Komentari

justawoman.blog.hr

Dodaj komentar (45)

Marketing


 • Angie

  Draga moja sve je to borba s vjetrenjačama.Nisam tipični zagorec ili prigorec ali kad osjetim nepravdu "Se bum ih tužila"a osjetila sam je na svojoj kičmi kad sam bila najslabija .Platila bivšem kolegi koji je otvorio odvjetnički ured da me zastupa na sudu a on (što sam saznala kasnije)nevoljko ispunjava formalnost.Žalba koju sam mogla i sama napisati koštala je 600 kn ,ogromna cifra s obzirom da sam u tom trenutku bila nezaposlena.Naravno popušila sam spor a on je odmahnuo rukom uz pripomenu da mi želi više sreće ubuduće.Neš sreću kad ti treba odvjetnik.Zato ti se divim i mislim da trebaš nastaviti žariti i paliti i boriti se za pravdu i pravednost vjerujem da te u konačnici ,kada uspiješ ,ispunjava.Viš ti mogla bi ja tebe angažirati ako me opet netko nagazi(ps nisam više nezaposlena)
  PSS eto tebi električara ,naše muke po šljakerima očito ne prestaju,sve mi to liči na noćnu moru,a kao trebale bi se veseliti.Servus

  avatar

  01.06.2006. (00:35)    -   -   -   -  

 • nigdje veze

  trebala bi smanjit ovu sliku da ti ne prelazi izvan okvira za post, jer se ovako ne može čitati post...

  avatar

  01.06.2006. (03:17)    -   -   -   -  

 • vakuum

  što je slijedeće što će nam zabraniti? bloganje iza 19 nula nula? baš da vidim.....

  avatar

  01.06.2006. (08:53)    -   -   -   -  

 • Leni1

  ma znaš šta,taj novi zakon mi je totalna bedastoča.....ja nisam pušač,pa mi nije drago da onaj koji to je zbog mene "ispašta"...
  Ja sam radije za to da se digne cijena cigara,pa ko voli nek izvoli!!!stoj mi dobro!!

  avatar

  01.06.2006. (10:09)    -   -   -   -  

 • lu-lu

  Nemoj se nervirati, možda zvući pesimistično, samo ćeš dobiti čir na želudcu, a ništa nećeš postići. Ljudi se boje :(

  avatar

  01.06.2006. (10:30)    -   -   -   -  

 • KOKI

  pa nisam znala da imaš smisla za poeziju?!?...:)

  avatar

  01.06.2006. (11:06)    -   -   -   -  

 • Neki moj svijet...

  ohoho pravnica jel???? kazes poezija???? onda je ovo neka nova vrsta poezije.... bas super...
  meni se cini da od toga zakona nece bit nista... ionako ga se nece niko pridrzavat, pa cu se i dalje gusiti u dimu kad dodjem u kakvi disco klub....

  avatar

  01.06.2006. (11:14)    -   -   -   -  

 • naposljetku

  ne znam kako bi to u opće i moglo funkcionirati to zabranjivanje pušenja ma daj ne mogu zamisliti to.
  a naša država opet nešto glumi, mi smo balkanci i tko će narodu zabranit da pripali duvan di mu se svidi.

  avatar

  01.06.2006. (12:13)    -   -   -   -  

 • trill

  Nedaš ti da stranka odustena, ne samo tako :))

  avatar

  01.06.2006. (12:36)    -   -   -   -  

 • GAJINE GLUPOSTI

  z nami pušačima nema šanse da taj zakon prođe, a tak i tak je već onaj pomoćnik od velikog guzde kanadera dobil po prstima, ovo kaj se tiče prava, pravne države i posla i ja na poslu navek kuburim...idem protiv vjetrenjača..........glavom kroz zid

  avatar

  01.06.2006. (12:46)    -   -   -   -  

 • because of her...

  a valjda će ne i oni već jednom dogovorit oko toga!!!

  avatar

  01.06.2006. (12:46)    -   -   -   -  

 • nika

  haha, baš ti je poetičan ovaj post :P ma ja iako pušim, prva bi potpisala za zabranu. bilo bi lijepo kad mi odjeća ne bi smrdila nakon samo jedne kave... pušenje bi se smanjilo i bilo bi više zdravlja ;)) uostalom, pušenje je postalo pomalo pa nepristojno...da vidiš strance kako na to gledaju, znam raditi sa njima, pa kad skontaju da pušim bulje ko da sam sa marsa ;)) i sve su nam ulice prljave od čikova...fujj! jedino je sranje kako se to ne može kod nas dogoditi jerbo je to mala država, tu je i tvornica duhana koja je dosta jaka...sigurno hrpa političara ima dionice tamo i ne pada ima na pamet da rade protiv sebe. uh. gdje god se okreneš, država ima prste u svemu, u svemu profitira i što je najžalosnije na štetu svojih vlastitih građana od kojih zapravo dobiva sve. šmrkavac.

  avatar

  01.06.2006. (13:23)    -   -   -   -  

 • selma

  pušači su sve ugroženija vrsta.. čista diskriminacija... hoće da nas iskorijene.. a opet hoće i pare koje u velikoj mjeri dolaze iz duhanske industrije. e pa ne može dragi moji zakonodavci i jare i pare.. u stvari možda i može... kad malo bolje razmislim, oni su to već dokazali:))

  avatar

  01.06.2006. (13:27)    -   -   -   -  

 • O njemu

  pa sada svugdje poduzimaju te zakone.
  Evo ti u danskoj; vec su zabranili da se pusi u vozovima,u shoppingcentrovima, u dosta restorana. Sve pomalo.Al sta ces ne svidja se ljudima, al je tako kako je.
  A cini mi se da sam jednom citala negdje ili sam gledala kako jedna drzava ima bas to da se nesmije pustiti po ulicama.. mozes unutra, al nedaju da se to radi po ulicama..

  avatar

  01.06.2006. (13:30)    -   -   -   -  

 • SVe tO TrEbA u LoST

  e naaaj se sekirat i najj se bojatttt!Se bojiiiiiš? Nemaš se kaj bojattt;)) Vse bo v redu;) Nemoj sav teret svijeta preuzeti na sebe punula buš lepa moja,,, ne daj se,, A gle ak ukinu pušenje po kafićima bumo po parkićima pušili i pili Ribara , ma bit će to ko u srednjoj, bilo bu to super, ja sam si već bezicirala parkić tu blizu:)

  avatar

  01.06.2006. (13:40)    -   -   -   -  

 • rilady

  Uh, o osobnom shvaćanju posla neću uopće govoriti. Mogla bih napisati roman "Posao i ja" koji bi sigurno bio opširniji od "Rata i mira".

  avatar

  01.06.2006. (15:11)    -   -   -   -  

 • superbitch

  donkihote samo ustraj i budi hrabra....dok je takvih kao ti ljepše mi je živjeti

  avatar

  01.06.2006. (18:07)    -   -   -   -  

 • Full of Colors

  daj sizifu kamenje, torbe, brige i probleme a kad to napraviš i vidiš kak je jadan uzmi mu polako jedan po jedan i rješi ga- kako dubokoumno, sama sebi se divim...

  avatar

  01.06.2006. (18:39)    -   -   -   -  

 • saimon7

  Zakoni i zabrane postoje da bi se kršili:))Oduvijek je to tako.Treba živjeti i ne zamarati se stim jer nema smisla,uopće.Treba živjeti zakonom morala i ljubavi,svi ostali zakoni su nebitni!

  avatar

  01.06.2006. (21:49)    -   -   -   -  

 • Big Blue

  Poznat mi je taj osjećaj izluđivanja na poslu. Svi govore kako treba pristupati profesionalno, hladne glave, posao je posao...bla, bla...Koliko god se trudila, ja opet po starom. Previše izgaram zbog gluposti, svjesna sam toga. I neprestano se pitam ima li pomoći. Što se tiče zakona...ma što zakona, što se tiče naše države, puna je tih "rupa". I ne brinem se, iako nisam pušač, uvjerena sam da će oni naći te "rupe".

  avatar

  01.06.2006. (22:41)    -   -   -   -  

 • teuta

  Bok, draga...znaš ,ti si vjerojatno osjećajna osoba, koja se može saživjeti s nekim tko pati..itd. Zato to često doživljavaš na takav način. A to je ustvari i tvoja prednost, s jedne strane, ali s druge i veliko opterečenje. U vezi naših zakona i sudova, radije neću, jer bih morala napisati samo ružne stvari. A u vezi pušenja u kafićima. Mislim da se to kod nas neće dogoditi...jer država previše zarađuje od cigareta i pušača. U vezi mog posta, ha ha...lijepo si me opisala..da vjerojatno sam poput neke zvjerke, i to doslovce, ha ha. Laka ti noć, draga..cmokkkk.

  avatar

  01.06.2006. (22:46)    -   -   -   -  

 • sick of it all

  Poezija ljuta, hehehehe ;))

  avatar

  01.06.2006. (23:44)    -   -   -   -  

 • stereokemija

  Posao, posao, posao...manje se nerviraj oko posla, navući ćeš čir na želudcu!I ne daj tom kamenu da te sputava, odbaci ga!...pozdrav, drga moja....jel dragi došao ili je jpš kod svojih?: )))

  avatar

  02.06.2006. (02:27)    -   -   -   -  

 • Angie

  justa ,utipkaj u google maxi konzum,registriraj se i sve ti je tamo od peciva do cuge,izuzev svježeg mese ,voća i povrća .Servus

  avatar

  02.06.2006. (03:04)    -   -   -   -  

 • Gali

  Zar ti se stvarno negdje rodila nada da su naši zakoni dobri i da negdje nešto možeš putem njih napraviti u svoju smrtničku korist?

  avatar

  02.06.2006. (08:52)    -   -   -   -  

učitavam...