Komentari

ponestoodeckima.blog.hr

Dodaj komentar (8)

Marketing


  • Mona 69 Knight

    buran mi je tjedan na poslu, pa nema vremena za novi post, ali bude, samo što nije. što se tiće kućanica - muški vs žene...sve je individualno. moj dečko opere suđe nakon što ja skuham, usisava stan kada sam na poslu, pere prozore i pokosi travu. uf, sad ispada kao da ja ništa ne radim heheh :-)

    avatar

    31.05.2006. (14:57)    -   -   -   -  

  • Don't hate me because I hate you. One day I'll kil

    Domagoj me ostavio....

    avatar

    31.05.2006. (22:38)    -   -   -   -  

  • ...welcome to darkworld...

    eo i mene...sorry šta ti nisam komentirala jebe me malo škola pa ništa ne stignem... koma... e postovi su super pogotovo ovaj i ja se slažem potpuno s tobom... žene rulzzzz ;)))
    aj mala čitam te...uživaj mi i veeeeeeliki kisssssss

    avatar

    01.06.2006. (00:49)    -   -   -   -  

  • zajebanamala

    imaš ti pravo.. nama je još teže nego njima...
    aj samo se sjeti koje mi sve imamo probleme ( one ženske) a oni to ne razumiju...
    da mi je vidjeti samo jednoga, samo jednom s time.. nebi izdržao..
    pa neka nam tada kažu da smo cmizdrave, slabe i neznam šta...

    avatar

    01.06.2006. (01:04)    -   -   -   -  

  • PUPSY

    Lijpo što ćemo ostati u kontaktu. Što se tiče posta, slažem se s tobom. Ne znači da naš posao manje vrijedi ako smo kućanice, pa to zahtijeva puno više nego što njihov posao. Prvo sam mislila da se radi o seriji,haha! Pozdrav!!

    avatar

    01.06.2006. (10:04)    -   -   -   -  

  • kako funkcioniraju stvari

    ma sve te muške treba sredit...da nam budu robovi...hahaha....mi onako samo sjedimo i češkamo se a oni sve rade....hahahaha....ma mislim normalno je da bude neke podjele oko radova u i oko kuče...npr jedan dan ja radim ručak jedan dan ti...kizz

    avatar

    01.06.2006. (11:29)    -   -   -   -  

  • Domagoj

    gospodice,vi ste neobjektivni i u krajnju ruku neposteni i nepravedni...Culi ste Sandrinu verziju,i vjerujete joj,i svaka vam cast na tome. Na meni je da obranim svoju cast,koju mi Sandra ocito uzima nekim neistinama koje govori.. Ja joj nisam napravio nista nazao,nego sam samo prestao tolerirati njene ljubomorne ispade...Ja u toj vezi nisam smio imat prijateljice,a da ona ne bude ljubomorna... Bilo kako bilo,sve je to proslost,ja Sandri ne zamjeram nista... Bilo mi je lijepo sa njom,i sve to... ja ne znam,Vi ste napisali da je ona slusala moje gluposti,ja nikada njoj nisam rekao da prekidamo zbog udaljenosti,jer,da sam mislio da ce nas udaljenost razdvojit,ne bi ni prohodao sa njom. Jednostavno,nisam htio vise slusat to da volim druge cure vise nego nju,svaki puta kad mi je to rekla,ko da mi je zabila noz u srce.... Nisam napisao da su udaljenosti prevelike,nego RAZLIKE u pogledima na svijet,i to... jer,ja sam nju volio,i bolilo me ta njena ljubomora...i sve bi dao da sam sada i dalje sa njom,al ine zelim to... Uglavnom,ja vama nisam dosao ostavit komentar da vam se jadam,moj jedini problem koji ona zna je bio taj da mi je tata tesko bolestan,i da sam operirao tumor... Nista drugo,jer nicega ni nema,sve sam podredio njoj. Nikada nisam rekao to za udaljenost... A Vi,draga gospodicna,ako inzistirate na "5 min sa mnom" da me "zgazite" mi se mozemo dogovorit... Budite civilizirana gospodicna,i nemojte suditi o meni dok ne cujete moj dio price,jer vas to nikud nece dovest... Ne budite pristrani! Opet ponavljam,ako i dalje zelite "5 min sa mnom" , ja cu vam ih omogucit drage volje.

    avatar

    01.06.2006. (15:03)    -   -   -   -  

  • PONEŠTO O DEČKIMA

    wow ja sam neobjektivna nepravedna i nepoštena.... pa nisam ja rekla sandri da volim svoje prijateljice!!!!! možeš ih voljeti ali ne možeš joj to reći. mislim ako je problem bila njena ljubomora- pa žensko je normalno da je ljubomorna ali to nije razlog za prekid nego za razgovor!osim toga napisao si da si ju volio- znači da ju više ne voliš? ako nekog voliš ne možeš ga prestati voljeti!!!!!!! voliš ga za uvijek jer srce ne bita kada će koga voljeti!!!!! inaće drago mi je što mi se obraćaš s poštovanjem ali eto naletio si na neciviliziranu. nadam se da ću onda čuti i tvoju stranu proče!!!!!!! iako ja to nebi nazvala pričaom nego krajem jedna veze koja je imala budućnost!

    avatar

    01.06.2006. (20:47)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...