Komentari

pavlepp.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • Tvrdo kuhane misli

    pa to je baš lijepo...

    avatar

    02.06.2006. (10:32)    -   -   -   -  

  • još sanjam

    ma, vidi ti njega............čime ti to zračiš!? ; )))

    avatar

    02.06.2006. (12:16)    -   -   -   -  

  • Lady Arwen

    Nova doza strasti i gubitka. Postat ću ovisna....

    avatar

    02.06.2006. (17:30)    -   -   -   -  

  • analena

    romantik prave vrste nema šta.stara duša etc.al momak nisi li ti malo naivan...mislim fatalno se zaljubit na nekom tulumu u neku djevojku koju si vidio samo jednom...nisi možda zaboravio na razlog zbog kojeg si uopće bio na tom tulumu....neću ni spominjat koju si glupu situaciju u glavi napravio ljudima koji su izravno pogođeni tvojim manijakalnim napadima zaljubljenosti...ponašaš se kao dijete...tvoj superego zakazuje generalno...pamet u glavu prije nego tresneš sa tih svojih oblaka na kojima letiš jer naime tvoja verzija kvazi romantizma je so last week...

    avatar

    02.06.2006. (23:21)    -   -   -   -  

  • lily

    Mislim da trazis savrsenu jer mislis da ce s njom sve biti savrseno. Ali savrsenost je bliza strojevima nego ljudima. Strojevi nemaju dane kad umjesto lustera stancaju zdjele za voce. Osim toga, vrijednost ne nosi covjek s druge strane, vec odnos s njime, trud ulozen u taj odnos. Ne mastanje o trudu.

    avatar

    02.06.2006. (23:42)    -   -   -   -  

  • Mazohistički miško

    a što ako jednom..dođe netko..koga ćeš više voljeti? Jednom..

    avatar

    03.06.2006. (12:55)    -   -   -   -  

  • nitko poseban

    meni je ova stvar s blogovima prilicno nepoznata. ali malo sam razmisljala i odlucih malo razgledati, ne znam vise kako sam dosla bas do ovoga tvog...a nije ni bitno... prije sam mislila kako je to bezveze, dnevnik na internetu, ti si mi to potvrdio. jer dnevnik bi trebao biti osobna stvar. ako neke stvari namjeravas djeliti za to imas prijatelje. romanticar si, to vidim, zelis podijeliti, ali sigurno nisi toliko naivan da mislis da bas one osobe o kojima pises nece citati to, pa poznaju te (pretostavljam). sta zelis zavest ili otpilit nekog preko interneta??? to je pomalo nehumano.... nema razgovora, pogleda u oci, tu se negdje romantika gubi.

    avatar

    03.06.2006. (18:15)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...