Komentari

freshprince.blog.hr

Dodaj komentar (9)

Marketing


  • ANONIMAC

    A logika i jest nauka o principima mišljenja,svijet je pun nelogičnosti,ne znam što te to toliko nervira.A što se tiče dijete,kažem ti da ne govorim bezveze,pri završetku sam tehnološko-prehrambenog fakulteta,pa znam i što znači pravilna prehrana i hranjenje.Da ti ja puno ne solim pamet (jer svi imaju svoju taktiku i način) mogu ti sastaviti dijetu koja se zasniva na svakodnevnom konzumiranju skupina namirnica,koja je sve popularnija u svijetu i daje dobre rezultate (osim ako ne očekuješ čuda preko noći).Ukoliko želiš,javi!

    avatar

    31.05.2006. (13:09)    -   -   -   -  

  • Malen ispod zvijezda :-)

    Meni je najbolje kad kupis auto, pa jos dobijes gotovinu, a nakopas si na glavu kredit do kraja zivota. Mene su moji odgojili, da je bolje stediti prije nego dizati kredit bilo kada.

    avatar

    31.05.2006. (14:17)    -   -   -   -  

  • nataly's life

    a ljudi su neki takva stvarno...nemaju za ovo,nemaju za ono a nakraju kupe najskuplju stvar na neki skroz svima nepoznat način...a sta da kazen to su neke ljudske mušice koje se nemogu shvatit...i slazem se da su nelogicne...al netriba se zivcirat oko toga,svak ima neke svoje razloge zasto ce to naparvit...pozdrav !

    avatar

    31.05.2006. (14:18)    -   -   -   -  

  • obične male stvarčice

    ..ukusi su različiti...ja sam umrla od smijeha na one dvije bubamare koje rade dar-mar u Peugeot 207, eto je ovdje

    pozz

    avatar

    31.05.2006. (15:37)    -   -   -   -  

  • Fresh Prince

    @santea - ne nervira mene to toliko, ali jednostavno ne mogu shvatiti tko na to nasjeda, lijepo je da ide popust na auto, ali ima tisuću boljih reklama i načina davanja u javnost te informacije :) @malen - a da ti nisi moj brat :), naime, to i meni moji uvijek govore, nemoj dizat kredite, ako ne moras, pogotovo ne neke velike i za nebitne stvari. Npr. ako nemas novca, ne mora biti novi auto, neka bude polovni, moji nikad nisu imali auto mlađi od 10godina, najmlađi kojeg se ja sjećam imao je 11g i uvijek smo svuda stigli. I ja sad imam auto star 18g, a bolji je od velikog broja ovih novih, i po kvaliteti, dizajnu, brzini, snazi, potrošnji, prestižu :)
    @nataly - istina je i to, nitko nema novca, a svi imaju neke luksuze za koje ne znamo odakle im, ali i ne zanima nas, zar ne? :) @good ghost - jel da da su bubamare odlične. Ta reklama mi je fenomenalna, živahna, vedra, zamjetna, ma ne znam kako bih je sve opisao. Kad smo već kod auto reklama, najboljom reklamom za auto je proglašena ona za Citroen C4, gdje se auto transformima u plesača i pleše u ritmu pozadinske glazbe, također super reklama.

    avatar

    31.05.2006. (18:02)    -   -   -   -  

  • slikeživota

    Pa eto kada smo kod nelogičnosti jučer sam gledala seriju "Bibin svijet". Žena je prodavačica u nekom marketu i uredno odj..mušteriju radi nekog frenda kojeg nije vidila godinama. Mislim,helllo, ženo božja da radiš kod mene(a i bilo gdje u svijetu) letila bi istu sekundu na burzu rada.;-)

    avatar

    31.05.2006. (20:43)    -   -   -   -  

  • Syrenica

    (komentirat cu samo p.s.)
    ..prestrasna mi je ta reklama s bubamarama.. :))

    avatar

    31.05.2006. (21:02)    -   -   -   -  

  • obične male stvarčice

    ..daaa...ta se i meni sviđa... baš je fora ... moram dodat na komentar tagetes... - da... ali obično šef ne vidi, a koliko je meni poznato, u svim većim dučanima se tako ponašaju, mislim da je Pevec na prvom mjestu, tamo trgovca ne možeš dobiti ni za lijek...a ima ih....puuuunoooo....i svaki čas se mijenjaju...ali to ništa ne znaći...

    avatar

    31.05.2006. (22:59)    -   -   -   -  

  • halo - dobra masažna fotelja košta 30 milja kuna a ne tisuću i pol

    avatar

    18.07.2006. (13:36)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...