Komentari

mama44.blog.hr

Dodaj komentar (15)

Marketing


  • lorraine

    Joj,hehe..vidim da sam ti morala neke naputke dati glede chata,da sam znala da ces zakoracit u taj svijet:).Nekad je na chatu bilo jako dobro,strasna ekipa,feste jednom mjesecno diljem lijepe nase...no to je bilo prije par godina.Meni se ipak nesto lijepo desilo na chatu...moj Zakoniti!:)
    No opet kazem to je bilo prije dobrih 6-7 godina,kad nisu klinci tako uletavali,a nije ih ni bilo bogzna sto,sad su se i oni unaprijedili pa valjda odma kazu ono sto na umu to na drumu:).Ajde nek si se i tamo malo nasmijala:))) Pozdrav!

    avatar

    02.06.2006. (02:40)    -   -   -   -  

  • Angie

    Hvala bBogu da nisam jedina ostala paf.neki dan kada je riknuo Blogov server odem ja na chet oitai jel netko zna kaj se dešava .A ono prozorčića ko kenje ,dakle koji uleti.sve je to ok poklikala ja njih ,saznala što sam trebala i smijala se ko bedak.no pitam se ja kaj kad tak uleću klinkama od 12,13,godina one znatiželjne sigurno zalutaju i na chet.Veli moja Velika teta ja tamo više neidem tam su ti svi tak prosti.:-))))Servus

    avatar

    02.06.2006. (04:10)    -   -   -   -  

  • katrida

    .........ja sam odustala i od razgovora,,,,ono,znaš, zastaneš sa nekim popričat,razgovarat a on ti se odma uvaljuje,nasmješiš se uz pozdrav-ovaj se uvaljuje..........ja se ,tako,onda,samo uvaljujem u razgovor sa didima koji hodaju uz pomoć štapa.......................ddobar ti dan..........

    avatar

    02.06.2006. (05:57)    -   -   -   -  

  • u ime...

    ja obožavam chatati, i to sam otkrila prije bloga... znam da svašta naiđe al to se da lako riješiti, klikneš X. moje društvo je skupina dobrih, ozbiljnih i pristojnih ljudi. osobno sam upoznala samo jednu, sada frendicu, i mislim da i tamo dobiješ upravo ono što tražiš.
    moramo se jednom naći, važi? (da popraviš utisak :)))
    pusa i pozdrav

    avatar

    02.06.2006. (06:17)    -   -   -   -  

  • Ladyandry

    Dobro jutro..Dobar dan mama moja!!!!!!!!!!

    avatar

    02.06.2006. (07:00)    -   -   -   -  

  • seoska idila

    ja sam davnih dana uletila nekim klincima u americi na chat (mislim da onda nije bilo naših).. u stilu: ajd bok, idem u školu.. no da. a ovo što pišeš... zar si mislila da je drugačije?? problem je kad nam se djeca zanesu takvim pričama... zato, klincima dalje od kompa...

    avatar

    02.06.2006. (07:07)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    ec slusaj!!!ja ih volim nabrijat ono skroz a onda kad kaze svrsit cu ja njemu da sam musko!!!!!!!!!!!!vise se nikad ne javi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    a soba u kojoj nema sexa je batak!tamo sam non stop:))))
    cak sam upoznalka jednog divnog decka na chatu!samo moras postavit granice i to je to!usput decko je iz mog grada;))))

    avatar

    02.06.2006. (07:36)    -   -   -   -  

  • KAKO SADA DALJE

    eh!dobro jutro

    avatar

    02.06.2006. (07:36)    -   -   -   -  

  • mama44

    @LORRAINE:a frigaj ga ako danas za svaki novi potez moraš tražit uputstva...promućkati prije uporabe...:))@MAJA:ja sam uvijek za..zapravo nisam ništa očekivala - zaskočilo me!!hehe...najbolja metoda, odmah s neba pa u rebra, da znam kako je..:))@MAMA2:ma ne mogu ti ja to, meni ti proradi žlijezda zezalica i ne mogu si pomoć...u biti, uopće nemam mašte ako me ne interesira..:))@RUDARKAma kakva djeca!! Komp je na dritom pogledu iz svih uglova kuhinje i dnevnog boravka...a mama dežura...kasnije ćemo vidjeti..:))

    avatar

    02.06.2006. (07:43)    -   -   -   -  

  • baca iva

    Baš ti hvala, draga mama44, što o nama imaš lijepo mišljenje. Nikada nisam bio na chatu, a nisam ni znatiželjan. Imam MSN i tu mogo ćaskat kom ja dopustim. Što se muškaraca tiče ništa novo. Prije su išli kojekuda i vrebali svoju "šansu", sad imaju chat. Ima tu dosta i perverzije, svašta. Ali to je samo realna slika društva. Neka si se ti malo izezala za svoj gušt. A imaš i jedno iskustvo više. Neka ti je lijep i vedar dan. Puno ti pozdrava šaljem i veeeeeeeeeliku pusu!

    avatar

    02.06.2006. (09:31)    -   -   -   -  

  • kiwi-club zadovoljstvom protiv kila

    Često znam zanemariti formu, samu riječ i pokušavam iščitati poruku koja se krije ispod površine. Iskustvo mi govori da se iza pojedinog dojma često znaju kriti razne stvari, često potpuno suprotne od onoga što bi na prvi pogled pomislili. Znam to prispodobiti poslovicom: "Ne boj se psa koji laje", kod onih grde koji ti ne daju šansu, kada osjetiš njihov topli dah, gotovo je, osjetiti ćeš i zub, dok oni glasni, laju, kad im priđeš, oni se malo odmaknu i dalje laju, tako ti je to. Svi mi pletemo svoje mreže, netko da bi te ljubavlju zarobio, netko da bi te iskoristio, netko iz navike, netko iz potrebe, znane ili ne, a na nama je da ne letimo kao muhe bez glave i ne upadamo ni u kakve mreže, jer i zlatni okovi su okovi, nego da idemo slobodno svojim putem i prema svom cilju, pa ako nam se netko drag pridruži, put će biti ugodniji, ali treba dobro otvoriti oči, jer iskušenja, prividi i obmane su posvuda. Na žalost zbog opreza propustimo i puno toga dobroga, ali to je valjda cijena sigurnosti i slobode, pa sad tko što voli. Vidiš kako se lako izgubiti u mudrovanju, a samo sam ti htio reći da se paziš i uživaš, i da ti šaljem veliku pusu :)

    avatar

    02.06.2006. (10:22)    -   -   -   -  

  • zgbaba-bez šminke

    haha ma bitno da si se ti dobro zezala! zakaj bi bila naivna zato kaj su klincima proradili hormoni? hehe, nek se uče, nek vide kaj ih čeka u životu- npr. mama44! kaj ih ne ubije, bu ih ojačalo, ne? a i tebe ;)))))

    avatar

    02.06.2006. (10:26)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Ja chat izbjegavam jer ništa pametnoga tamo ne možeš nać.
    Nema te u mini favsima jer je server pao ali se očekiva da će to bit ubrzo riješeno. Ti si bila i ostala među mojim favoritima zajedno sa kralom, vinkovcima itd. Trenutno niste vidljivi na mom blogu ali valjda će opet uskoro propradit ta lista :)

    avatar

    02.06.2006. (10:55)    -   -   -   -  

  • Vjesti iz nesvjesti

    Pošto sam tek sad primjetio onda tek sad i čestitam na almost cool listi :)

    avatar

    02.06.2006. (11:05)    -   -   -   -  

  • katrida

    ........sorry...........ko je moga zamislit ovakvi život,da postoje ljudi sa kojima ne možeš razgovarat ni o njihovoj dici................pet puta pišem i brišem,ništa ne može ,nikakve riječi opisat tragediju života zlostavljanja šutnjom..........ipak........pozdravić..........

    avatar

    02.06.2006. (11:06)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...