Komentari

hatsepsut.blog.hr

Dodaj komentar (6)

Marketing


  • -= The Trooper's Wasted Years =- #2

    Prfiii =)!... Da slazem se s postom, lijepo si to napisala... Ma Isus je bio pametan i moralan covjek. A sva ova sranja koja je crkva izmislila da bi manipulirala ljudima su bajke za djecu. Sere mi se od crkve i "boga". Ali Isus je bio u pravu.

    avatar

    01.06.2006. (23:45)    -   -   -   -  

  • pank strungle for life

    ISUS JE BIO U PRAVU, ALI VISE NIJE JER GA NEMA I NEMOZEMO ZIVETI PO PRAVILIMA KOJA SU BILA PRIJE 5000 GODINA....ONDA HAJDEMO SVI KRENUTI U OBECANU ZEMLJU I OD NASEG ZLATA RASTALITI ZLATNO TELE....TO SU BAJKE....U TO VRIJEME NA BRDU NISU MOGLI RASTALITI TO ZLATO I FORMIRATI U TELE, JA DANAS KUPIM ZLATNI PRIVJESAK U OBLIKU KURCA I IMA NEPRAVILAN OBLIK....NO JE ISTINA DA NEZNACI AKO IMAS AUTO I KUCU DA SI SRETAN COVJEK, JA BI BILA BESKUCNIK SAMO DA IMAM SRECE U ZIVOTU, KOJA MI JE NAPRAVILA OZILJAK DUBOKO U MESO PRILIKOM ZAOBILAZENJA MENE....

    avatar

    01.06.2006. (23:50)    -   -   -   -  

  • pucica Olga

    ej, darling.. i ti nama fališ... nema ko filozofirati u busu.. ideš ti možda sutra u čk? zakaj novi blog?... stari više nebude u funkciji?

    avatar

    02.06.2006. (15:58)    -   -   -   -  

  • hatšepsut

    @pucica...nejdem u čk, moram učiti za maturu..šmrc..novi blog čisto iz dosade....ne, stari više nebu u funkciji.

    avatar

    02.06.2006. (17:25)    -   -   -   -  

  • in my life...

    istina,isus je bio u pravu...ali malo ljudi će to učiniti, izmišljat će izgovore kako ne bi napravili,a onda meni neko priča kako bi htio iskrenost.. ali nije spreman žrtvovati se da dođe do nje. da i ne znamo živjeti. provodomo vrijeme na nebitne stvari...

    avatar

    02.06.2006. (20:21)    -   -   -   -  

  • Skingirl CoTTica

    joj,kako krasna tema..dirneš ti mene uvijek...moja razmišljanja o slobodi su duboka, a tek istina koju se trudim pronaći...ne znam možda mi donese nešto lijepo,a možda samo bol jer bol je jedino što je stvarno,nema tu nikakve dileme..to osjetiš, i nisi u oblacima nego te svake desetinke vraća opet iznova u stvarnost...ma....jedva čekam da svo to sranje bude gotovo da se nas dvije malo zabavljamo...pusa..

    avatar

    02.06.2006. (22:40)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...