Komentari

minicooper.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • ex - PUMič

    a jooj... nije valjda da te jos svrbi.... te alergije nikako da prestanu, evo ja svaki dan slusam kihanje mog brata koje toliko uvjezbao da moze cak kihat u ritmu neke pjesme... onoo... alergije prodite... hote ća....

    avatar

    01.06.2006. (11:28)    -   -   -   -  

  • bangl Mirisni

    živjela hrana-ja volim hranu,hrane je zakon-ne brini se ti stara moja alergija je ionako samo proizvod tvog smrdljivog uma koji se nekim čudnim kozmičkim silama manifestira i projicira po tvojoj koži, nozdrvama i čak nekim unutrašnjim organima koji su bitni za normalno funkcioniranje tvog smrdljivog tijela-zato ne brini se jedi,stavljaj pčele i ose u usta i čekaj da te izbodu,trpaj si krpelje u gačice,onaniši(za one koji ne sfaćaju masturbiraj) sa prljavim rukama,odi obavljat veliku nuždu u šumu i kasnije obriši guzu sa koprivom-tisuće je mogućnosti koje se praktički prostiru pred tobom i nadohvat ruke su ti-samo pusti da ti mašta radi i svo veselje alergija, osipa i kojekakvih drugih zaraza postati će dio tebe...ne znam zašto sam ovo napisao ali eto nekako me pukne inspiracija svaki put kad dođem na ovaj blog-i da na barufama kada ti netko maše fora je odmahnuti-ali pripisati ću to ili tvojim lećama ili činjenici da ti zapravo nisi bila na barufama i da sam mahao nekom drugom ko me je blijedo gledao i sebi vjerojatno postavljao pitanje ko je ovaj krele i zašto blentavo maše u mom smjeru-hmmmmmmmmm...ae pozdrav

    avatar

    01.06.2006. (12:43)    -   -   -   -  

  • sknbtch*

    drago mi je da te inspirira ovaj blog:) i da. nisam te vidla na barufama a bila sam to ja, i slobodno to pripiši mojim leĆama. sljedeći put se zaderi onako primitivno iz sveg grla jer ja ti jako slabo tendim svijet oko sebe;) skužaj mi.

    avatar

    01.06.2006. (19:30)    -   -   -   -  

  • .....¤ Noir ¤.....

    Ili joj napiši na papirić "CIAO" i zalijepi na čelo...hehehehehe...pozdrav :D

    avatar

    01.06.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • ^°you say i'm bitch, like it's a bad thing?!°^

    a ni ja neznam di je ljevo ni desno D i jao... mene pms dere tako da sama pomisao na hranu.. mmmm.. i jedva čekam sutra odmor da pojedem slavni sendvič.. samo treba ženskoj reć da ga malo više sprži :D:D inače sve ispada iz njega :))) pusa..

    avatar

    02.06.2006. (00:08)    -   -   -   -  

  • NemeSiS

    i na kraju zaliješ pivom! burp... ;D nema bolje!

    avatar

    02.06.2006. (01:00)    -   -   -   -  

  • Theatre_fan

    Pozdraf! Budući da otkad si ti otvorila blog čitam redovito navukoh se. Otvorih i ja blogić ali nemam baš puno pojma. Helpaj mi a litl bit (kako da ga sredim-slike i tak to). /plava iz razreda b(eee)

    avatar

    02.06.2006. (15:02)    -   -   -   -  

  • Dečko koji obečava

    heheh, fora fotka!:-)

    avatar

    02.06.2006. (22:46)    -   -   -   -  

  • x

    x

    avatar

    06.07.2006. (22:25)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...