Komentari

sovinist.blog.hr

Dodaj komentar (10)

Marketing


  • goga bjondina

    Tako to biva kad se zenu izabere donjom glavom i kad je najvaznije da slatka zenica ima sisice i guzice i umiljato trepce. A kako je ocigledno glupa, frajer se uz nju sjeca nadmocno pametan, snazan i neophodan. Onda se draga razdeblja i prestane biti umiljata....ali glupost je neunistiva i dragi muzic ima problem. nazalost znam i previse dragih, pametnih, ugodnih i po svemu pozeljnih muskaraca koji su zaglavili s mentalno lijenim, povrsnim i nametljivim guskama jer su na startu imali povrsne i pogresne kriterije...a poslije su stigli klinci i oni su se nasli u klopci. Zao mi je takvih, ali realno sami su si krivi. A ljubav bi trebala biti mogucnost gledanja u istom smjeru...

    avatar

    04.06.2006. (13:36)    -   -   -   -  

  • i want it all and i want it now

    e bome bi ju i ja opalila. al puno ranije. svaka mu cast kaj je tak dugo izdrzo.

    avatar

    04.06.2006. (17:38)    -   -   -   -  

  • Baloncic svemira

    ^-^ hihi

    avatar

    05.06.2006. (14:50)    -   -   -   -  

  • ivana

    -> pitam se zašto nikad na blog ne stavljaš ovakve vijesti..?

    Tukao ju je, prijetio i doslovno zavrnuo vratom, iako je trudna bosa bježala iz kuće. Nije mu smetalo što je držala njihovo prvo dijete. Rekao je da će joj kukom izvući nerođeno dijete.

    Mario P. (26) osumnjičen je za nasilničko ponašanje u obitelji, prijetnje i zapostavljanje svoga maloljetnog djeteta. Do sada je kazneno prijavljen 154 puta zbog razbojstava i droga. Zbog posljednjih kaznenih djela, priveden je u istražni centar zagrebačkoga Županijskog suda, te mu je nakon ispitivanja određeno zadržavanje.

    Sumnjiči ga se za zlostavljanje 22-godišnje supruge i djeteta, koje nema ni godinu dana, piše Večernji list.

    Suprugu je psihički i fizički zlostavljao od 19. ožujka 2005. do 11. lipnja 2006. Sve je počelo svega tri dana poslije njihova vjenčanja, kada ju je trudnu pretukao. Prijetio je da će "joj kukom iz trbuha izvaditi nerođeno dijete".

    U to vrijeme obitelj je živjela u Splitu, a kada su došli u Zagreb, zlostavljanja su se nastavila. Tako ju je 2. svibnja udario šakom u glavu, dok je u naručju držala njihovo dijete. Sve je kulminiralo 10. lipnja 2006. kada je pijan došao kući. Opet je pretukao ženu te joj doslovno zavrnuo vratom.

    Nesretna žena uspjela je bosa pobjeći iz kuće, no Mario P. ju je sustigao i počeo rukama i nogama udarati po tijelu.

    Zapomaganje nesretne žene čula je susjeda, koja joj je htjela pomoći, no nasilnik je i njoj zaprijetio ubojstvom, te je nastavio tući suprugu. Pretučena žena ipak je uspjela pobjeći i pozvati policiju, koja je privela nasilnog supruga.

    Mario P. nasilno se ponašao i dok je davao iskaz istražnoj sutkinji, pa je sve vrijeme bio vezan lisičinama, a u sudnici je bilo i dodatno osiguranje, piše Večernji list.

    avatar

    15.06.2006. (20:49)    -   -   -   -  

  • ivana

    U Nazorovoj ulici u Zagrebu 22-godišnji mladić je iz vatrenog oružja ubio tri godine stariju suprugu, a potom i sebe. U domu je bilo njihovo dvogodišnje dijete koje je sve vidjelo.

    "Ženu je tijekom posjeta sina u Domu za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici ubio suprug hicima iz ilegalnog pištolja, nakon čega je ubio i sebe", rekao načelnik ureda načelnika zagrebačke policije Krunoslav Borovec.

    Majka je došla posjetiti dijete u petak ujutro oko devet sati, a suprug je stigao dok je ona sa sinom boravila u parku u krugu Doma. Prvo je došlo do svađe, a onda je muškarac s više hitaca iz pištolja ubio ženu pred očima sina.

    Nakon toga pucao je i u sebe. Bio je živ i nakon dolaska policije, ali nije preživio do dolaska hitne pomoći.

    Ubojica, kod kojeg je policija tijekom očevida pronašla oproštajno pismo, od ranije je poznat po kaznenim djelima. Lani u prosincu, zajedno sa svojim ocem, prijavljen je radi lišavanja slobode i prijetnji supruzi.

    Njihov dvogodišnji sin u tom je razdoblju po sudskom rješenju smješten u Dom za nezbrinutu djecu u Nazorovoj ulici.

    Kako neslužbeno doznaje 24sata mladić je prije nego što je počinio ubojstvo uletio je u dom i prijetio pedagogici, kojoj je stavio cijev automata u usta te socijalnoj radnici.

    Muškarac je navodno bio psihički bolesnik, a motiv ubojstva je brakorazvodna parnica. Identitet žrtava još nije poznat.

    avatar

    16.06.2006. (20:33)    -   -   -   -  

  • ivana

    Kamenom zatukao majku
    Srećko je već danima bio psihički rastrojen. Maltretirao je majku i trojicu braće. U petak mu je bilo posebno loše, pa ga je majka pošla umiriti. Pomaračio mu se um i zatukao ju je kamenom.

    PREGRADA - Psihički boelsnik Srećko Hrestak u petak je u Benkovu kod Pregrade kamenom ubio majku Mariju Hrestak. Tridesetdvogodišnji sin pričekao je 54-godišnju majku na putu nedaleko njihove kuće i zatukao je kamenom.

    Je li sin majku gađao kamenom ili ju je udarao njime, nije se moglo doznati jer kriminalistička istraga još traje. Hrestak je već danima bio psihički rastrojen i sklon nasilju, pa je maltretirao majku i trojicu braće.

    FaH
    Mrtvo tijelo Marije Hrestak prekriveno plahtom

    U petak mu je bilo posebno loše, pa ga je majka pošla umiriti, budući da je u istome selu nedavno kupio kuću. No, mladić poremećena uma, koji se ranije više puta liječio u Psihijatrijskoj bolnici Vrapče, digao je ruku na majku i ubio je.

    Policija ga je odmah uhapsila i odvela na ispitivanje. Hrestak će biti prepraćen u istražni centar zagrebačkog Županijskog suda.

    avatar

    23.06.2006. (19:58)    -   -   -   -  

  • Gadoguz

    Ivana znam da ovo vjerojatno neces nikad procitat, ali stvarno si tuka

    avatar

    27.06.2006. (01:51)    -   -   -   -  

  • ivana

    Gadoguz, hvala na uvredi. Evo procitala sam. Ne poznajes me i nemas razloga govoriti mi da sam ovo ili ono..

    avatar

    27.06.2006. (21:39)    -   -   -   -  

  • Gadoguz

    Mogu na temelju tvojih postova

    avatar

    28.06.2006. (13:09)    -   -   -   -  

  • ivana

    Baš fascinantno..! A šta je zapravo tuka?

    avatar

    28.06.2006. (14:05)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...