Komentari

zvoneradikal.blog.hr

Dodaj komentar (7)

Marketing


  • EyeDeeper... denicro.blog.hr

    užas... ali eto... svi smo ljudi... zašto se ne izboriti, ako mogućnost postoji? i btw. ja sam za zabranu rada 16.6.... jer je tada moj rođendan! hehe... pozz...

    avatar

    01.06.2006. (02:26)    -   -   -   -  

  • borgman

    ti Voliš radit? i po kiši i po snijegu, i kada ti se kosti bune na podizanje, i kada sunce sija:-))) ah čista retorika:-)...nego kakve su ti kolege na fakultetu...mislim kada su ispiti i ini rokovi... sjetim se ja dobro mojih dobrih studentskih dana:-))) kako li oni povežu dane:-)))

    avatar

    01.06.2006. (10:17)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    He he he, borgmane ....
    Godišnji od 15.7. - 1.9., a petak 16.6. ćemo odrađivati u subotu 10.6. Šta jes jes, biti ću prvi koji će priznati da su manje više SVI naši fakulteti LEGLO NERADA I ZABUŠAVANJA.
    I dok su organizirani na egalitarističkom socijalističkom principu, tako će zauvijek i ostati :-))). Meni nije problem, ja ću se lako uklopiti (čitaj zabušavati na fakultetu - odnosno baviti se "pravim" poslom za "prave" pare).
    Ja sam prvi za promjene, ali (da se osvrnem na Antiglobalistov nedavni post) ne po principu - A jebi ga Zvone, ti si pametan i naučio si stvari koje se drugi nisu potrudili naučiti, pa ajde sad ti više radi (čitaj drži predavanja i vježbe, pripremaj prezentacije za predavanja i smišljaj zadatke za studente) a mi ćemo ti se šlepati.
    Ukoliko se postavi okvir unutar kojega se kvalitetan i predani rad ispravno nagrađuje - pa "sky's the limit". Za sada smo više onako - u močvari.
    A što se tiče teta u vrtiću, mislim da sam u postu bio jasan. Nemam ništa protiv toga da spajaju vikende ali imam dosta protiv toga da se na takav način "nagovaraju". Samo to.

    avatar

    01.06.2006. (16:49)    -   -   -   -  

  • Riječanka&svijet

    Ja sam uzela godišnji od 16.06. do 23.06. (jer je 22.ponovno praznik) - tako sam za 5 potrošenih dana godišnjeg dobila 11 dana slobodno. No, klasične mostove ne radim - nema odrađivanja.

    avatar

    02.06.2006. (02:04)    -   -   -   -  

  • druz

    Zvone ajde se baci na tu temu fakulteta i organizacije na njemu. Bas me zanima kako bi iskorijenio nerad, fusanje i prebacivanje poslova na tudja ledja.

    avatar

    02.06.2006. (10:57)    -   -   -   -  

  • Zvone Radikalni

    Druz, zapovijed ispunjena. A ovaj post je TEK UVOD u ono što slijedi :-)))

    avatar

    02.06.2006. (21:16)    -   -   -   -  

  • liberalni demokrat

    ajde nemoj molin te pa moramo da se odmaramo cili dan svaki dan a ne raditi...ah ionako se nikome neda...koliko se izgubi kad bandić i ekipa kupe lovu pa niko ništa negovori..jebo to... nek se spoji paćemo se svi nakuriti zajedno u parku i uživati u blagodatima nerada...

    avatar

    29.06.2006. (14:52)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...