Komentari

kookich.blog.hr

Dodaj komentar (13)

Marketing


  • sex, pivo i narodnjaci... :o)

    eeeeeeeej malena...... ma ja ti nemam baš vremena da pišem post..... ili učim ili sam sa pepom u banjolama..na motoru i takoooooooooo..... ma i neda mi se pisati..... ću ću jedan dan......... evo samo malo da pozdravim jer danas opet imam krdo za učiti....... svaka čast što si ispravila kemiju.. ja sutra odgovaram hrvatski cijelo drugo polugodište i takooooooo....moram dobiti 4 ili 5 ako mislim imati na kraju 4 iz hj........ ma joooj užas....... ae pozdrav.....eh ful je cakana ova pjesmica...... ljubim te...... ciaooooooo (((o:

    avatar

    31.05.2006. (16:24)    -   -   -   -  

  • ...Sugar baby...

    dizajn mi je dala neka cura...tj...napravila...a ovo kraj komentara ideš na blog.hr..na podstavke i onda na komentarima..skroz gore...pusa..=)))

    avatar

    31.05.2006. (18:04)    -   -   -   -  

  • mali kokich nije normalan i stalno se smijee! hehe

    Hvala BeBa =)

    avatar

    31.05.2006. (22:07)    -   -   -   -  

  • Gospodarica

    Ovo zadnje mi se ne sviđa. Da se nađem u koži te cure, ne bi se nikako osjećala dobro... A da mi na kraju ovo kaže, ne bi bila sretna, nego tužna i ljuta što me zajebao...

    avatar

    31.05.2006. (22:51)    -   -   -   -  

  • iF I cAn bE WiTh YoU oNLy iN mY dReAmS... tHaN LeT

    heheheheh ...ovo zadnje je pre pre pre jaaaaako ...baš syatko ...e i da ..mislim ..da ne zaboravim ...ipak na početku posta sam ja spomenuta ...HVALA HVALA ..eh ..drago mi je da misliš na mene ..heheh ...ajde zelena pusa koookaaaaaaaa samo za tebe...

    avatar

    01.06.2006. (09:37)    -   -   -   -  

  • sex, pivo i narodnjaci... :o)

    ej mala... evo napisala sam sinoć postić..... nisam ja smislila pjesmu, a ne ne.... ipak nisam baš toliko talentirana za to.. zapravo to je pjesma od indire radić....... i tako...evo samo sam u prolazu....kisssssssssss :o)

    avatar

    01.06.2006. (16:20)    -   -   -   -  

  • sex, pivo i narodnjaci... :o)

    e pa ja ti mislim na jednu jaaaaaaaaaaaako posebnu osobu..... ta osoba mi je sve većš godinu i po...... i ja sam njemu bila sve do prije 2mj kad je naša veza puknula...... sad znaš na koga mislim... na ivora iz bj.... eh mene ti je malo teško za shvatiti tako da me ni ne moraš razumijeti...... jer nitko ti mene ne kuži.....stvarno........ i ja se ponekad čudim sama sebi..... ma joj zabrijala sam....... a ma.........nema veze....... samo znam da će Ivor za mene uvijek biti netko poseban i znam da ga nikada neću zaboraviti, makar se trudim....on mi ne izlazi iz glave ni na jedan dan..... a dooooooobro........ šaljem ti veliki cmoooooooooooooook (((o:

    avatar

    01.06.2006. (20:43)    -   -   -   -  

  • iF I cAn bE WiTh YoU oNLy iN mY dReAmS... tHaN LeT

    evo samo da ti jawym da imam neki novi postić pa ako ti se da proći ...pusaaaaaa zelena i velika ..pozz

    avatar

    01.06.2006. (20:58)    -   -   -   -  

  • Welcome in the pimpica world!!!

    ejla malena moja vidjela sam tvoj komentar na petrinom blogicu i vidjela sam da si mi cestitala rodjendan...puno ti hvala na cestitkama...pusica;-))))

    avatar

    01.06.2006. (22:42)    -   -   -   -  

  • ooouumammmaa

    Ma nema ništa..Mi u subotu idemo u juršiće i tako a znam da to nije tvoj đir.....Al jeb...Ae uživaj...pusa

    avatar

    01.06.2006. (23:04)    -   -   -   -  

  • ...Naučila sam da život može snažno udariti, ali m

    ejla... da da moje slikice.. to ti ih ja čopis svugdje po blogovima i po nekim stranicam...ja kradem ali nedam da drugi meni kradu - hehe. i tako došla sam te malo pozdraviti i reći ti da sam napisala novi post ali nije baš zanimljiv, malo o meni i to..ajde pusa

    avatar

    04.06.2006. (13:31)    -   -   -   -  

  • sex, pivo i narodnjaci... :o)

    ej ma da..... pa stavila sam tu sliku jer ste mi baš slatki svi četvero na toj slici.... to ti ja samo tugujem jer nemam dečka pa stavljam na blog druge parove...... haahhahhahhaha........ ej ma šalim se ja malo....... nisam baš toliko očajna..... ali ako ti smeta reci pa ću maknuti...... eh da još malo i gotova škola NAPOKON!!!!!!!! ae pusssssssssseko (((o:

    avatar

    04.06.2006. (16:59)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...