ali jednostavno nešto iz mene zrači što tako djeluje na ljude. Znaš kako se kaže, da netko ima "ono" nešto, neka kemija koja sve to uzrokuje. Osim toga, ja sam ti sa svakim, veoma otvorena, slobodna i volim gledati ljude ravno u oči. Ali sve nekako u nekom normalnom stilu, ne prostački. Pa i možda to djeluje na sve to. Topli pozdrav, draga...cmokkkk.

    avatar

    02.06.2006. (14:01)    -   -   -   -  

  • Samo moje priče

    Super ti je metafora, ta sa ladicom... Dobro si to rekla. Ali meni za primjer, je najveci problem to da ne mozem pisat o svim stvarima sto bi mozda htio posto necu da se skuzi moj identitet iz bloga... i nemozem da toliko sakrijem kontekst i da bi prica jos uvijek imala smisla... U svakom slucaju... blog je drugi svijet.

    avatar

    02.06.2006. (14:09)    -   -   -   -  

  • Samo moje priče

    Ako hoces saznat citavu pricu moras procitat blog... :O :O Ali samo ako hoces naravno! ;)

    avatar

    02.06.2006. (15:01)    -   -   -   -  

  • Ina

    e vidiš..to je jako pametno..tako ni moj bivši nije znao za blog..a ovaj sadašnji zna..i to samo iz razloga što još nije bio "sadašnji" dok je počeo čitati. A sad..možda bi ponekad i voljela da ne zna..razmišljam da promijenim blog..iako sumnjam da će se to dogoditi..previše toga je nastalo na toj mojoj prečici i sumnjam da bi novi blog to mogao zamijeniti..

    avatar

    02.06.2006. (15:06)    -   -   -   -  

  • KOKI

    meni svi znaju za blog..i bivši i sadašnji i budući...:):)):):)

    avatar

    02.06.2006. (15:17)    -   -   -   -  

  • izgubljena

    ma, ja isto sve svojatam...a za blog mnogi znaju da ga pišem, ali nitko ne zna koja sam...

    avatar

    02.06.2006. (15:18)    -   -   -   -  

  • bosonoga

    ma nije to stvar laganja, to je baš kao da se netko uvuče u tvoju glavu. i ma koliko me taj netko razumio, shvaćao nije baš zgodno da šeta po mojoj glavi... mislim, u mojoj glavi:) i onda bi to bilo kao da važemo svoje misli, kao što ponekad moramo vagati riječi.

    avatar

    02.06.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • zvijezda s manama

    Ja sam svom dragom rekla, ali samo zato jer znam da nije tip za kompjutere i da ga neće čitat. Best frendica nema pojma, na poslu sam rekla samo osobama od povjerenja.

    avatar

    02.06.2006. (16:09)    -   -   -   -  

  • P A N T E R A

    mene svi u čudu gledaju kada kažem da moj muž ne zna za moj blog! pa ja ništa ne skrivam! ja samo želim jedan mali dio svijeta ostaviti samo za sebe! moje utočište! tamo gdje sam ja gospodar prostora! možda zvuči blesavo....ali ponekad čvjeku treba baš takav kutak! i zato te podržavam!

    avatar

    02.06.2006. (16:10)    -   -   -   -  

  • Hrki

    Izdajico! Samo Rijeka postoji :-P Šalim se malo :). Imaš pravo. Blog je nešto kao da pišeš dnevnik u neku bilježnicu i onda dođe netko i slučajno nađe tu bilježnicu i počne čitati bez dopuštenja. Kao i ti, i ja imam neke ljude kojim sam dao da čitaju. Dao sam ih jer jednostavno njima najviše vjerujem. Nadam se da neću požaliti :).

    avatar

    02.06.2006. (16:32)    -   -   -   -  

  • Hrki

    I da se nadovežem. Imao sam neku afer (love op.a.). U jednom razgovoru spomenuo sam da između ostalog imam i blog, ali nikada nisam rekao niti adresu niti išta što bi mogla povezati. Nakon mjesec dana od prekida, pojavila se nova komentarica na mom blogu. Pitanje za milijun $. Tko je to bio ? Ista osoba s kojom sam prekinuo. Znači iako je ovo nekakav tajni dnevnik lako se otkrije. Barem ja imam takvo iskustvo :) Ali neću da ga brišem! Neka čita i pati :-)

    avatar

    02.06.2006. (16:36)    -   -   -   -  

  • ona

    hop, evo i mene tajanstvene :)) joj, ni meni nitko ne zna za ovo, da zna, mislim da bi doživio slom živaca koji inače doživljavaju žene :)) baš da, ispušni ventil, uz još dodatak slikica i svakakvih efekta :)) i nije to muljanje, to je MOJE, ne diraj :****

    avatar

    02.06.2006. (16:55)    -   -   -   -  

  • boxerworld

    svatko na ovom svijetu mora imati svoj kutak koji je samo njegov.
    ja sam ipak za to da partner zna za takvo što, iako za sad imam loše iskustvo(moja ljepotica je ljubomorna na moj blog????')
    sa pravim pristupom vremenom partner shvati potrebu za tim.

    avatar

    02.06.2006. (18:57)    -   -   -   -  

  • xtc.soul

    a svako voli imat nesh "samo moje"

    avatar

    02.06.2006. (20:32)    -   -   -   -  

  • SLIJEDI TRAG ANĐELA

    tako je! ne daj ti SVOJ blog! :o) niti ja ne želim da itko od poznatih zna za moj.. nekako ovo želim zadržati kao "moj svijet".. pusa!!

    avatar

    03.06.2006. (08:49)    -   -   -   -  

  • builderica

    nastavak....taj netko ne smije biti ljubomoran,mora biti zagonetan-nedostižan ("play hard to get"),treba strijelcu dati svu moguću slobodu koju želi ...tako ćeš ga (ovdje nju) ,najviše vezati uz sebe...daj mu slobodu (ovdje njoj) i "maš" ga (nju) zauvijek![Otkrije li te da kopaš po njegovim (ovdje njenim) papirima ,stvarima (blogu)kako privatno,tako na poslu ,ti si izbrisana (ovdje izbrisan) zauvijek]!Eto,ukratko,sa strijelcima je,ustvari "užasno" lako,poštivaj njegova pravila ,prilagodi se 100% svemu što želi i tvoj (ovdje tvoja) je...dok vas smrt ne rastavi! Pusa ,pozdrav i ugodan i sunčan dan (koja kiša!!!) želim!

    avatar

    03.06.2006. (09:15)    -   -   -   -  

  • MOJOJ LJUBAVI

    svatko ima nešto što mu je važno,a na onome drugom je da to poštuje,i to je sve OK dok ne utječe na kvalitetu veze i način življenja,lijepi pozdrav! :))

    avatar

    03.06.2006. (09:43)    -   -   -   -  

  • Thoughts Of The Refugee

    pa naravno, svako ima pravo na svoj kutak i svoju privatnost, to nikako ne znaci da cinis nesto lose, cak ni prema partneru! tako je bilo i kod mene! prvi put te citam, ali mislim da ne i zadnji! pozdrav!

    avatar

    03.06.2006. (11:52)    -   -   -   -  

  • erin

    Savršeno, potpisujem te tvoje stavove. Moj blog, moja ladica, moj auto, moj život.. pristup imaju samo oni kojima dopustim ili im dam ključeve.... pozdvljam te ugodan ti vikend.. pusica..;))

    avatar

    03.06.2006. (11:54)    -   -   -   -  

  • estera

    ja sam se razotkrila skroz....ne smatram to nužno lošim potezom. možda je samo stvar u odnosu...neznam. trenutno je tako pa je bezveze da pričam o drugoj strani kada je nisam isprobala....pozdrav draga Rilady:***

    avatar

    03.06.2006. (12:17)    -   -   -   -  

  • Sick

    Mala slazem se s tobom.. ito u potpunosti... razlog tome je to sto sam ja svojoj dragoj dao link svog bloga i hebiga sad ... bas kao sto si napisala to uveliko utjece na pisanje postova... ali zivim s time nemogu si pomoci...

    avatar

    03.06.2006. (12:44)    -   -   -   -  

učitavam...